MIKRO KNJIGA
    od 1984. god.

    Prikaži 2 puta
    veću sliku


    Proizvodnja sira na tradicionalan način
    Autor: Zlatan Glišić
    Strana: 28 ► Ostali detalji
    Oblast: PoljoprivredaMlekarstvo
    A A A
    Dodaj u podsetnik - Wish List
    Proizvodnja sira se naročito razvijala u srednjem veku, u Francuskoj, Danskoj, Holandiji i Engleskoj.

    Kasnije, u 19. veku dolazi do značajnih otkrića u mlekarstvu iz oblasti hemije i fizike mleka, što poboljšava i kvalitet proizvodnje sira.

    Proces proizvodnje sira počinje prijemom, kontrolom i klasifikacijom mleka. Potom se proizvodnja sira nastavlja kroz različite faze proizvodnje od prijema, salamurenja, zrenja i pakovanja gotovog proizvoda.


    Detaljni podaci o knjizi
    Naslov: Proizvodnja sira na tradicionalan način
    Izdavač: Kairos
    Strana: 28 (cb)
    Povez: meki
    Pismo: latinica
    Format: 14,5 x 25 cm
    Godina izdanja: 2010
    ISBN: 978-86-7128-178-2
    RASPRODATO
    Nije u planu obnavljanje izdanja





    Kupljeno uz ovu knjigu

    Tov pilića
    250 din.

    Orah
    300 din.

    Specijalno ratarstvo, praktikum
    495 din.

    Staro i nestalo voće Srbije
    950 din.

    Prirodna zemljoradnja
    1400 din.

    Recepture potpunih i dopunskih smeša
    500 din.

    Paprika
    290 din.

    Monah Starac Gavrilo - Prorok poslednjih vremena
    550 din.

    Klasteri u funkciji ruralnog razvoja
    650 din.

    HACCP i zdravstvena bezbednost hrane
    750 din.

    Krmno bilje na oranicama
    330 din.

    Proizvodnja jaja za potrošnju
    220 din.

    Opšte vinogradarstvo
    1700 din.

    Proizvodnja povrća u zaštićenom prostoru, II izdanje
    864 din.

    Pčelarstvo, VIII dopunjeno izdanje
    900 din.

    Kalemljenje voćaka
    660 din.

    Gajenje domaćih životinja: uz pomoć naučnih i tradicionalnih znanja
    2000 din.

    Priručnik za proizvodnju voćnih rakija
    650 din.

    Priručnik za savremeno vinarstvo
    720 din.

    Tehnologija gajenja vinove loze
    1700 din.

    Ocene i mišljenja čitalaca
    Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


    Pitanja, odgovori, mišljenja...
    Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

    Poruku poslaoPoruka
    IDI NA VRH STRANE
    Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga