MIKRO KNJIGA
    od 1984. god.

    Prikaži 2 puta
    veću sliku


    Mikroflora sira / Mikroflora na sirenjeto
    Dodaj u podsetnik - Wish List
    Autorka razmatra dinamiku ukupnog broja bakterija, bakterija mlečne kiseline i koliformnih bakterija u belom mekom siru i uticaj svih tehnoloških operacija (pasterizacija mleka, zgrušavanje, samopresovanje, presovanje, kalupljenje, soljenje, zrenje) na dinamiku broja tehnološki važne mikroflore u belom mekom siru. Opšti je zaključak da je za proizvodnju kvalitetnog belog mekog sira neophodno korišćenje kvalitetnog mleka, praviilno vođenog tehnološkog procesa proizvodnje uz poštovanje svih tehnoloških parametara.


    Detaljni podaci o knjizi
    Naslov: Mikroflora sira / Mikroflora na sirenjeto
    Izdavač: Zadužbina Andrejević
    Strana: 134 (cb)
    Povez: meki
    Pismo: latinica
    Format: 17 x 24 cm
    Godina izdanja: 2010
    ISBN: 978-86-7244-866-5
    Naručite
    Cena:
    935,00 DIN
    Cena za inostranstvo:
    9,00 EUR
    Kom.:

    Naručite telefonom:
    +381 11 3055010
    +381 11 3055015





    Ocene i mišljenja čitalaca
    Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


    Pitanja, odgovori, mišljenja...
    Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

    Poruku poslaoPoruka
    IDI NA VRH STRANE
    Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga