VAŠA
KORPA
Prazna je
Osnovana 1984. godine

(veća slika)

Preuzmite delove knjige
Sadržaj
Predgovor
Poglavlje 1
Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++

Autor: Dragan Milićev
Izdavač: Mikro knjiga
Strana: 480 ► Ostali detalji
Oblast: Računari i InternetC++
(ukupno ocena 1)

Opis
Najkompletniji udžbenik na našem jeziku za objektno orijentisano programiranje (OOP) i jezik C++. Pogodan je za sve koji žele da se po prvi put upuste u novu metodologiju pisanja softvera i najpopularniji programski jezik, kao i za one koji već o tome nešto znaju jer su u knjizi rasvetljene sve tajne ovog jezika.

Na lagan i postupan način knjiga uvodi čitaoca u osnovne principe objektno orijentisanog programiranja i jezika C++, kao modernog sredstva za realizaciju softvera. Prikazuje i objašnjava sve detalje jezika, kako bi čitalac bio sposoban da analizira i najsloženije tuđe programe i biblioteke klasa, kao i da piše kompleksne sopstvene programe u bilo kom okruženju. Prikazan je jezik u celini, tako da knjigu može čitati i onaj ko uopšte ne poznaje jezik C. Knjiga sadrži i prikaz jedne objektne metodologije. Na nizu primera objašnjavaju se naprednije tehnike programiranja na jeziku C++. Iako su objašnjenja jasna, postupna i detaljna, nivo izlaganja je izuzetno visok.
Knjiga je namenjena profesionalnim programerima i svima onima koji žele da povećaju produktivnost u projektovanju i pisanju velikih softverskih paketa. Ona nije udžbenik iz programiranja, već polazi od pretpostavke da čitalac zna osnovne pojmove tradicionalnog, strukturiranog programiranja i jezika, kao što je, na primer, Pascal. Ipak, knjiga je kompletan uvod u OOP i jezik C++.

I Deo: Uvod u objektno orijentisano programiranje i jezik C++
Prvi deo knjige sasvim laganim tempom, na krajnje jednostavnim i očiglednim primerima objašnjava suštinu pojmova i osnovne principe OOP-a: apstrakciju (klase i objekte), enkapsulaciju, nasleđivanje i polimorfizam, kao i koncept preklapanja operatora u jeziku C++. Prvo se iznose razlozi za uvođenje objektnih koncepata, a zatim i njihovo značenje, sa osloncem na jezik C++ kao sredstvo za njihovu realizaciju. Primeri su pisani tako da istaknu i da detaljima sintakse jezika ne prikriju suštinu prikazanih koncepata. Može se reći da prvi deo predstavlja brz i lagan pregled kompletnog jezika C++.

II Deo: Koncepti jezika C++ koji nisu objektno orijentisani
U drugom delu knjige opisani su delovi jezika C++ koji nisu u direktnoj vezi sa OOP-om. Ovi delovi su uglavnom preuzeti iz jezika C, ali ima i onih koji su potpuno novi. I jedni i drugi su sasvim detaljno prikazani. Opisani su osnovni pojmovi jezika, organizacija programa i povezivanje, pretprocesor, ugrađeni tipovi (uključujući i reference), deklaracije, operatori, izrazi, naredbe i funkcije.

III Deo: Objektno orijentisani koncepti jezika C++
Ovo je najveći deo knjige, jer detaljno opisuje sve objektno orijentisane koncepte jezika C++. Prvo se izlažu delovi vezani za klase: pojmovi apstrakcije i enkapsulacije, članovi i objekti klase, prava pristupa, pokazivači na članove klase, statički članovi klase, konstruktori i destruktori. Opisani su koncepti vezani za preklapanje operatora, naslđivanje i polimorfizam. Prikazani su i svi detalji generičkog mehanizma (šabloni) i obrade izuzetaka delova koji su u jezik uvedeni tek u novijim verzijama.

IV Deo: Uvod u objektno orijentisano projektovanje
Opisan je stil pisanja programa na jeziku C++. Dati su praktični saveti i programerske tehnike koje se mogu smatrati naprednim u pisanju kvalitetnog softvera. Ukratko je objašnjena i jedna objektna metodologija projektovanja, kako bi čitalac bio u potpunosti obučen da samostalno projektuje i realizuje i najsloženije softverske pakete.

Prilozi
Prilozi su poseban kvalitet knjige. Data je gramatika jezika C++. Dati su mnogi zbirni pregledi složenijih i važnijih delova jezika, u vidu tabela, algoritama i sematskih prikaza koji pomažu u razumevanju. Na kraju, priložen je i rečnik engleskih termina, kako bi čitalac bio u stanju da prati stranu literaturu i ovu knjigu.

Mišljenja o knjizi
'Knjiga je prvenstveno namenjena ljudima koji se profesionalno bave programiranjem, a žele da se upuste u vode objektne metodologije kao nove strategije u programiranju. Međutim, ona je namenjena i mlađim, ambicioznim ljudima koji imaju smisla, sposobnosti i predznanja da se upuste u jedan nov izazov.'
prof. dr Dušan Velašević, recenzent

'Pojava ove knjige predstavlja značajan događaj, jer je prvi put u literaturi na našem jeziku spojena metodologija objektno orijentisanog programiranja i projektovanja sa samom implementacijom u jeziku C++.'
prof. dr Zoran Jovanović, recenzent

'Prva knjiga kod nas koja se iscrpno bavi svim detaljima jezika C++, čak i onima o kojima se nije moglo naći ništa u do sada izdatim knjigama.'
Janko Stamenović, saradnik časopisa Računari

O autoru
Dragan Milićev je diplomirani inženjer elektrotehnike. Radi kao asistent na Katedri za računarsku tehniku i informatiku Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Oblasti interesovanja su mu objektno orijentisano programiranje, konkurentno programiranje i paralelno i distribuirano procesiranje. Radio je na više velikih softverskih projekata, a danas svoje bogato iskustvo prenosi savetovanjem, predavanjima i ovom knjigom.

Detaljni podaci o knjizi
Naslov: Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++
Izdavač: Mikro knjiga
Strana: 480
Pismo:
Format: 16,2 x 23,5 cm
Godina izdanja: 1995
ISBN: 86-7555-037-5
Redovna cena:
1.800,00 DIN
Cena:
1.620,00 DIN
Cena za inostranstvo:
15,00 EUR
Kom.:

Korišćeni primerci
Cena:
900,00 DIN
Cena za inostranstvo:
9,00 EUR
Kako rezervisati?

Naručite telefonom:
011/3055010
+381 11 3055010

Kupite u kompletu:
 

+

 
 

+

 
Redovna cena: 3.500,00 DIN
Cena kompleta: 2.800,00 DIN
Objektno orijentisano modelovanje na jeziku UML Skripta sa praktikumom, Dragan Milićev Marko Zarić Nebojša Piroćanac 800,00 DIN
Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++, Dragan Milićev 1.800,00 DIN
Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++ Skripta sa praktikumom, Dragan Milićev Ljubica Lazarević Jelena Marušić 900,00 DIN

 

+

 
Redovna cena: 2.700,00 DIN
Cena kompleta: 2.160,00 DIN
Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++, Dragan Milićev 1.800,00 DIN
Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++ Skripta sa praktikumom, Dragan Milićev Ljubica Lazarević Jelena Marušić 900,00 DIN

Kupci koji su kupili ovu knjigu kupili su i:

Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++ Skripta sa praktikumom
Cena: 810,00 DIN

Objektno orijentisano modelovanje na jeziku UML Skripta sa praktikumom
Cena: 720,00 DIN

Kako ne treba programirati na jeziku C++
Cena: 360,00 DIN

Misliti na jeziku C++ (+ CD)
Cena: 2.250,00 DIN

C++ jasnim jezikom
Cena: 900,00 DIN

Vaša istorija (stavke koje ste pogledali)

Vaša ocena i mišljenje
Prijavite se i dajte ocenu

Ocene i mišljenja čitalaca
, odlican uvod u objektno programiranje, 13.10.2007, pošiljalac: deki (svi komentari ovog čitaoca)
Knjiga daje jasan i postepen uvod u objektno programiranje i razvoj objektno orjentisanog softvera uopste.Manje je vazno sto je kao implementaciono sredstvo izabran programski jezik C++,mada je era objektnog programiranja zazivela bas sa ovim jezikom.Knjiga je odlican prirucnik za one koji vec poznaju neki strukturni programski jezik kao C ili Paskal,a odlicna za one koje poznaju neke osnove i zele da prosire i prodube svoje znanje probajuci C++.Odlicna knjiga,ponajvise mozda za studente koji slusaju ovaj jezik.Sve pohvale autoru.Topla preporuka !

Pitanja, odgovori, mišljenja... (odlazak u forum →)
Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 12.02.2016, 09:31
Upravo prevodimo odličnu knjigu za JavaScript - ne onu koju ste vi predložili, nego šest knjiga iz edicije "You Don't Know JS", koje ćemo objaviti u jednoj knjizi. Više o tim knjigama možete pročitati na adresi

http://search.oreilly.com/?q=You+Don%27t+Know+JS&x=19&y=8

Bane011
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 11.02.2016, 17:35
Da li je planiran prevod neke knjige vezane za javascript ? Bilo bi dobro kada bi to bila knjiga Eloquent Javascript : A modern introducion to programming.
Woody
Poruka: 1
Lokacija: Resnik
Poslato: 10.02.2016, 18:50
Da li planirate da prodajete Drawing for the Absolute and Utter Beginner od Claire Watson Garcia.
tikotores
Poruka: 1
Lokacija: Bjelovar
Poslato: 27.12.2015, 00:42
Imate li u planu izdati literaturu za eplan
misko gr
Poruka: 1
Lokacija: Vrnjačka Banja
Poslato: 07.12.2015, 22:05
Ako postoji neko ko bi prodao ovu knjigu u ocuvanom stanju neka se javi .
Nazif
Poruka: 4
Lokacija: Novi Beograd
Poslato: 07.12.2015, 11:37
Moje pitanje se odnosi da zamolim prevodioce knjiga da prevedu neke cad/cam knjige napredne metode za dizajn i za cnc programiranje.
Vesna995
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 10.07.2015, 18:48
Gde će moći da se kupi ovaj atlas kada ponovo bude u prodaji? I hoće li to biti skoro?
Ivkovic
Poruka: 3
Lokacija:
Poslato: 09.06.2015, 23:15
<b>Građevinski materijali</b><br>Poštovani,<br />
<br />
Vidim da trenutno nema ove knjige u prodaji: da li znate kada će opet biti dostupna?

Hvala!
Bosnomoja
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 07.05.2015, 10:34
Poštovani, zanimaju me knjige : 1. Gitara za neupućene (+CD) i 2. Vežbe za gitaru za neupućene (+CD). Kupio bih obe.

