MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  Udžbenici srednja škola▹Gimnazija1. razredEngleskiZajednički udžbenici1. razredEngleski
  Gateway: A2
  Autori: David Spencer, Lynda Edwards, Frances Treloar
  Strana: -
  Ostali detalji
  Veličina slova: A A
  Gateway serija je namenjena srednješkolskom uzrastu od 14-19 godina i ima za cilj da kroz akademski i kulturološki bogat sadržaj i povezivanje gradiva sa drugim predmetima, opremi polaznike odgovarujućim nivoom znanja engleskog jezika, neophodnim veštinama za polaganje završnih ispita i što je najvažnije spremnošću za daljim radom na sebi.

  U okviru samih celina obrađuju se leksika, jezičke veštine i gramatika u kontekstu, dok se u sredini svake teme nalazi odeljak CLICK onto (akronim za Cross-Curicular, Literature and International Cultural Knowledge) u kome se obrađuju sadržajiiz drugih nastavnih predmeta, ali i kulturološke specifičnosti zemalja u kojima se govori engleski. Udžbenik je bogat vežbama za utvrđivanje gradiva koje su raznovrsne i omogućavaju učenicima da postepeno usvoje gradivo.

  Sadržaj udžbenika propraćen je adekvatnim vežbama u radnoj svesci, koja pored toga još nudi i dodatne vežbe namenjene razvijanju vokabulara, proširivanju znanja gramatičkih pravila i razvijanju svih veština. Na kraju radne sveske nalazi se i jednojezični rečnik reči iz udžbenika sa adekvatno adaptiranim objašnjenjima.

  U priručniku za nastavnike se pored standardnih proceduralnih beleški za vođenje časa nalaze i metodološki saveti, ideje za video materijal koji može da se koristi uz program, dodatne vežbe za učenike sa slabijim znanjem, ali i za one kojima je potreban dodatni izazov, a tu su i testovi na CD-u (polugodišnji, godišnji i testovi za kraj svake lekcije koji se mogu uređivati prema nahođenju nastavnika, dati u dve verzije).


  Detaljni podaci o knjizi
  Naslov: Gateway: A2
  Izdavač: The English Book
  Povez: meki
  Pismo: latinica
  Format: cm
  Godina izdanja: 2015
  ISBN:
  RASPRODATO
  Nije u planu obnavljanje izdanja

  Ocene i mišljenja kupaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2024