Pozdrav!
jezda034
Poruka: 3
Lokacija: Kragujevac
Poslato: 01.05.2015, 12:46
Da li ste razmatrali adobe flex? Ne bi bilo lose da se to odradi.
jezda034
Poruka: 3
Lokacija: Kragujevac
Poslato: 01.05.2015, 12:37
Da li ste razmatrali adobe flex? Ne bi bilo lose da se to odradi.
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 21.10.2014, 09:00
Poštovani, traženi komplet ćete moći da kupite na predstojećem Sajmu knjiga. Pozdrav.
arhimed
Poruka: 1
Lokacija: Beograd
Poslato: 21.10.2014, 00:17
Da li će knjiga, u kompletu sa skriptom i praktikumom, moći da se kupi na vašem štandu na predstojećem Sajmu knjiga?
thetiki729
Poruka: 1
Lokacija: Novi Sad
Poslato: 19.09.2014, 09:27
Poštovani, nedavno sam kupila Excel 2010 Bibliju sa CD-om. Prateći instrukcije iz knjige, na nekoliko računara sam bezuspešno probala da pristupim podacima i primerima na CD-u, međutim dobijam obaveštenja da je CD prazan. Da li ste se ranije susreli sa ovim problemom i da li imate predlog za rešenje? Hvala!
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 10.09.2014, 10:20
Trenutno u izdavačkom planu nemamo knjigu o Windows Serveru 2012. Zavisno od interesovanja čitalaca, posle Sajma knjiga pravimo novi plan pa se možda sličan naslov nađe u planu za objavljivanje za sledeću godinu.
miroslavres
Poruka: 1
Lokacija: Zrenjanin
Poslato: 08.09.2014, 23:10
Hoce li ovakva knjiga biti izdata ili neka slicna?
kiki
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 18.08.2014, 15:04
mogu li da narucim ovu knjigu
Necro
Poruka: 1
Lokacija: Pale
Poslato: 06.08.2014, 10:09
Mogu li dobiti e-mail od administratora jer moram nesto vazno da proslijedim u vezi jednog propusta na web sajtu? Pozdrav
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 07.07.2014, 09:03
Knjigu ćemo najverovatnije obnoviti do Sajma knjiga krajem oktobra.
DusanVukovic
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 02.07.2014, 20:50
<b>Rhinoceros</b><br><b>Rhinoceros</b><br><b>Rhinoceros</b><br>Mislim da bi bilo zainteresovanih za knjigu Rhinoceros ali bi morali da je izreklamirate,i to nista posebno,nego da stupite u kontakt sa profesorima par skola dizajnerskih visih skola i fakulteta kod nas (Beogradski fakultet primenjenih umetnosti,Beogradska politehnika,Megatrend,NS...) Dovoljno je reci profesorima koji predaju predmete vezane za rino da preporuce ucenicima knjigu za program koji ih inace ne uce,a traze da ga znaju (takav je slucaj kod mene na politehnici).Program je u sustini laksi od svih ostalih 3D mocnih programa,a jako je koristan i koriste ga SVI industrijski dizajneri.Bas iz tog razloga sto i nije tezak za ucenje profesor nam je rekao da ga naucimo preko leta za sledecu godinu i da nam ga oni nece pokazivati,vec moramo sami.A mislim da bi 80% ljudi koji uce za industrijskog dizajnera kupilo tu knjigu,ali samo kada bi saznali za nju! Ja inace krecem da ucim program i nemam vremena da sacekam tu knjigu,ali bi buducim studentima znacila.A znajuci koliko su ne ozbiljni u mojoj generaciji,verujem da do oktobra niko nece ni pipnuti taj program jer je profesor samo preporucio da naucimo preko leta da bi nam bilo lakse.Uzeci to u obzir,mislim da kada bi do oktobra izdali knjigu,dobro bi prosli sa njom jer bi u mojoj generaciji svi kupili jer oni kupuju sve sto im se kaze,a pogotovo kad shvate i sami da im treba.Odlicno mesto za reklamiranje,a i za ispipavanje terena vem je i dizajn forum DIZAJN ZONA (tamo je ovaj program najhvaljeniji za striktno industrijski dizajn).dobrodosli ste da postavite reklamu i na nasoj FB grupi facebook.com/Industrijski dizajn 2013, a slicne FB grupe imate i za ostale skole dizajna...pozdrav!
dashnim
Poruka: 1
Lokacija: Preševo
Poslato: 28.04.2014, 22:20
kako da narucim knjige koju sam narucio preko interneta 3 knjige
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 22.04.2014, 11:44
Hvala na predlogu. Radimo novu, jaču knjigu za Python, a za Ruby zasad ne jer se traži samo sporadično. Naravno, pratićemo interesovanja i dalje.
Vladl
Poruka: 12
Lokacija: Zrenjanin
Poslato: 22.04.2014, 06:52
Definitivno bi trebal da uzmete u obzir Ruby&amp;Rails i time koliko toliko zaokružite programiranje na serverskoj strani. Za sada ste pokrili(OPEN SOURCE): PHP, Python, Perl.
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 14.04.2014, 11:51
Nažalost, ne učestvujemo na sajmu u Sarajevu.
alisaa
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 14.04.2014, 10:03
Imam pitanje vezano za sajam knjige koji će se održavati u Sarajevu 23.04.2014. godine, interesuje me da li ćete učestvovati slućajno na tom sajmu?
Grujic Vladan
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 13.03.2014, 11:24
Poštovani, koristim ovu knjigu kako bih bolje upoznao Fotošop. Čini mi se da u delu knjige o Alatkama (str.21 - 28) postoji greška. To se najočiglednije vidi na strani 26 gde su zamenjena objašnjenja pored ikonica sa perima i tekstom. Nadam se da ćete mi pomoći svojim odgovorom kako bih mogao nastaviti svoju samoobuku za rad u Fotošopu. Unapred hvala i veliki pozdrav :-)
(18547)
Poruka: 1
Lokacija: Smederevo
Poslato: 06.02.2014, 10:51
Predlog za on line knjizaru je oznacavanje pojedinih njiga za pracenje, tj mozda bih hteo da kupim neku knjigu, ali nemam novca ili vremena trenutno, ali je imam u planu, pa kad se ulogujem vidim listu zeljenih knjiga, a sa strane bi mogla da izlaze obavestenja o novim izdanjima ili slicnim temama. Toliko od mene...
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 26.01.2014, 18:54
Da, primamo dosta narudžbina iz Hrvatske. Šaljemo poštom po uplati. Stavite željene knjige u korpu, upišite vašu adresu i dobićete koliko iznosi pošatarina. U određenim slučajevima, pokušaćemo da iznađemo jefitniji način slanja pa ćemo vam naknadno javiti koliko iznosi poštarina. Pošilje se uvek šalju preporučenom poštom tako da se nikada nije desilo da se pošiljka izgubi.
kokta
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 26.01.2014, 18:26
vidim da ja isporuka u sve zemlje svijeta, može lock
kokta
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 26.01.2014, 18:25
interesira me, pošto sam iz zagreba dali je moguće da šaljete u hrvatsku ??
BorisBoky
Poruka: 1
Lokacija: Gent
Poslato: 24.12.2013, 13:49
Postovanje,

Zanima me je li slucajno u planu da se radi na prevodu knjige "Head First Java"?

Pozdrav
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 23.12.2013, 14:38
Potštovani,

Na vaš zahtev smo dodali cene u spisak polovnih knjiga (http://www.mikroknjiga.rs/store/polovne.php). Ipak mislimo da nije dobro da link ka tom spisku bude i na naslovnoj strani jer nam je prodaja tih primeraka ipak sporedna delatnost.
Radun
Poruka: 8
Lokacija: Kragujevac-Pivara
Poslato: 23.12.2013, 13:25
Poštovani,

ni za jednu knjigu na adresi http://www.mikroknjiga.rs/store/polovne.php niste upisali cenu. Cena nije upisana ni na stranici koja daje detalje o knjizi. Video sam da ima kupaca koji su zainteresovani za kupovinu korišćenih primeraka, kao i da korišćenih primeraka ima na stanju ali da potencijalni kupci nisu obavešteni o tome.
Drugo, trebali biste navedeni link (kompletan spisak polovnih knjiga) da postavite na index stranici, ili na stranici sa cenovnikom. Ovako, on je dostupan tek na onoj stranici koja se dobija klikom na link "Kako rezervisati?". To nije najbolje rešenje.

Pozdrav.
Radun
Poruka: 8
Lokacija: Kragujevac-Pivara
Poslato: 19.12.2013, 10:41
Niste napisali cenu knjige. Niste napisali cenu knjige. Ako je naslov rasprodat, ali ima korišćenih ili vraćenih primeraka, tim primercima se ne zna cena. Niste je nigde napisali, a omogućili ste da se kupac prijavi za kupovinu. Nema logike. Pogledajte npr. http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-261-0#anchor1
dzenan.dzevlan
Poruka: 2
Lokacija: Mostar
Poslato: 09.11.2013, 08:57
Poštovani,
Zanima me da li je u planu da se sljedeća knjiga nadje u vasoj ponudi,
"Professional Microsoft SQL Server 2012 Administration"
Adam Jorgensen, Steven Wort, Ross LoForte, Brian Knight

Kao sto je to slucaj sa knjigom
Microsoft SQL Server 2012 programiranje : Od početka
978-86-7991-360-9

Koju sam vec kupio kod vas i prezadovoljan sam istom.
Hvala
Srdačno,
Dženan
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 06.11.2013, 14:01
Knjiga je u izdavačkom planu za 2014. godinu i biće u prodaji najkasnije polovinom godine.
raduljko
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 05.11.2013, 22:14
Da li ce se napokon stampati 4-ti deo knjige digitalna fotografija Skota Kelbia,jer skoro dve godine se ceka na njeno stampanje.Siguran sam da za tu knjigu vlada veliko interesovanje.Nadam se da cu dobiti brz odgovor! Hvala!
milos.stojanovic
Poruka: 3
Lokacija: Beograd
Poslato: 01.10.2013, 00:55
Pozdrav, zainteresovan sam za knjigu http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-7991-339-5 Medjutim, vidim da je trenutno aktuelno 6. izdanje http://www.amazon.com/Computer-Networking-Top-Down-Approach-Edition/dp/0132856204 pa me zanima da li ce se u skorije vreme pojaviti novije izdanje i na nasem jeziku.
vlado_
Poruka: 3
Lokacija:
Poslato: 20.09.2013, 19:14
Hvala puno na odgovoru,uzimam onda sigurno Excel 2010 Biblija,valjda je nadjem u prodajnim mestima koja imaju izdanja mikro knjige u bg.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 20.09.2013, 16:30
Izvinite što nismo odmah odgovorili. Skoro je sigurno da ćemo preskočiti verziju 2013. Naše tržište je malo i ne može da prati tempo objavljivanja novih verzija u SAD - čak ni za Excel koji je među najpopularnijim softverima ovde.
vlado_
Poruka: 3
Lokacija:
Poslato: 14.09.2013, 20:43
Da li planirate da radite neku od ovih knjiga?
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 26.08.2013, 11:07
Izvinite što ste čekali - potražili smo odgovor od profesora iz Matematičke gimnazije u Beogradu i evo njihovih preporuka.

Pre bilo kave logike, preporučuju "Pregled istorije i fiozofije matematike", Milan Božić, zavod za udžbenike, 2002. Dalje, "Logika", Slobodan Vujović, "Uvod u matematičku logiku", Marica Prešić i Slaviša Prešić. Preporučuju i knjige nemačkog matematičara Davida Hilberta, ali ne znam da li postoji nešto prevedeno.

Nadam se da će vam ove sugestije pomoći.
predragz65
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 09.08.2013, 12:37
Pozdrav!

Zovem se Predrag. Ove godine sam upisao FTN N. Sad na smeru elektrotehnika E1. U dosadasnjem skolovanju nisam imao problema sa matematikom ali bih zeleo malo vise da prosirim znanje i razumevanje matematike. Zanima me literatura koja ce objasniti kako da povezem matematicku logiku sa ostalim oblastima matematike, zelim da naucim da samostalno mislim a ne samo sablonski da resavam zadatke, kako da prevodim obicne recenice na jezik matematicke logike... posebno se to odnosi na Diskretnu matematiku i Matematicku analizu jer su na prvoj godini najveci problem studentima(informacija od starijih kolega).

Hvala i oprostite ako sam konfuzan u opisu svojih zelja.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 09.08.2013, 11:59
Vi ste prvi koji se interesuje za ovaj program, a stanje na našem malom tržištu je, nažalost, takvo da moramo veoma pažljivo i oprezno da biramo naslove koje ćemo objaviti. Znači, ne možemo da radimo knjigu dok program ne postane dovoljno popularan kod nas.
markoc
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 09.08.2013, 11:47
Zanima me da li planirate izdanje knjige za učenje 3D programa RHINOCEROS 4, inače vodećeg programa čto se tiče industriskog dizajna, za sada se nigde ne može naći takva knjiga, a siguran sam da bi bila veoma tražena ?
stefankica
Poruka: 1
Lokacija: Kruševac
Poslato: 27.07.2013, 22:38
Poštovani,

Trenutno živim u Americi i narucivao bih knjige vrlo cesto, koliko vidim ni postarina nike skupa, ali nacin placanja jako koci. Da li je ikako moguce platiti VISA karticom (u mom slucaju Americkom) ili na neki drugi nacin!?
Molim za vise informacija. Unapred zahvalan.

Stefan
slavoljub
Poruka: 1
Lokacija: Banja Luka
Poslato: 18.04.2013, 22:23
Da li se može dobiti izvorni kod za C# 4.0 jer se preko ISBN na informi.com ne može prijaviti.
Pozdrav
TheWiseOne
Poruka: 1
Lokacija: Niš
Poslato: 14.04.2013, 22:55
Postovani, interesuje me kako mogu da postavim na prodaju polovne knjige koje mi vise nisu potrebne? Imam 6 tehnickih, fakticki novih i perfektno ocuvanih knjiga koje i vi imate u vasoj ponudi...

Pozdrav.
bumva
Poruka: 2
Lokacija: Skopje
Poslato: 23.01.2013, 21:10
Juce sam primio pratku. Hvala.
bumva
Poruka: 2
Lokacija: Skopje
Poslato: 18.01.2013, 19:19
Na 09.01.2013 god uplatio sam trazenu sumu novca.
Poslao sam broj transvera mailom istog dana (09.01). Do danjasneg dana (18.01) ni sam dobio pratku niti neko obavestenje. Molim vas za odgovor.

Pozdrav.
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 30.11.2012, 09:28
[citat]<b>Narudžbina iz Doboja</b><br>Zanima me imate li vi svoje,prestavnistvo u Banja Luci?[/citat]

Poštovani,
Predstavništvo u Banja Luci nemamo ali naša izdanja možete potražiti u knjižarama Sladaboni grupe.
Pozdrav,
Ranko 04
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 29.11.2012, 20:47
Narudžbina iz Doboja
Zanima me imate li vi svoje,prestavnistvo u Banja Luci?
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 29.11.2012, 09:53
Poštovani,

Knjigu možete kupiti direktno kod naših distributera:

U kjižari Glosarijum, Kraljevića Marka 1
i u knjižari Delfi SKC

Ili poručiti putem naše internet prodavnice preko korpe.

Pozdrav.
4c0
Poruka: 3
Lokacija:
Poslato: 28.11.2012, 21:28
U kom prodajnom mestu u Beogradu mogu naći ovu knjigu?
Cutter
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 28.11.2012, 10:31
Interesuje me da li imate u planu da obradite neku knjigu o ActionScript-u 3.0 pošto mislim da je zanimljiva tema, a nema nijedna knjiga na našem jeziku o tome, bar je ja nisam našao?

Pozdrav
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 27.08.2012, 11:33
Zadatke iz programskog jezika C++ naći ćete u knjigama "Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++ Skripta sa praktikumom" (http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-160-6) i "Kako ne treba programirati na jeziku C++" (http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-234-3). Naprednije zadatke potražite u knjizi "Efikasno programiranje na jeziku C++" (http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-216-5).
Despod
Poruka: 6
Lokacija: Štip
Poslato: 17.08.2012, 21:59
Mozete mi preporuciti neku dobru zbirku zadataka za programskog jezika c++ nakon sto sam resio ovu zbirku: http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-7555-349-6
consigliere
Poruka: 15
Lokacija: Beograd
Poslato: 19.07.2012, 12:29
To sto neke komande postoje i u html5 i css3 ne znaci da se knjiga bavi html5 i css3. Kakva zvaka da ne poveruje covek! Sramota, pa jel neko sisao vesla ovde? bavim se programiranjem 5godina i vece ispiranje mozga nisam cuo u poslednje vreme.
Nenad_94
Poruka: 1
Lokacija: PANČEVO
Poslato: 04.07.2012, 11:54
Pozdrav svima. Kada hocu da narucim knjigu i kliknem na "Kraj kupovine idi na placanje" dobijem gresku servera, tako vec 2 dana. Da li zna neko kada ce to da bude sredjeno?
Despod
Poruka: 6
Lokacija: Štip
Poslato: 06.06.2012, 21:17
Pozdrav, zelim da vas pitam dali uskoro planirate prevesti neku od ponovije knjige o hardveru
Darth_Dajic
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 27.05.2012, 12:57
Da li je u planu prevod ove knjige? Takodje me zanima da li postoje neke knjige na tu temu na srpskom.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 24.05.2012, 12:07
Preporučujem vam našu knjigu JavaScript: sveobuhvatni vodič. Prikaz možete pogledati na adresi http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-7555-326-7
Despod
Poruka: 6
Lokacija: Štip
Poslato: 24.05.2012, 10:43
Dali mi pozete preporuciti neku nogu javascript knjiga
Radun
Poruka: 8
Lokacija: Kragujevac-Pivara
Poslato: 10.05.2012, 10:02
Naručenu knjigu sam dobio posle dva dana. Knjiga je bila u besprekornom stanju jer ju je kartonsko pakovanje odlično zaštitilo. Ovo nije prvi put da sam kupio knjigu online od Mikroknjige i ponovo sam zadovoljan uslugom, pa je svrha ove poruke da im se zahvalim i javno ih pohvalim.

p.s.
I dalje smatram da Mikroknjiga angažuje bolje prevodioce od konkurencije.
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 18.04.2012, 21:57
Javite nam se ili mailom ili telefonom da bi ste nam rekli šta želite da uplatite, mi ćemo vam poslati iznos za uplatu, broj računa i poziv na broj. Naši podaci pod Kontaki i pitanja.
consigliere
Poruka: 15
Lokacija: Beograd
Poslato: 18.04.2012, 21:54
koji je vas broj racuna?

Pozdrav!
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 17.03.2012, 00:07
Predlažemo vam da obratite pažnju na sledeće tri knjige:
1. Misliti na jeziku C++ (+ CD) (http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-217-3)
2. Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++ Skripta sa praktikumom (http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-160-6)
3. Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++ (http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-037-5)

A interesantna je i ova:
Kako ne treba programirati na jeziku C++ (http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-234-3)
Despod
Poruka: 6
Lokacija: Štip
Poslato: 15.03.2012, 14:53
Moja cel je postati programer. Resio sam zbirku http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-7555-349-6 i sad ocu da mi preporucite neku dobro knjigu za objektrno-orientisano programiranje u c++
Despod
Poruka: 6
Lokacija: Štip
Poslato: 14.03.2012, 17:48
Dali mi mozete preporuciti neku knigu php programiranja, za pocetnik u web programiranju. (imam iskustvo so ostale programske jezike)
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.03.2012, 22:55
Znamo da su korisnici uvek nestrpljivi kad se objavi nova verzija nekog softvera. Ipak, dugogodišnje iskustvo nam kaže da u knjigama koje se prve pojave na tržištu najčešće nema skoro ništa o toj novoj verziji. Znači, nije važno da li na koricama knjige piše CSS3 nego da li je u njoj zaista pošteno obrađena ta verzija. Zbog toga mi ponekad "kasnimo" s novim naslovima, ali smatramo da je to bolje nego da prodajemo neodgovarajući sadržaj. Najverovatnije ćemo raditi novo izdanje naše knjige CSS antologija koje u SAD izlazi 22. marta.
(12983)
Poruka: 3
Lokacija: Mostar
Poslato: 05.03.2012, 18:12
Evo tek sad sam dobio, zahvaljujem, idem odmah uplatiti :)
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.03.2012, 17:17
[citat]Pozdrav, narucio sam knjigu prosli utorak, i odmah sam primio mail kako ce mi uskoro biti poslana profaktura, ali vec je 7 dana nema, zvao sam danas 10ak puta na kontakt-telefon, slao mail, ali niko nista ne odgovara...[/citat]

Pоštovani, profakturu smo vam slali dva puta, a poslaćemo i ponovo. Proverite da nije otišla u junk poštu.
(12983)
Poruka: 3
Lokacija: Mostar
Poslato: 05.03.2012, 17:08
Pozdrav, narucio sam knjigu prosli utorak, i odmah sam primio mail kako ce mi uskoro biti poslana profaktura, ali vec je 7 dana nema, zvao sam danas 10ak puta na kontakt-telefon, slao mail, ali niko nista ne odgovara...
nevenn
Poruka: 7
Lokacija: KIKINDA
Poslato: 05.03.2012, 09:13
Dobar dan da li imate koriscenu knigu android
(6538)
Poruka: 2
Lokacija: RUMA
Poslato: 04.03.2012, 21:27
Mene takodje interesuje css3,ima li kakvih novosti na tu temu?
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 01.03.2012, 16:47
Kolege iz CETa nam kažu da neće raditi prevod za to izdanje - čeka se novija verzija. Takođe i da u svakoj knjizi za ispite piše da Microsoft zadržava pravo da do 30% pitanja na ispitu ne bude iz knjige da bi ljudi koji polaži i sami istraživali i učili.
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 07.02.2012, 09:52
Poštovani, knjige šaljemo danas.
Dime
Poruka: 3
Lokacija: Prilep
Poslato: 06.02.2012, 21:04
Postovani

Pisem vam o drugoj narudzbini(Datum narudzbine: 12.01.2012) koju sam upaltio na 19 januara, opet u "Naruceno" stoji poruka
Stanje/izmena
Narudzbina je obradena, cekamo uplatu

Molim za odgovor
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 27.01.2012, 12:19
Kolege iz CET-a (čije je izdanje ova knjiga) kažu da za sada nemaju u planu objavljivanje tog naslova.
Leos
Poruka: 1
Lokacija: Beograd
Poslato: 06.01.2012, 22:44
Kako se knjige salju,kao preporucena tiskovina,postexpress i kakav je nacin uplate?
Majstor
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 02.01.2012, 03:05
Da li je u planu prevod petog izdanja ove knjige ?

Pozdrav
nevenn
Poruka: 7
Lokacija: KIKINDA
Poslato: 20.12.2011, 23:03
Odlicna je knjiga , inace odlicno je da u Srbiji postoji jedna ovakva izdavacka kuca sa zaista kvalitetnim izborom za ponudui strucnom podrskom
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 09.12.2011, 09:46
Poštovani,
Na mail prodaja@mikroknjiga.rs možete nam poslati vaše osnovne podatke radi slanja diska, ili ukoliko ste iz Beograda možete doći lično na adresu Petra Martinovića 6

Pozdrav.
Lackeeeee
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 08.12.2011, 21:22
Kupio sam knjigu kod vas i dobio knjigu bez prateceg cd-a. Radi se o knjizi PHP i MySQL razvoj aplikacija za Web 4. izdanje Luke Welling, Laura Thomson. Sta bih sada trebao da radim, naravno da dobijem cd ?
weber
Poruka: 3
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.12.2011, 13:52
Hvala na odgovoru, svaka čast za poslovnost! Preporuka svima da naručuju knjige od vas!
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.12.2011, 13:44
Poštovani,
Molimo vas pošaljite nam oštećeni primerak knjige na adresu Mikro knjiga - poštanski fah 20-87 11030 Beograd. Pošaljite nam običnom poštom i slobodno troškove slanja stavite na naš teret.

Izvinjavamo se zbog nastale situacije, očigledno je došlo do greške prilikom pakovanja.

Pozdrav.
weber
Poruka: 3
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.12.2011, 13:34
Pozdrav,
kupio sam od vas knjigu Digitalna fotografija 1 Skota Kelbija. Knjiga je malo oštećena, pogledajte sliku:
http://imageshack.us/photo/my-images/521/imag0114g.jpg/
Mislim da nije oštećena u transportu, jer je u paketu bilo još 2 knjige, koje su stigle u besprekornom stanju.
Ima li šanse da se zameni ovaj primerak za neoštećeni?
Dime
Poruka: 3
Lokacija: Prilep
Poslato: 28.11.2011, 19:42
Danas je stigla pošiljka, sve je u redu.

Pozdrav.
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 23.11.2011, 10:39
Poštovani,
Jučerašnja pošta je pomerena za danas, tako da vam danas šaljemo knjige, izvinjavamo se zbog kašnjenja.

Molimo vas da nam javite kada vam bude stigla pošiljka.

Pozdrav.
Dime
Poruka: 3
Lokacija: Prilep
Poslato: 22.11.2011, 19:19
Na 14.11.2011 sam uplatio trazenu sumu novca preko Western Union i istoga dana poslao sam broj transvera preko mailom.
Nakon toga dobio sam poruku o sledecoj gresci:

This is an automatically generated Delivery Status Notification

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipient has been delayed:

Message will be retried for 2 more day(s)

Technical details of temporary failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 454 454 4.3.0 TLS not available due to local problem (state 9).

----- Original message -----


Nije mi poznato dali ste primili broj transvera pa zato vam pisem, jer u \"Naruceno\" jos stoji:
Stanje/izmena
Narudzbina je obradena, cekamo uplatu
vojvoda
Poruka: 2
Lokacija: Beograd
Poslato: 17.11.2011, 12:42
Molio bih vickastu personu da mi promeni ekransko ime, kad mi već nije ostavio mogućnost da ga sam izaberem.
vojvoda
Poruka: 2
Lokacija: Beograd
Poslato: 17.11.2011, 12:27
Mogu li da lično preuzmem poručenu knjigu i na kojoj adresi?
ikim
Poruka: 1
Lokacija: Bačka Palanka
Poslato: 01.11.2011, 07:58
Interesuje me da li je u planu u dogledno vreme nekog prevoda na srpski jezik knjige Google SketchUP.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 27.10.2011, 12:44
Do sada smo objavili više knjiga za AutoCAD, zatim knjige za programe Mechanical Desktop, Solid Works, SolidEdge, CATIA. Za Inventor nismo i pitanje kada ćemo. Naše tržište je malo, a CAD programa za modelovanje ima dosta i svake godine svi objavljuju nove verzije. Jednostavno, previše ih je a potražnja je mala.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 27.10.2011, 11:58
Nažalost, verovatno neće. Velika je besparica, knjige se slabo prodaju, a novo izdanje je čak i deblje od prethodnog tako da bi proizvodnja knjige bila veoma skupa. Potražnja na našem malom tržištu ni izdaleka nije dovoljna da bi se prodajom mogli pokriti troškovi izrade knjige. Moraćemo da sačekamo neko bolje vreme...

Iz opisa onoga što je novo u 6. izdanju, vidi se da su obrađeni HTML5, ECMAScript 5 i jQuery. Ako je za utehu, radićemo jednu knjigu za HTML 5, a ove godine smo objavili knjigu za jQuery.
Nemanja__
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 23.10.2011, 13:23
Ima mnogo dobrih knjiga napisanih na temu Zend Frameworka,ali na zalost kod nas nema nijedna prevedena. I ja sam takodje zainteresovan za knjigu na tu temu.
Nemanja__
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 21.10.2011, 19:47
Ranije verzije ove knjige su odlicne.
Da li je u planu mozda novo izdanje, od ove godine?
DJNikola
Poruka: 8
Lokacija:
Poslato: 11.10.2011, 20:04
Zdravo. Opet ja...

Vidim da je knjiga u rubrici \"U pripremi\" i da izlazi 23.10. kad se i sajam knjiga otvara...

Mozete li mi reci kada ce knjiga biti dostupna u prodaji u ovlascenim knjizarama ili radio klubovima? Da li ce biti dostupna u Mikro Princu?

Pozdrav i hvala na obavestenjima!
DJNikola
Poruka: 8
Lokacija:
Poslato: 04.10.2011, 00:31
Evo, prođe poslednja nedelja septembra, a za par dana i prva nedelja oktobra, a knjige nema ni u rubrici \"U pripremi\"...

Znate li kada će izaći knjiga u prodaju?

Pozdrav, Nikola.
Sasha11
Poruka: 1
Lokacija: Zemun
Poslato: 03.10.2011, 09:47
Super,
jedva čekam da izdate tu knjigu!
Branimir75
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 29.09.2011, 14:00
Postovani, predlazem Vam stampanje prevoda istoimene knjige od Daniel T.Banach-a
\"Autodesk Inventor 2012 Essentials Plus\", By: Daniel T. Banach, Travis Jones, Alan J.
Ili ako je moguce starije verzije 2011
DJNikola
Poruka: 8
Lokacija:
Poslato: 06.09.2011, 15:45
Evo, stigao je steptembar. Zna li se kada će izaći nova knjiga vezana za PLC?

Pozdrav, Nikola.
enigma78
Poruka: 3
Lokacija: Bosanski Brod
Poslato: 15.08.2011, 16:02
OK, jasno je meni šta pričate, ipak Vas molim da to u nekom budućem periodu razmotrite, što bi se reklo da \"ispitate tržište\" pošto nije isto da recimo stavite u prodaju knjigu za Solid Edge v20 i za Solid Edge ST 3, ova za Solid Edge ST 3 bi se neuporedivo brže prodala. Svima nama koji smo u tom svijetu, stare knjige nisu od velike koristi, pogotovo što recimo tehnologije koje su ugrađene u te nove verzije programa napreduju strahovito brzo. Isto tako smatram kad bi se uradila knjiga za NX 7.5 i za Inventor 2012 da bi se prodavale ali i dalje od Srbije, išlo bi to sigurno i u BiH, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju...

Nadam se, ipak, da će, i pored svih problema, u dogledno vrijeme, neke knjige i za te programe osvanuti i na ovim našim prostorima.

Lijep pozdrav!
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 15.08.2011, 15:32
Pozdrav i vama. Nažalost, ne možemo da radimo knjigu za NX, niti za noviju verziju SolidEdgea, Inventora i sl. u skorije vreme. Zasad smo odustali i od novih verzija AutoCAD-a jer je potražnja za svim tim knjigama toliko mala da se može reći da ne postoji. Ni najtraženije knjige se ne prodaju dovoljno brzo da budu ekonomski isplative, a o brzom rasprodavanju bilo koje knjige već desetak godina možemo samo da sanjamo. Porediti Rusiju (sa 150 miliona stanovnika!!!) i Srbiju potpuno je besmisleno.
enigma78
Poruka: 3
Lokacija: Bosanski Brod
Poslato: 11.08.2011, 18:14
Evo vidim sprema se knjiga za SolidWorks 2011, a ništa ni za Inventor ni za NX a ni za novije verzije Solid Edge-a, iako ovi programi prednjače u novim tehnologijama ispred SolidWorks-a i same CATIA V5. Mislim da je to loše, za svako izdanje AutoCAD-a po dvije knjige, za SolidWorks i CATIA već mislim imaju po tri ili čak više knjiga, a o novim izdanjima Inventora, Solid Edge-a i NX-a nema ništa ni na vidiku. Nažalost. A upravo su mene danas kontaktirali ljudi koji traže da im držim obuku za njih 10 u trajanju od 15 dana za program NX. Nigdje literature nema a kvalitet tog programa sve više dolazi do izražaja. Ubijeđen sam da bi se te knjige vrlo brzo rasprodale ali ja izgleda sa vama igram igru \"gluvih telefona\".

Lijep pozdrav!
(11333)
Poruka: 3
Lokacija: Užice
Poslato: 10.08.2011, 16:16
Oho! Evo ga drveni advokat!

Što se ti javljaš kad ne razumeš o čemu se radi?

Nego, Administracijo, što mi ne odgovoriste? Kao mnogogodišnji pretplatnik, valjda zaslužujem bar toliko da mi odgovorite na pitanja?

consigliere
Poruka: 15
Lokacija: Beograd
Poslato: 10.08.2011, 15:55
[citat]Pa za 15 godina, čovek bi očekivao da ste potpuno sredili porudŽbenicu.Čemu služi polje \"Odeljenje\" koje je obavezno? Odakle vam uopšte ideja da svaka firma mora da ima neko odeljenje? Ajd, ok je što postoji to polje, može da koristi, ali vi INSISITRATE da on bude popunjeno! Ej! Mnogi nemaju šta da upišu tu, jer im nije potrebno da navode bilo kakvo odeljenje u svojoj adresi.Takođe, insistirate da bude popunjeno polje \"Ulica i broj\". A šta ako neko živi u malom mestu u kome nema ulica tako da je njegova adresa samo mesto? Tu treba da stavi iksove?A najduhovitija su polja \"Država\" i \"Kontinent\", napre upozorenje da se država upisuje samo ako nije Srbija. Pa šta ako je Srbija, nek upiše poručilac državu, valjda je vaša skripta dovoljno inteligentna da zna kako da obradi porudžbine za Srbiju i ostale države. Ali tek mi nije jasno zašto korsinik mora da popuni polje \"Kontinent\". Da to nije neki test znanja, s obzirom, da ako vam je već dao podatak o državi, valjda i sami možete da utvrdite koji je to kontinent.Da ne pričamo o tome, da treba korisniku da date spisak država pa da izabere a ne da upisuje, jer tako vi dobijate uniformne podatke koje možete automatski da obradite (a i odmah znate koji je kontinent u pitanju).I da, još uvek nisam dobio fakturu, tako da od slanja knjige sutra (petak) verovatno nema ništa.Usput, šta znači ovo menjanje korisničkog imena na forumu kako vam se ćefne. Juče je bilo jedno, danas drugo? I još nemam mogućnost da izaberem koje ću korisničko ime da upotrebim.Vratite mi ekransko ime koje sam korsitio juče. Ono mi sasvim odgovara. Ovo vaše samoiinicijativno nadevanje imena je blago bezobrazno. Kakav Voyage, kakvi bakrači... Dobro mi niste dali neko ime kao Smarač, Dosada, Namćor, Kreten, Idiot, Budala... a poseban priča je da na forumu objavljujete moje privatne podatke bez moje saglasnosti i u suprotnosti sa propisima o zaštiti privatnosti. Ja sma vama svoej adresne podatke dao da biste mi poslali pošiljku a ne da ih objavljujete kako vama ćefne.Priznajem, jesam težak kupac, zato što me smara kada me sajt dvaput vraća da ponovo popunjavam obrazac jer nisam popunio polja koja su obavezna iako nigde nije bilo naznačeno da su obavezna, i što moram da čekam da neka tamo tetkica ispije verovatno i popodnevnu kaficu pa onda da uzme da mi napravi fakturu za porudžbinu od juče.A šta, vi niste izdavač knjige koju sam poručio? Ja sam mislio da jeste, zato sam kod vas i poručio. Pu, kako ne videh da se ne smaram sa vama.[/citat]

nemoj da se pravis pametan
(11333)
Poruka: 3
Lokacija: Užice
Poslato: 28.07.2011, 10:29
Pa za 15 godina, čovek bi očekivao da ste potpuno sredili porudŽbenicu.

Čemu služi polje \"Odeljenje\" koje je obavezno? Odakle vam uopšte ideja da svaka firma mora da ima neko odeljenje? Ajd, ok je što postoji to polje, može da koristi, ali vi INSISITRATE da on bude popunjeno! Ej! Mnogi nemaju šta da upišu tu, jer im nije potrebno da navode bilo kakvo odeljenje u svojoj adresi.

Takođe, insistirate da bude popunjeno polje \"Ulica i broj\". A šta ako neko živi u malom mestu u kome nema ulica tako da je njegova adresa samo mesto? Tu treba da stavi iksove?

A najduhovitija su polja \"Država\" i \"Kontinent\", napre upozorenje da se država upisuje samo ako nije Srbija. Pa šta ako je Srbija, nek upiše poručilac državu, valjda je vaša skripta dovoljno inteligentna da zna kako da obradi porudžbine za Srbiju i ostale države. Ali tek mi nije jasno zašto korsinik mora da popuni polje \"Kontinent\". Da to nije neki test znanja, s obzirom, da ako vam je već dao podatak o državi, valjda i sami možete da utvrdite koji je to kontinent.

Da ne pričamo o tome, da treba korisniku da date spisak država pa da izabere a ne da upisuje, jer tako vi dobijate uniformne podatke koje možete automatski da obradite (a i odmah znate koji je kontinent u pitanju).

I da, još uvek nisam dobio fakturu, tako da od slanja knjige sutra (petak) verovatno nema ništa.

Usput, šta znači ovo menjanje korisničkog imena na forumu kako vam se ćefne. Juče je bilo jedno, danas drugo? I još nemam mogućnost da izaberem koje ću korisničko ime da upotrebim.

Vratite mi ekransko ime koje sam korsitio juče. Ono mi sasvim odgovara. Ovo vaše samoiinicijativno nadevanje imena je blago bezobrazno. Kakav Voyage, kakvi bakrači... Dobro mi niste dali neko ime kao Smarač, Dosada, Namćor, Kreten, Idiot, Budala... a poseban priča je da na forumu objavljujete moje privatne podatke bez moje saglasnosti i u suprotnosti sa propisima o zaštiti privatnosti. Ja sma vama svoej adresne podatke dao da biste mi poslali pošiljku a ne da ih objavljujete kako vama ćefne.

Priznajem, jesam težak kupac, zato što me smara kada me sajt dvaput vraća da ponovo popunjavam obrazac jer nisam popunio polja koja su obavezna iako nigde nije bilo naznačeno da su obavezna, i što moram da čekam da neka tamo tetkica ispije verovatno i popodnevnu kaficu pa onda da uzme da mi napravi fakturu za porudžbinu od juče.

A šta, vi niste izdavač knjige koju sam poručio? Ja sam mislio da jeste, zato sam kod vas i poručio. Pu, kako ne videh da se ne smaram sa vama.
(11333)
Poruka: 3
Lokacija: Užice
Poslato: 27.07.2011, 20:36
Naručih danas knjigu i moram reći da je skript za poručivanje bedan. Ovo ko da je neko dete pravilo.

Najpre neće da prihvati popunjen obrazac ako nisu popunjena neka potpuno nebitna polja (čak i nemam šta u njih da upišem), ali je vrhunac da fakturu koju treba da mi pošaljete moram da čekam da je neko ručno napravi i pošalje na imejl.

A još šaljete knjige samo utorkom i petkom, kao da niste nikad čuli za internet trgovinu.

Da sam znao kako radite odustao bih od porudžbine. Istu knjigu mogu da kupim i na drugim internet prodavnicama po istoj ceni.
miljans
Poruka: 2
Lokacija: Pirot
Poslato: 24.07.2011, 14:25
Još jedan plus za ovu knjigu. Jasna, pregledna, sažeta!
miljans
Poruka: 2
Lokacija: Pirot
Poslato: 24.07.2011, 14:22
Prvi put sam poručio knjige preko Vaše internet knjižare i dobio sam ih u roku od tri dana. Knjige su neoštećene, nemam primedbi. A i cene su vam uglavnom pristupačne, još samo kad biste uveli popuste za komplete knjiga iz oblasti računarstva i interneta ( npr. komplet knjiga za ECDL sertifikat ) to bi bio pun pogodak. Sve najbolje. Pozdrav.
Radun
Poruka: 8
Lokacija: Kragujevac-Pivara
Poslato: 14.07.2011, 12:53
Knjige koje sam poručio pre tri dana su stigle. Bile su dobro upakovane i nisu se oštetile ni najmanje. Ovoga puta nemam primedbe. Hvala.
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 13.07.2011, 08:45
Trenutno u izdavačkom planu nemamo izdavanje knjige na temu koja vas interesuje, ali ćemo vaš predlog uzeti u razmatranje.

[citat]Postovani,

interesuje me da li imate u planu neko izdanje koje se odnosi na Zend Framework?

Pozdrav :-)[/citat]
Radun
Poruka: 8
Lokacija: Kragujevac-Pivara
Poslato: 11.07.2011, 18:27
Za veoma kratak period korišćenja foruma, jedna stvar mi je veoma zasmetala.

Ako se poruke listaju odozdo na gore, zbog čega se onda polje za unos novog komentara pojavljuje na dnu liste odgovora. Po toj logici bi trebalo da bude na vrhu liste. Ovako se dešava, da posle klika na link \"Upis odgovora\", stranica se ponovo učita sa poljem za unos komentara na njenom dnu koje ja ne vidim, u slučaju da je lista komentra poduža.

Citiranje ne radi kako treba.

U tekst komentara koji pišu korisnici, moguće je sasvim lako umetnuti bilo koji HTML kod i aplikacija će ga obraditi kao da je to njen izvorni kod. Na taj način, moguće je formatirati tekst, ali je isto tako moguće i ubaciti kod koji bi napravio krš-i-lom na sajtu. Da vidite da je to moguće, ja sam primera radi, deo teksta svoje poruke obojio u zeleno.

Čak štaviše, pošto se klikne na dugme \"Izmena poruke\", dobije se kompletan HTML kod poruke sa dodatnim (nepotrebnim) BR tagovima na kraju svakog pasusa.
Radun
Poruka: 8
Lokacija: Kragujevac-Pivara
Poslato: 11.07.2011, 18:10
Ok. Ponovo sam poručio neke knjige, pa ću da Vas pohvalim/iskritikujem, čim stignu.

Oko vaših razloga kojima objašnjavate cenu sajamskih popusta - imam razumevanja, ali imam utisak da niste dovoljno pažljivo pročitali ono što sam vam u prethodnoj poruci napisao u vezi toga. Jasno sam napomenuo da dajete veoma mali popust čak i na \"veoma stara izdanja\". Ne vidim razlog za tako nešto.? Vaša konkukrencija je u tom smislu mnogo \"šire ruke\". Savetujem i Vama da tako postupite.

Inače, najiskrenije želim da Vas pohvalim za kvalitet prevoda i tehničke obrade. Tu ste daleko ispred konkurencije.

Pozitivan utisak u odnosu na konkurenciju je i taj što imate ovaj forum, što je aktivan i što voma brzo šaljete svoje komentare.
(11202)
Poruka: 1
Lokacija: Novi Sad
Poslato: 11.07.2011, 15:49
Postovani,
interesuje me da li imate u planu neko izdanje koje se odnosi na Zend Framework?
Pozdrav :-)
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 11.07.2011, 15:31
[citat]U principu sam zadovoljan vašim radom, ali neću da vas hvalim, jer sve što bih imao da kažem u tom smislu - podrazumeva se kao deo korektnog poslovanja. Izneću samo nekoliko kritika:


1) na sajmu knjiga, vaši popusti su ubedljivo najniži u poređenju sa konkurencijom (CET, Kombib), čak i na veoma stara izdanja. Zaista sam razočaran zbog toga.


2) prošle godine sam online poručio dve knjige, koje jesu brzo stigle, ali imam neke primedbe. Prvo, pakovanje je neadekvatno za transport knjiga. Uglovi knjiga su bili izubijani, zbog toga što su knjige bile zapakovane u običnu poštansku najlon-kovertu. Ne tražim da pakovanje bude kao ono kakvo šalje Amazon, ali bi trebalo da bude bolje - čvršće, sigurnije. Drugo, jedna od knjiga je bila maltene polovna. Očigledno je da je da nije uzeta iz magacina, već sa police iz knjizare. Vidi se da je bila mnogo puta otvrana, listana, sa pohabanim uglovima, kad se zatvori, listovi po debljini su već bili pocrneli i td. Bio sam ljut zbog toga što ste mi poslali knjigu u stanju koje odgovara \"korišćenim primercima\", ali pošto nisam iz BG, odustao sam od toga da vam je vratim i tražim zamenu. Očekujem da se to više ne ponovi.


3) Sajt, tj. server, yna da bude razočaravajuće spor. (Pri editovanju poruke, aplikacija nepotrebno dodaje \"br\" tagove na kraju pasusa.)[/citat]

Poštovani,
Žao nam je ako se ovako nešto desilo. Mi stvarno vodimo računa da knjige koje šaljemo budu u dobrom stanju i pre stavljanja u plastični koverat pakujemo ih u karton. To nam je standardna procedura. Knjige koje imaju neka oštećenja i koje nisu u najboljem stanju prodajemo s popustom čiji procenat zavisi od stepena oštećenja. Ubuduće se obavezno javite ako se tako nešto desi, a svakako se nadam da neće biti potrebe. Izvinjavamo se što je došlo do tako velikog propusta.

Što se popusta tiče, ne možemo da ulazimo u politiku drugih kuća. Jedino što možemo da kažemo jeste da cene formiramo vodeći računa da maksimalno kupcima izadjemo u susret, ali moramo da vodimo računa i o ceni koštanja izrade knjiga. U današnje vreme nije lako poslovati.

Što se servera tiče, zaista ima perioda u toku dana kad dodje do nekog zastoja. To bi uskoro trebalo da se reši.
Pozdrav,
Radun
Poruka: 8
Lokacija: Kragujevac-Pivara
Poslato: 11.07.2011, 10:28
U principu sam zadovoljan vašim radom, ali neću da vas hvalim, jer sve što bih imao da kažem u tom smislu - podrazumeva se kao deo korektnog poslovanja. Izneću samo nekoliko kritika:

1) na sajmu knjiga, vaši popusti su ubedljivo najniži u poređenju sa konkurencijom (CET, Kombib), čak i na veoma stara izdanja. Zaista sam razočaran zbog toga.

2) prošle godine sam online poručio dve knjige, koje jesu brzo stigle, ali imam neke primedbe. Prvo, pakovanje je neadekvatno za transport knjiga. Uglovi knjiga su bili izubijani, zbog toga što su knjige bile zapakovane u običnu poštansku najlon-kovertu. Ne tražim da pakovanje bude kao ono kakvo šalje Amazon, ali bi trebalo da bude bolje - čvršće, sigurnije. Drugo, jedna od knjiga je bila maltene polovna. Očigledno je da je da nije uzeta iz magacina, već sa police iz knjizare. Vidi se da je bila mnogo puta otvrana, listana, sa pohabanim uglovima, kad se zatvori, listovi po debljini su već bili pocrneli i td. Bio sam ljut zbog toga što ste mi poslali knjigu u stanju koje odgovara \"korišćenim primercima\", ali pošto nisam iz BG, odustao sam od toga da vam je vratim i tražim zamenu. Očekujem da se to više ne ponovi.

3) Sajt, tj. server, yna da bude razočaravajuće spor. (Pri editovanju poruke, aplikacija nepotrebno dodaje \"br\" tagove na kraju pasusa.)
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 11.07.2011, 08:41
Trenutno nemamo u izdavačkom planu knjigu na ovu temu. Vaš predlog ćemo uzeti u razmatranje.
Radun
Poruka: 8
Lokacija: Kragujevac-Pivara
Poslato: 08.07.2011, 09:40
Da li planirate da izdate neku knjigu vezanu za OpenGL?
amon
Poruka: 1
Lokacija: Sveti Nikole
Poslato: 30.06.2011, 23:33
Ako neko prodaje kupi bi knjigu Uvod uPLC kontrolere
Pozdrav
DJNikola
Poruka: 8
Lokacija:
Poslato: 23.06.2011, 00:11
Ima li neko ovu knjigu, posto je nema vise u prodaji? Kupio bih je ili kopirao, sve jedno... Pozdrav, Nikola.
choodomoodo
Poruka: 3
Lokacija: Novi Beograd
Poslato: 21.06.2011, 19:34
Dopada mi se odabir knjige.
Hvala najlepse.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 21.06.2011, 19:07
Radićemo knjige za obe teme. Za HTML 5 ćemo prevesti ovu knjigu:

http://www.amazon.com/Introducing-HTML5-2nd-Bruce-Lawson/dp/0321784421/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1308675498&sr=1-2

Ona je u SAD najavljena za 25. septembar, tako da bi trebalo i kod nas da se pojavi do kraja godine.

Za CSS3 još razmišljamo koji naslov da odaberemo, ali svakako ćemo je uraditi.
choodomoodo
Poruka: 3
Lokacija: Novi Beograd
Poslato: 16.06.2011, 10:07
Postovani, zanima me da li imate u planu objavljivanje knjiga koje se bave tematikom html5 i css3 ?

Unapred zahvalan.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 31.05.2011, 10:58
Pomenutu knjigu nije objavila Mikro knjiga, tako da ne znam da li se priprema novije izdanje.
thunderchase
Poruka: 5
Lokacija: Obrenovac
Poslato: 25.05.2011, 10:54
Da li će uskoro biti novog izdanja? Ovo izdanje što je trenutno aktuelno je iz 2006. godine, CCNA se od tad dosta izmenio?

Pozdrav i hvala unapred.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 17.05.2011, 13:29
Knjige za Microsoftove sertifikate dosad je uglavnom radio CET. Mi zasad nemamo u planu objavljivanje knjiga koje ste predložili.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 17.05.2011, 13:21
Izvinite na malo zakasnelom odgovoru. Izdanja koja pominjete su CET-ova, pa je možda najbolje da od njih tražite informacije o novim naslovima koji se odnose na Microsoftove sertifikate. Mi prodajemo njihove knjige ali nemamo uvida u njihove izdavačke planove.

Srdačan pozdrav i dođite nam opet!
MarkoF
Poruka: 3
Lokacija: Dugo Selo
Poslato: 03.05.2011, 14:37
evo ova knjiga na amazonu

http://www.amazon.com/Microsoft%C2%AE-Exchange-Server-Practices-Microsoft/dp/0735627193/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1304426149&sr=1-1

dobro je ocijenjena
MarkoF
Poruka: 3
Lokacija: Dugo Selo
Poslato: 27.04.2011, 22:48
dali moze ova knjiga http://i1140.photobucket.com/albums/n564/zuikis77/fbecd582.jpg

ili ova
http://s1.picsafe.de/files/75c2185f/server_gfx.jpg

Hrvoje73
Poruka: 1
Lokacija: Zagreb
Poslato: 22.04.2011, 22:39
Poštovani,
Gledao sam Vaš izbor knjiga i najviše su mi zapale za oko MCTS,MCITP. Jako mi je žao što nemate više ti knjiga, jer ste izabrali najbolje autore što me jako oduševilo.
U firmi u kojoj radim znam dosta ljudi što se školuju bez akademije, pa sam bio popričao s njima i rekli su da im je naporno učiti sve na Engleskom, da imate više tih knjiga kao što je:
70-662 Microsoft Exchange Server 2010, Configuring
70-432 Microsoft SQL Server 2008, Implementation and Maintenance
70-667 Microsoft SharePoint 2010, Configuring
70-647 Windows Server 2008, Enterprise Administrator
Osiguravam Vam uspješnu prodaju, ja ću Vašu stranicu oglasiti svim ljudima koji se školuju.
Lijep Pozdrav
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 14.04.2011, 13:39
Poštovani,
To važi samo za avansne uplate (ne za otkupnine) i samo za Srbiju.

Pozdrav.
Phantom
Poruka: 2
Lokacija: Valjevo
Poslato: 14.04.2011, 13:20
Postovani, da li i dalje vazi ako je iznos narucenih knjiga veci od 5000 dinara da se postarina ne placa? Pozdrav!
stevyhacker
Poruka: 3
Lokacija: Nikšić
Poslato: 05.04.2011, 14:51
Zahvaljujem na brzom odgovoru .
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.04.2011, 14:42
Poslali smo vam podatke mail-om.
stevyhacker
Poruka: 3
Lokacija: Nikšić
Poslato: 05.04.2011, 14:26
Mozete li dati vebsajt ili imejl Nove knjige , nisam ih dobio na telefon.
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.04.2011, 11:26
Pokušajte kod našeg distributera NOVA KNJIGA DOO, Izdavačko preduzeće, Trg republike 40, 81000 PODGORICA, 020 210 965.
Nažalost poštanski troškovi za teže knjige su zaista toliki, ali ukoliko imate nekoga ko može ovde da kupi knjigu i donese je vama mogli biste ih izbeći.
stevyhacker
Poruka: 3
Lokacija: Nikšić
Poslato: 04.04.2011, 17:33
Da li postoje neke knjižare u Crnoj Gori koje imaju vase knjige , jer mi to vise odgovara nego da placam 12.50 € za postarinu plus knjiga kosta 30 € .
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 27.03.2011, 15:15
Hvala na predlozima za nova izdanja. Knjige moraju da se ugovore i plate kako bi se prevele. Trenutno nam je izdavački plan popunjen, pa nema izgleda da ćemo u skorije vreme objaviti nešto od toga što ste predložili.
MarkoF
Poruka: 3
Lokacija: Dugo Selo
Poslato: 22.03.2011, 23:51
Ako mozete ove knjige prevesti
training kit
Exchange Server 2010
Server Enterprise Administrator
SQL Implementacija i Odrzavanje 2008
ako treba knjige vam posaljem mailom na engleskom jeziku
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 10.03.2011, 23:03
PostExpress
rastko22
Poruka: 2
Lokacija: Bujanovac
Poslato: 10.03.2011, 22:23
Ko vrsi isporuku robe city express ili?
proximus
Poruka: 3
Lokacija: Mali Zvornik
Poslato: 07.03.2011, 19:28
Može, pošaljite mi na mail.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 07.03.2011, 11:19
Razumem vaše interesovanje za Matlab i SIMULINK, i verujem da je veliko u krugu u kome se vi krećete ali, nažalost, mnoge druge teme su traženije u ovom trenutku, a ne možemo ni finansijski ni kadrovski da pokrijemo sve oblasti.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 07.03.2011, 10:46
Nemamo zasad u planu, ali možete da nam preporučite neku knjigu kako bismo tačno znali šta imate na umu i eventualno je razmotrili u budućnosti. U našim knjigama Elektronika za neupućene i Elektronski projekti za neupućene, dati su neki projekti sa LED rasvetom - možda za vaše potrebe nedovoljno profesionalni, ali svakako zanimljivi, korisni i upotrebljivi za hobiste.
BAD BOY
Poruka: 10
Lokacija: Borča
Poslato: 06.03.2011, 16:15
Da li će uskoro biti novih izdanja knjiga na ovu temu?
BAD BOY
Poruka: 10
Lokacija: Borča
Poslato: 06.03.2011, 15:38
Interesuje me, da li imate u planu prevod-izdanje knjige na ovu temu?
Odita
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 13.02.2011, 10:45
Ova knjiga je zaista dobra bila bi steta da se ne prevede na srpski jezik,jer je trenutno jedina knjiga koja upotpunosti objasnjava Entity Framework...
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 11.02.2011, 10:02
Zasad je nemamo u izdavačkom planu.
Miroslav83
Poruka: 1
Lokacija: Ruski Krstur
Poslato: 10.02.2011, 19:53
http://oreilly.com/catalog/9780596807252/
Kada će biti ova knjiga na srpskom jeziku?
Tihomir
Poruka: 4
Lokacija: VINČA
Poslato: 07.02.2011, 15:34
Razgledajući razne forume rekao bih da ima puno ljudi koji koriste MATLAB ali opsežnije literature na srpskom jeziku za taj programski paket nema, izuzev ˝MATLAB sa primerima˝ koje je izdala Mikro knjiga i odlična je za prve korake. Za Simulink literatura na srpskom jeziku uopšte ne postoji. Bilo bi dobro da se objavi knjiga sa primerima za Simulink.
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 31.01.2011, 10:53
[citat]Da li planirate prevod nekog izdanja koje se bavi razvojem aplikacija zasnovanih na Android platformi?

Mislim da bi to bila isplativa investicija. Nijedan domaći izdavač se ne bavi ovom tematikom.[/citat]
U pripremi je knjiga The Android Developer\'s Cookbook (autori James Steele i Nelson To). Možete je pogledati na Amazonu - http://www.amazon.com/Android-Developers-Cookbook-Building-Applications/dp/0321741234/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1296467226&sr=1-1
Programmer
Poruka: 1
Lokacija: BUŠTRANJE
Poslato: 28.01.2011, 21:11
Da li planirate prevod nekog izdanja koje se bavi razvojem aplikacija zasnovanih na Android platformi?
Mislim da bi to bila isplativa investicija. Nijedan domaći izdavač se ne bavi ovom tematikom.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 28.01.2011, 11:04
Zasad nemamo u izdavačkom planu ništa od navedenih tema, ali ćemo pratiti interesovanje. ASP.NET-u i Silverlightu su posvećena dva poglavlja u našoj najnovijoj knjizi - C# 4.0: kako do rešenja - koja danas izlazi iz štampe.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 28.01.2011, 10:53
Za Perl imamo knjigu, a Ruby (Rails) zasad nemamo u planu.
Bug
Poruka: 2
Lokacija: SUBOTICA
Poslato: 26.01.2011, 00:04
Jel imate u planu neku knjigu za Ruby (Rails) ili za Perl?
popdesign74
Poruka: 1
Lokacija: Zrenjanin
Poslato: 16.01.2011, 10:24
Da li ce biti nesto od novijih proizvoda iz Microsoft:

Microsoft Expression Studio

Microsoft Silverlight 4 Business Application Development Beginners Guide

Foundation Expression Blend 4 with Silverlight

Windows Presentation Foundation

Ovakvih knjiga vec ima zaista mnogo na engleskom a cudi me da nema na srpskom, jer je ovo proizvod microsofta koji iz korena menja pogled na svet korisničkih interfejsa (Windows 7).

Hvala na odgovoru.
nevenn
Poruka: 7
Lokacija: KIKINDA
Poslato: 02.01.2011, 10:15
Warning: include(Mail.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\\wamp\\www\\Chapter30\\mlm_fns.php on line 490

Warning: include() [function.include]: Failed opening \'Mail.php\' for inclusion (include_path=\'.;C:\\php5\\pear\') in C:\\wamp\\www\\Chapter30\\mlm_fns.php on line 490

Warning: require_once(PEAR.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\\wamp\\www\\Chapter30\\Mail\\mime.php on line 66

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required \'PEAR.php\' (include_path=\'.;C:\\php5\\pear\') in C:\\wamp\\www\\Chapter30\\Mail\\mime.php on line 66
nevenn
Poruka: 7
Lokacija: KIKINDA
Poslato: 01.01.2011, 16:22
Opet je u pitanju je chapter 30
treba da instaliram PEAR mail classes
da bih mogao da saljem emailov e gledao sam na netu, da li ta otvorim folder mail i u njemu email.php
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 21.12.2010, 13:38
Za sada nemamo u ponudi strane knjige.
marinarobin
Poruka: 9
Lokacija:
Poslato: 21.12.2010, 13:27
Zanima me da li mozete da nabavite ovu knjigu i koliko bi kostala? Knjiga je na engleskom.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 12.12.2010, 18:11
1040 plus poštarina.
Phantom
Poruka: 2
Lokacija: Valjevo
Poslato: 12.12.2010, 16:41
Dakle ako bi ja kupio knjigu \"Joomla! 1.5:
priručnik za korisnike, prevod 2. izdanja\" u periodu popusta njena cena bi bila 1040 RSD ili 936 RSD (plus poštarina)?
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 10.12.2010, 13:24
Umesto 10% popusta koje stalno dajemo na pune cene svih naših izdanja, od 15.12. do 31.01. važiće popust 20%.
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 10.12.2010, 13:07
Znam da uoci svake nove godine imate popust, hoce li ga biti i ove i u kom periodu se moze ocekivati?
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 10.11.2010, 13:35
Sada možete da pratite na kom mestu ste na listi čekanja za rezervisanu knjigu.
lavich
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 29.10.2010, 14:12
vec dve godine se bavim zaradom novca na internetu i takodje, vec duze vreme razmiljam o tome da napisem neki manji prirucnik ili vodic za istu tematiku.
naime, ova tema je najverovatnije zanimljiva svima koji iole provode neko vreme na internetu, svakako da je dosta neupucenih i nepoverljivih u vezi iste.
na ideju o tome da napisem takvu knjigu je cinjenica da ne postoji na nasem trzistu knjiga sa slicnom tematikom, a takodje bih pomogla mnogima koji su iole zainteresovani da zarade novac putem interneta.

pre dve godine kada sam ja, kao nezaposlena mama kod kuce pretrazivala internet sve sam sama morala da saznam, otkrijem najlakse nacine da pocnem da zaradjujem na internetu.

ono sto je u nasem okruzenju vec godinama uhodano, cini mi se da je u Srbiji jos uvek prava nepoznanica.

dakle, interesuje me da li da ovakvu knjigu, koju bih napisala, mogu ponuditi mikro knjizi kao izdavacu, ili da sve sama organizujem u vezi stampanja knjige i ponudim vama kao distributeru?

pozdrav,
Mirjana iz Beograda
(9272)
Poruka: 2
Lokacija: KOLAŠIN
Poslato: 19.10.2010, 12:32
[citat]Potrebno je 3-5 radnih dana. Veoma retko se desi da putuje duže.[/citat]


Hvala..
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 19.10.2010, 10:26
Potrebno je 3-5 radnih dana. Veoma retko se desi da putuje duže.
(9272)
Poruka: 2
Lokacija: KOLAŠIN
Poslato: 18.10.2010, 21:58
Ja sam iz Crne Gore poslao sam novac postom u cetvrtak ujutru i jos mi stoji \"da se ceka uplata\" jel znate mozda koliko treba vremena da taj novac stigne?
cybermikan
Poruka: 1
Lokacija: Novi Sad
Poslato: 07.10.2010, 01:31
Nisam znao gde da napišem ovo pa sam izabrao da to bude ovde.

Poštovani

Ja sam Miroslav Kiš- cybermikan, predsednik sungazing organizacije Balkana, priređivač najprodavanije knjige u 2010 \"Solarna joga\" i sa dve knjige u pripremi \"Nauka i sungazing\" i ko-autor knjige \"Živeti bez hrane\".
Ovo je moj izuzetno posećeni sajt: http://www.cybermikan-sungazing.org

Moja predavanja i ceo sajt portal sa snimcima emisija Tv Vojvodina \"Kosmos\" Sunce energija i hrana i TV Apolo NS Intervju o solarnoj jogi: http://vimeo.com/cybermikan/videos

Znači jako sam ozbiljan u nameri da mi saopštite Vaše uslove oko objavljivanja knjiga kod Vas. Interesuje me procenat, isplata, način i vreme isplate za knjige koje napišem, obezbedim ili priredim?

Ovo je moj poslovni partner kojeg nameravam da promenim radi bezobrazluka prema meni, zavrtanja za izuzetno prodanu knjigu.... http://www.esotheria.com/

Navod sa istoimenog sajta:

LISTA - TOP 20 2010
Solarna joga – Živeći od sunčeve svetlosti


NASLOVI U NAJAVI

Miroslav Kiš Cybermikan: Nauka i gledanje u sunce (solarna joga)
Hira Ratan Manek: Solarna joga
Život bez hrane

Nadam se da su ove činjenice dovoljan dokaz moje ozbiljnosti. Znate kada neko proda oko 10.000 knjiga (10 tiraža) i to sve radi reprint i prikaže samo u prvom tiražu a meni kao priređivaču da od toga samo po jednom tiražu (20% i to 10% u knjigama i 10% u novcu ili 290€ od jula do oktobra) onda je to više nego bezobrazluk i zato hoću da menjam izdavača.

Takođe me interesuje i članstvo u Vašem Udruženju pisaca \"Poeta\"

S´poštovanjem

Miroslav

DannyArt
Poruka: 1
Lokacija: BAČ
Poslato: 25.09.2010, 13:44
Interesuje me da li planirate izdavanje sledecih knjiga za slikanje,i crtanje?

Neke od ovih knjiga recimo:-The natural way to draw

http://www.amazon.com/Natural-Way-Draw-Working-Study/dp/0395530075/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1285414907&sr=1-1To je najbolja knjiga za ucenje crtanja ikada napisana,a niko se nije nasao da je prevede,i izda kod nas.i-Oil painting for dummies

-Acrylic Painting For Dummies

-Watercolor Painting For Dummies
P.S:Narocito the natural way to draw.
Takodje sam video one dve knjige koje imate,ali za ove koje sam naveo znam da su dobre.

Hvala na odgovoru. :-)
marinarobin
Poruka: 9
Lokacija:
Poslato: 07.09.2010, 18:17
Uspela sam da je nadjem. Hvala u svakom slucaju.
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 01.09.2010, 09:24
Poštovana,
Knjigu za koju se raspitujete nemamo u prodaji. Ako imate još neki podatak (sem naslova) izdavača ili autora mogli bismo se raspitati da li može da se nabavi ova knjiga
marinarobin
Poruka: 9
Lokacija:
Poslato: 29.08.2010, 17:11
Zanima me da li imate ovu knjigu novu ili polovnu i koliko kosta.
Hvala
enigma78
Poruka: 3
Lokacija: Bosanski Brod
Poslato: 24.07.2010, 13:40
Pozdravljam sve u Mikro knjizi i evo postavljam pitanje, s obzirom da su i naši inženjeri i tehničari prihvatili računar kao modernu alatku bez koje se ne može, i s obzirom da već postoje, na našem ex yu prostoru, knjige iz svih relevantnih CAD programa za mašinstvo (dakle knjige za programe: CATIA V5, SolidWorks, Pro/ENGINEER a evo sad i za Solid Edge a ima, nešto starije izdanje i za Inventor) jedino što nema ama baš ni jedne knjige o programu NX (spoj Unigraphics-a i I-DEAS-a), pa bih postavio pitanje da li se planira i kada prevesti neka od brojnih izdanja posvećenih tom programu, čak i u Rusiji postoji ne prevod već su oni sami napisali knjigu za NX, isto tako postoje brojna izdanja na njemačkom i engleskom jeziku, po meni trebalo bi nešto i na našem jeziku da se pojavi a da obrađuje program NX. Isto tako za Inventor bi trebalo neko novije izdanje jer najnovija knjiga je posvećena Inventoru 10, a to je zastarjelo već odavno. I nije mi jasno da se AutoCAD knjige štampaju po dvije-tri knjige za svaku novu verziju tog programa, a da se nemože odštampati bar jedna knjiga za NX i jedna za Inventor.Lijep pozdrav vam želim i svako dobro!
NebojšaKvazar
Poruka: 2
Lokacija: ZRENJANIN
Poslato: 29.06.2010, 11:51
Hvala!
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 29.06.2010, 11:34
Obično je to jedan dan. Ako uplatite pre 12 h, mi tu uplatu vidimo najkasnije sutra. Međutim, deševa se, veoma retko, da uplata bude vidljiva tek posle dva dana, a naročito, ako uplatu izvršite u popodnevnim časovima. Proverili smo sada, vaša uplata je prošla jutros, a sutra ćemo moći da je knjižimo. Bez obzira na to knjigu ćemo vam poslati danas, očekujte je sutra, najkasnije u četvrtak.
NebojšaKvazar
Poruka: 2
Lokacija: ZRENJANIN
Poslato: 29.06.2010, 10:55
Znate li slučajno koliko približno treba vremena da prođe od uplate novca u pošti do trenutka kada uplata stiže do vas?
Ja sam naručio knjigu da mi se pošalje preporučeno, a uplatio sam preko uplatnice pre oko 24 sata, ali i dalje mi stoji status \"..čekamo uplatu\".
Bug
Poruka: 2
Lokacija: SUBOTICA
Poslato: 25.06.2010, 23:22
Programeri... niste istestirali aplikaciju :D ima gresaka

I to SQL greska na ovom linku
http://www.mikroknjiga.rs/store/k2.php?IDvrste=1&oblast=Ra%C4%8Dunari%20i%20Internet&podoblast=C#/C++/C

a taj link sam dobio odavde
http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-7555-349-6
kad se klikne na \"Oblast\"
Stela, urednik
Poruka: 88
Lokacija: Beograd
Poslato: 02.06.2010, 10:23
[citat]Imate grešku u php fajlu kontakt.php na putanji /var/www/mikroknjiga.co.yu/htdocs/store/kontakt.php, linija 27, funkcija is_valid_email().


Ne mogu da pošaljem email redakciji.[/citat]

Hvala, ispravili smo
1087
Poruka: 17
Lokacija: Niš
Poslato: 02.06.2010, 10:23
Poštovani,

Moja topla preporka je knjiga \"The principles of beautiful web design\" (http://products.sitepoint.com/#/design). Vrlo je tražena i popularna kod nas a i izuzetno kvalitetno štivo iz ove oblasti u čiju se potražnju možete uveriti pretraživanjem pogotovo na našim forumima ili jednostavnim guglanjem \"knjiga The principles of beautiful web design\".

S poštovanjem
M.
1087
Poruka: 17
Lokacija: Niš
Poslato: 02.06.2010, 10:06
Imate grešku u php fajlu kontakt.php na putanji /var/www/mikroknjiga.co.yu/htdocs/store/kontakt.php, linija 27, funkcija is_valid_email().

Ne mogu da pošaljem email redakciji.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 13.04.2010, 18:37
Knjigu koju ste naveli objavila je Kompjuter biblioteka tako da ne znam njen sadržaj. Možete probati njih da zovete ili da pogledate na amazonu sadržaj te knjige na engleskom:

http://www.amazon.com/Mastering-Windows-Server-Networking-Foundations/dp/0470249846/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1271176512&sr=8-2
dzoni drama
Poruka: 3
Lokacija:
Poslato: 13.04.2010, 18:28
Evo jos jednom da pitam

Da li mi mozete preporuciti neku od knjiga koje imate, a da izmedju ostalog obradjuje i ovu temu. Jedna od takvih je, npr.

http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-7991-334-0

ovu knjigu imam...

Mozda ova, nisam uspeo na sajtu da nadjem sadrzaj

http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-7310-447-8#anchor1
hvala
(8366)
Poruka: 1
Lokacija: Pristina
Poslato: 12.04.2010, 15:41
Ne kupujemo polovne knjige, ali radimo na tome da preko naše Web prodavnice korisnici mogu prodavati i kupovati svoje polovne knjige. Ne znam tačno da vam kažem kada će taj deo programa biti dostupan.

Ako mislite na otkup polovnih knjiga uopšte, beletristike i sl., znam da u Beogradu postoje antikvarne knjižare i knjižari koji to rade. Na primer, knjižara u Brankovoj, knižara u Knez Miletinoj... sigurno ih ima još.
marinarobin
Poruka: 9
Lokacija:
Poslato: 12.04.2010, 15:13
Zanima me da li vi kupujete polovne knjige i kome bih ja mogla da se obratim?
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 12.04.2010, 14:44
Bilo bi lepo i svakako bismo razmotrili i naslove koje ste predložili, ali već imamo tri ozbiljne knjige na temu bezbednosti mreža i kriptografije, plus dve Mitnikove. S druge strane, postoje tražene oblasti koje uopšte nismo pokrili.
twistx3m
Poruka: 1
Lokacija: Kosovska Gračanica
Poslato: 12.04.2010, 14:15
Ima gomila knjiga iz ove edicije koje su veoma zanimljive..bilo bi loepo kad bi se preveli sledeći naslovi:

Hacking for dummies
Cracking Codes & Cryptograms for Dummies
Hacking wireless for dummies..

Uopšteno smatram da bi trebalo da bude više knjiga o sigurnosti mreža.
dzoni drama
Poruka: 3
Lokacija:
Poslato: 31.03.2010, 19:45
pa recimo da je ova knjiga najpopularnija
http://www.amazon.com/Backup-Recovery-Inexpensive-Solutions-Systems/dp/0596102461/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1270057019&sr=1-1

Iskreno, ja ovu temu treba da spremim za diplomski pa sam krenuo u nabavku literature i iznenadilo me da kod Vas nema bas nista na ovu temu. Ali kao sto kazete, zavisi i od interesovanja.

Da li mi mozete preporuciti neku od knjiga koje imate, a da izmedju ostalog obradjuje i ovu temu. Jedna od takvih je, npr.

http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-7991-334-0

ovu knjigu imam...

Mozda ova, nisam uspeo na sajtu da nadjem sadrzaj

http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-7310-447-8#anchor1

____________

Hvala unapred i pozdrav!
dzoni drama
Poruka: 3
Lokacija:
Poslato: 31.03.2010, 16:44
Postovani,

interesuje me da li nudite neku knjigu koja se bavi konkretno temom Backup and Recovery (Pravljenje rezervnih kopija i obnavljanje). Mnogo je takvih knjiga stranih autora

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=backup&x=0&y=0

pa me interesuje da li se mogu naci na srpskom. Nisam uspeo da pronadjem u ponudi na sajtu.

Hvala.
Zoran V.
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 16.03.2010, 12:03
Тога сам се и плашио. У сваком случају, хвала вам на брзом одговору.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 16.03.2010, 09:31
Ta tema je nažalost previše egzotična za naše malo tržište. Vi ste prvi koji traži knjigu o Lazarusu. Ima dosta oblasti koje nismo pokrili a koje su daleko traženije. Moramo veoma pažljivo da biramo naslove koje objavljujemo jer su nam resursi ograničeni.
Zoran V.
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 16.03.2010, 09:11
Da li biste razmislili o izdavanju knjige koja bi obuhvatala programiranje u Lazarus IDE okruženju?

Bilo da je od naših autora, ukoliko bi se neko prihvatio pisanja, bilo kao prevod ove knjige: http://www.cul.de/lazarus.html.
djorovic
Poruka: 2
Lokacija: BEOGRAD
Poslato: 08.03.2010, 13:32
Hvala Vam puno na brzom i pozitivnom odgovoru.
Navodjenje literature ću, svakako, ispoštovati.
Srdačan pozdrav!
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 08.03.2010, 12:34
Možete da koristite šeme i dijagrame iz naših knjiga - samo navedite izvor onako kako se to obično navodi u radovima (uz sliku ili u fusnoti). Srećno na diplomskom!
djorovic
Poruka: 2
Lokacija: BEOGRAD
Poslato: 07.03.2010, 17:19
Pošto mi je čitava poruka misteriozno nestala (možda je ćirilica napravila problem?), ovaj put ću je otkucati sa manje detalja.

Dakle, trenutno radim diplomski rad a većinu literature čine vaše knjige (odnosno knjige kupljene kod vas :) ). Treba mi pojašnjenje vezano za upozorenje o zabrani reprodukcije bez dozvole izdavača.
Koristio bih neke šeme i dijagrame iz vaših izdanja, komplikovane za crtanje, u svom diplomskom radu. Dakle, ne tekst već isključivo slike/šeme/dijagrame. Nemam konkretne naslove niti broj, samo unapred pribavljam informacije. Pošto skeniranje ili isecanje iz ekvivalentnih PDF dokumenata na engleskom jeziku (dostupnih na internetu) spada u navedene oblike reprodukcije, interesuje me da li je i kako moguće dobiti odobrenje od vas.
Hvala!
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 26.02.2010, 09:29
Knjiga se prodaje na nekoliko hrvatskih lokacija, na primer:

http://www.profil.hr/knjiga/deset-malih-crnaca/5892/

Kod nas izgleda da nema - možda da na Webu potražite telefone antikvarnica, pa da se raspitate.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 23.02.2010, 12:02
Knjiga ide u štampu za desetak dana, što znači da će biti u prodaji za dvadesetak dana. Složena je i sada je u fazi finalnog čitanja i korekture. Nismo nikako stigli ranije jer smo završavali čak tri knjige koje se više traže. Izvinite zbog kašnjenja i nadam se da će vam se knjiga dopasti.
marinarobin
Poruka: 9
Lokacija:
Poslato: 23.02.2010, 11:04
Da li se sada zna kada ce odprilike izaci ova knjiga?
Hvala
marinarobin
Poruka: 9
Lokacija:
Poslato: 22.02.2010, 00:25
Treba mi knjiga Deset malih crnaca, ali mi treba za ovu nedelju(za poklon). Nisam uspela nigde da je nadjem da li je mozda imate?
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 11.02.2010, 10:19
cekam ko zapeta puska 23.02.2010, he he he ... :)))))
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 18.01.2010, 09:32
Neće baš početkom, ali sigurno u februaru. Prevod je bio gotov 10. januara i sada radimo užurbano, ali paralelno radimo i druge knjige koje moraju da izađu u kratkom roku.
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 18.01.2010, 00:15
koliko vidim, nece se pojaviti februara
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 09.01.2010, 15:51
Naša knjiga je prevod 1. izdanja. Drugo izdanje je najavljeno tek nedavno, za februar 2010, a mi smo sklopili ugovor i krenuli da radimo još prošle godine. Po našem dosadašnjem iskustvu, izmene u drugom izdanju obično nisu velike. Ako interesovanje za ovu temu bude pristojno, uradićemo i novije izdanje.
Simple
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 09.01.2010, 13:35
Dobar dan, interesuje me ova knjiga, pa imam jedno pitanje. Video sam da je u pripremi 2. izdanje knjige na engleskom, pa me interesuje da li je i ovo prevod 2. ili 1. izdanja ?

Hvala unapred.
marinarobin
Poruka: 9
Lokacija:
Poslato: 06.01.2010, 19:56
Hvala puno.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 06.01.2010, 18:05
Nema potrebe da rezervišete knjigu, osim ako želite korišćen primerak, upola cene, ali teško da će se brzo pojaviti korišćen primerak novog naslova. Čim budemo predali knjigu u štampu, stavićemo datum izlaska na Web, pa ćete moći da je naručite preko Weba ili telefonom. Ili, kada se pojavi u prodaji, da je kupite u jednoj od naših knjižara.
marinarobin
Poruka: 9
Lokacija:
Poslato: 06.01.2010, 17:51
Hvala :D
Da li bi mogla da rezervisem tu knjigu i kako? I ako bih kupila knjigu na nekom drugom mestu da li bi mogla da ponistim rezervaciju?
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.01.2010, 21:54
Razmatrali smo Flex, ali se još nismo odlučili - imamo već dosta ugovorenih knjiga koje moramo da završimo, pa ne bismo da najavljujemo mnogo unapred teme za koje nismo sigurni da li će i kada doći na red. Naravno, plan može da se promeni, na primer, za 3 meseca, kada ponovo budemo razmatrali izdavački plan.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.01.2010, 21:49
Knjiga je u slogu, zajedno s još dve knjige. Trebalo bi da izađe početkom februara, a koštaće isto kao i većina knjiga iz te edicije.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 05.01.2010, 21:47
Razmišljali smo, ali nismo stigli to da realizujemo. Toliko ima piratskih kopija naših knjiga po Internetu da je to obeshrabrujuće.
marinarobin
Poruka: 9
Lokacija:
Poslato: 05.01.2010, 21:32
Kada ce izaci knjiga Bas gitara za neupućene(+ CD)? I koliko ce kostati?
rde
Poruka: 1
Lokacija: Rumenka
Poslato: 05.01.2010, 12:40
Da li imate u planu prevod neke knjige sa temom o Adobe Flex softverskom razvojnom alatu?
dr_lukic
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 29.12.2009, 15:48
Da li ste razmišljali o izdavanju na CD-u u pdf-u starih izdanja ?
trifko@blic.net
Poruka: 1
Lokacija: Banja Luka
Poslato: 05.12.2009, 21:09
Drago mi je da konačno izlazi nešto o Joomli. Mislim da se jednostavno više nije mogla ignorisati potreba za izdavanjem knjige na ovu temu.
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 04.12.2009, 14:35
Poštovani,
Za sada ne postoji mogućnost da proverite koji ste po redu na listi čekanja za rezervisanu knjigu, ali razvijamo sistem u tom pravcu. Kad se osposobi ova opcija, sistem će vas automatski, prilikom rezervacije knjige, obavestiti koji ste po redu na listi čekanja za tu knjigu, kako bi mogli da se opredelite da li želite da čekate, ili se odlučite za novu knjigu ili eventualno za knjigu sa sličnom tematikom. Do tada ovo informaciju možete proveriti preko prodajnog odeljenja Mikro knjige
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 03.12.2009, 14:08
Zadnjih nedelju dana sam pregledao dosta knjiga o Joomla!-i, medju koje spada i vasa,i mogu Vam reci da je jedna od boljih, Joomla! je odlicno objasnjena, i sve je to primenjeno na izradu tri sajta (dva sajta, jedan o skoli a jedan o restoranu, i jedan blog sajt), koji odlicno demonstriraju sta se sve moze sa Joomla!-om.
gajas
Poruka: 1
Lokacija: SELEVAC
Poslato: 02.12.2009, 12:38
Da li postoji mogućnost da vidimo na kojem smo mestu na listi čekanja, da bi smo ukoliko procenimo da će to dugo trajati, se opredelili za neki drugi oblik kupovine (nova knjiga, na primer)?
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 25.11.2009, 11:29
Ne može se to predvideti - korisnik mora sam da proceni koliko hoće ili može da čeka da se pojavi korišćen primerak nekog naslova. U svakom slučaju, obaveštavamo zainteresovane - po redosledu prijavljivanja -čim se primerak pojavi, a niko nema obavezu da kupi knjigu za koju je u nekom trenutku pokazao interesovanje.
misalaki
Poruka: 2
Lokacija:
Poslato: 25.11.2009, 10:31
Koliki je obično vremenski period za pojavljivanje polovnih knjiga na lageru? Dan, dva, nedelju, mesec ili se uopšte ne može predvideti?
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 24.11.2009, 13:40
I nama je drago kad se pojave dobri domaći autori. Knjiga je u štampi i izaći će najkasnije 30. novembra.
kissinger
Poruka: 1
Lokacija: MEDVEĐA
Poslato: 24.11.2009, 08:03
Raduju me naši autori, čini mi se da se najbolje razumemo. Zato me veoma interesuje najavljena knjiga sa vežbama za programiranje u C jezicima.
Mikro knjiga
Poruka: 137
Lokacija: Beograd
Poslato: 18.11.2009, 13:49
Kada se korišćeni primeci knjige pojave na našem lageru, mi obavestimo prvog koji je rezervisao knjigu koju imamo kao korišćen primerak. Ako ta osoba povrdi narudžbinu, onda se dogovaramo oko isporuke. Ako ta osoba odustane, nudimo sledećem na spisku. Nikada knjigu ne šaljemo bez konsultacije sa naručiocem.
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 18.11.2009, 01:57
Kako vrsite obavestenja o rezervisanim polovnim knjigama?

One Vam dodju i vi obavestite onoga koji ih je rezrvisao da li je i dalje zainteresovan , ili ih prosto saljete interesentu bez ikakvog obavestenja?
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 16.11.2009, 10:50
Najbolji ste. cukim Vas! :)
Pozdrav!
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 16.11.2009, 09:53
Pored knjiga za koje na Webu piše da su u pripremi, radimo Windows 7 Bibliju i Windows 7 za neupućene, te nove knjige za ECDL 5.0.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 16.11.2009, 09:15
Knjigu Scotta Muelera o nadogradnji PC-ja objavio je CET, a ne Mikro knjiga. Mikro knjiga je objavljivala knjige Marka Minasija o ovoj temi, a njegovo poslednje izdanje je 16. iz jula 2005. Ono se vrlo malo razlikovalo od 15. izdanja koje smo prethodno objavili, pa nije bilo ekonomski opravdano objavljivati sledeće.
dule
Poruka: 8
Lokacija: KRAGUJEVAC
Poslato: 10.11.2009, 01:08
Vec je izaslo 19. izdanje.Mozda bi Mikro knjiga trebala biti malo azurnija kad je prevodjenje u pitanju!
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 09.11.2009, 09:40
Knjiga se prevodi. Rok za završtak prevoda je kraj godine, pa bi bilo realno očekivati da se knjiga pojavi najkasnije početkom februara.
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 06.11.2009, 00:02
Ima li vesti o novim izdanjima, sta se sprema, sta imate u planu ...

i molim modove da obrisu onu prethodnu , praznu temu, koju sam otvorio greskom, nisam se snasao .... moja greska ... sorry
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 05.11.2009, 23:58
Dokle se stalo sa knjigom o Joomla!-i!
Žana
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 28.10.2009, 15:58
Poštovani, u Sloveniji ne postoji knjižara koja prodaje izdanja Mikro knjige. Na žalost na cenu poštanskih troškova mi ne možemo da utičemo, ona je tolika kolika je. Jedini način da do izdanja Mikro knjige dođete je da ih poručite putem Web korpe na našoj lokaciji, ili ako imate nekog prijatelja u Beogradu koji bi mogao kupiti knjigu za vas i poslati vam je nekim alternativnim načinom dostave.
Jože
Poruka: 3
Lokacija: ŽALEC
Poslato: 26.10.2009, 12:54
Poštarina za Slovenijo je dosta velika (15,??€). Ima u Sloveniji neka prodaonica, kde se mogu kupiti vaše knjige ? Nekad je bila u Ljubljani na Kotnikovoj ulici, sad je više nema.
(7119)
Poruka: 1
Lokacija: Niš
Poslato: 23.10.2009, 13:23
Zeleo bih da narucim sledecu knjigu >

*******************************************************

Nadogradnja i popravka PC-ja + DVD (Prevod 14. izdanja)

Autor(i): Scott Mueller

Godina: 2000

Broj strana: 1634

ISBN: 86-7991-191-7

Nivo: Srednji-profesionalni

*******************************************************

Samo mi ta knjiga treba a ne ona koju imate u ponudi.Postoji li mogucnost da nabavite tu knjigu jer bih, nadam se uskoro, uz ovu knjigu narucio jos 3 (ASP.NET 3.5 sa C# 2008, PHP i MySQL: razvoj aplikacija za Web,prevod 4. izdanja (+ CD) i neku za C# koju cu naknadno da odaberem jer mi treba C# 2008) ?
jovanka
Poruka: 2
Lokacija: NIKŠIĆ
Poslato: 08.10.2009, 12:53
Da li u Crnoj Gori konkretno u Podgorici postoji knjižara u kojoj mogu kupiti vaša izdanja knjiga
S poštovanjem
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 08.10.2009, 12:08
Troškovi slanja su zaista bezobrazno visoki - i ne samo za Crnu Goru. Knjige možete podići u našoj knjižari u Požeškoj ulici na Banovom brdu. Molim vas samo da najavite dolazak 2 dana unapred kako bismo obezbedili da sve knjige koje ste poručili budu u knjižari.
jovanka
Poruka: 2
Lokacija: NIKŠIĆ
Poslato: 08.10.2009, 11:56
mogu li lično doci da preuzmem knjige koje sam poručila preko neta jer su troškovi poštarine za Crnu Goru ogromni
pozdrav
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 17.09.2009, 12:17
Da, znam za tu knjigu, mada ja cekam neko vase izdanje, steta sto Vi nemate nesto, vi bi to uradili puno bolje. Kada kupujem literaturu, prvo pretrazim Vasa izdanja, kombib dolazi na kraju!

A i knjiga vec podrazumeva da se zna AJAX!
ZoeOdgovor
Poruka: 1
Lokacija: Beograd
Poslato: 17.09.2009, 11:48
[citat]Sve je više potražnje programera sa znanjem AJAXA, a na našem jeziku nema ni jedne knjige, jeste li imali u planu nešto na tu temu? Puno bi olakšali posao oko učenja i nalaženja knjiga na temu AJAXA.[/citat]
Poštovani, pre dve godine je izašla Orajlijeva knjiga Ajax Tricks na srpskom jeziku u izdanju Kompjuter biblioteke. http://knjige.kombib.rs/Ajax_trikovi.html
II izdanje knjige je izašlo 2008. godine. Knjigu možete nabaviti i u knjižarama Mikro knjige.
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 16.09.2009, 00:09
Evo , hteo sam da editujem poruku, a takve opcije nema! Pa morao da pisem novu!
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 16.09.2009, 00:06
Ne lici na klasican forum, interfejs je veoma zbunjujuc! Prethodni je bio mnogo bolji po tom pitanju. Ako je ovo bolje od prethodnog, nevidoh da je neko presao na ovako nesto!
1087
Poruka: 17
Lokacija: Niš
Poslato: 12.09.2009, 13:25
Srećna Vam 25-ogodišnjica postojanja i rada.
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 02.09.2009, 17:29
Knjiga je odlicna.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 02.09.2009, 16:59
Uskoro ćemo dodati još naslova u pripremi. Nismo stigli zbog godišnjih odmora da upišemo sve u bazu :) Bilo nam je hitnije da završimo neke knjige. Do Sajma knjiga bi trebalo da izađu još SPSS i Kuhinje sveta.

Pošto vas najviše zanima Joomla, reći ću vam da smo izabrali da radimo ovu knjigu:

http://www.amazon.com/Joomla-1-5-Building-Successful-Powered/dp/0137012314/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1251901696&sr=8-1

Nemojte tako uopšteno negativno o domaćim autorima. Mi imamo pet odličnih knjiga domaćih autora koje se koriste kao udžbenici na mnogim fakultetima, čak i van Srbije, i za koje smo dobili izuzetno mnogo pohvala od čitalaca.
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 02.09.2009, 16:23
Covece, promenite forum, onaj stari je bio bolji!
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 02.09.2009, 16:21
Vidim da zadnja vasa knjiga izlazi 08.09.2009, jeste li odlucili sta cete sledece, ajde nas obradujte i neka bude nesto to o Joomla-i, naslov nije bitan, posto nesumnjam u Vas izbor.
A da, i samo da nije nas autor!
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 12.08.2009, 23:59
[citat]Sve je više potražnje programera sa znanjem AJAXA, a na našem jeziku nema ni jedne knjige, jeste li imali u planu nešto na tu temu? Puno bi olakšali posao oko učenja i nalaženja knjiga na temu AJAXA.[/citat]
Razmatrali smo svojevremeno koju bismo knjigu mogli da prevedemo, ali je nekako stala tražnja. Vi ste prvi koji se interesujete za Ajax posle dužeg vremena. Ima nešto malo o Ajaxu u našoj knjizi o JavaScriptu i u novom izdanju knjige PHP i MySQL: razvoj aplikacija za Web, koja je trenutno u štampi. U našoj prodavnici ima i jedno izdanje Kompjuter biblioteke. Možda da zasad pogledate da li vam nešto od toga odgovara. Vremena su se jako promenila, sve više ljudi pronalazi sve što im treba na Internetu, pa se knjige mnogo manje traže. A to istovremeno znači da moramo jako pažljivo da biramo naslove koje ćemo raditi. Npr. od tema koje nismo pokrili, trenutno se najviše traže Joomla, Python, Flex, Revit... ali i ta tražnja je prilično mlaka. Naravno da ćemo i dalje pratiti tržište i pokušavati da ustanovimo šta treba našim korisnicima. Posle Sajma knjiga ćemo ponovo razmatrati izdavački plan za iduću godinu, pa ćemo videti šta ćemo raditi.
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 12.08.2009, 13:52
Sve je više potražnje programera sa znanjem AJAXA, a na našem jeziku nema ni jedne knjige, jeste li imali u planu nešto na tu temu? Puno bi olakšali posao oko učenja i nalaženja knjiga na temu AJAXA.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 11.08.2009, 10:46
[citat]Bilo bi lepo kada biste i ovo izdanje, o fudbalu za neupucene, preveli. Da li mozda moze da se nabavi kod nas na engleskom??[/citat]

Nažalost, knjiga Soccer For Dummies je stara skoro 10 godina, nije doživela ni 2. izdanje i veoma je loše ocenjena na amazonu. Uz sve to, iz sadržaja se vidi da je više od pola knjige posvećeno raznim američkim ligama i ostalim stvarima koje ne bi bile zanimljive našim čitaocima. Vidim da na našem tržištu već ima dosta knjiga o fudbalu - od onih za treniranje dece, pa do enciklopedija.

Ako hoćete da naručite stranu knjigu, obratite se nekom uvozniku: IPS, Plato, DataStatus...
boyana
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 11.08.2009, 00:25
Bilo bi lepo kada biste i ovo izdanje, o fudbalu za neupucene, preveli. Da li mozda moze da se nabavi kod nas na engleskom??
ana
Poruka: 1
Lokacija: BEOGRAD
Poslato: 24.07.2009, 20:46
Predlažem da nam prevedete i Operu za neupućene (Opera for dummies). Sa zadovoljstvom ćemo je kupiti, još ako bude bio korišćen primerak, super!
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 23.07.2009, 16:52
[citat]Vidim da je Joomla veoma popularna i da je uz to i veoma korisna kod pravljenja sajtova, pokušajte da izdate nešto na tu temu.[/citat]

Preliminarno smo se dogovorili s jednim domaćim autorom da objavimo njegovu knjigu o ovoj temi. Trenutno nemamo kontakt s njim, verovatno je na odmoru, ali se nadam da će se javiti uskoro. Ukoliko to iz nekog razloga ne uspe, izabraćemo neku dobru knjigu za prevod.
Olga, urednik
Poruka: 116
Lokacija: Beograd
Poslato: 22.07.2009, 16:40
[citat]Interesuje me da li će u nekom narednom periodu izaći novo izdanje knige koje se bavi nadogradnjom, popravkom i održavanjem računara.[/citat]

Potražnja za knjigama s tom temom je značajno opala poslednjih godina, pa ne verujem da ćemo skoro raditi nešto novo. Naša knjiga je prevod 15. izdanja Minasijeve knjige, a on je objavio samo još jedno izdanje, i to 2005. godine. Na Webu se pojavljuju samo dve novije knjige drugih autora (iz 2008. i 2009) koje deluju zanimljivo, ali imaju samo oko 400, odnosno 100 strana, pa nisam sigurna koliko su detaljne. Izgleda da ni u svetu ta tema više nije baš tražena.
Sasa190
Poruka: 17
Lokacija: Bor
Poslato: 03.07.2009, 13:30
Vidim da je Joomla veoma popularna i da je uz to i veoma korisna kod pravljenja sajtova, pokušajte da izdate nešto na tu temu.
Androbd
Poruka: 1
Lokacija:
Poslato: 27.05.2009, 15:54
Interesuje me da li će u nekom narednom periodu izaći novo izdanje knige koje se bavi nadngradnjom, popravkom i održavanjem računara.
PopZ
Poruka: 0
Lokacija: Doboj
Poslato: 09.07.2008, 09:43
Želim da naručim knjigu "Programiranje na jeziku C" koja košta 10 EUR, ali po[to sam ja iz Republike Srpske (DOBOJA) zanima me koliko će me knjiga doći sa dodatnim troškovima.

Unaprijed hvala!
miff
Poruka: 1
Lokacija: Bor
Poslato: 20.06.2008, 22:37
Zanima me kako mogu dobijati vaše biltene ali samo za specifične oblasti (PHP, xhtml, MySQL, CSS... web razvoj)?
SETI_explorer
Poruka: 0
Lokacija: Kraljevo
Poslato: 17.01.2008, 23:12
Sve pohvale...

Zaista mi se sviđa sajt kao i ceo proces naručivanja knjiga (čiji je izbor fenomenalan). Jedino biste malo više pažnje mogli posvetiti forumu, malo ga lepše urediti i potruditi se da ima veću posećenost.

U svakom slučaju, svaka čast :)
atomic
Poruka: 0
Lokacija:
Poslato: 16.11.2007, 22:41
A do Negotina - 585 g?
dreamerns
Poruka: 0
Lokacija: Novi Sad
Poslato: 17.08.2007, 09:25
Koliko se otprilike krecu cene postarine za Novi Sad za knjigu od 1.3 kg?

© 1984-2016 Mikro knjiga