MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  CD/DVD▹Za osnovceSrpski

  Prikaži 7 puta
  veću sliku


  CD Bukvar
  Izdavač: Multisoft
  Oblast: CD/DVD▹Za osnovceSrpski
  Veličina slova: A A
  CD Bukvar

  Najbolji disk na Međunarodnom sajmu knjige, Beogradu 1998
  Najbolji disk u Srbiji svih vremena!
  Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, 2006

  Kroz više od 1000 ilustracija i 2000 zvučnih zapisa, na maštovit i deci prihvatljiv način, obuhvaćeno je svako slovo (ćirilica i latinica) i brojevi do 10 sa više aspekata: kroz interesantnu priču obogaćenu ilustracijama, recitaciju ili brzalicu, muziku, ekološku poruku, film o načinu pisanja, bojanku, slagalicu. Proveru naučenog, deca izvode vežbom pisanja i računa.
  slova i pisanje
  priče i recitacije
  pesme i brzalice
  bojanke i slagalice
  ekološke poruke
  karaoke i filmovi
  brojevi i računanje

  O programu

  Na samom početku programa, data je provera znanja rada sa mišem, poznavanja osnovnih boja, orijentacije (desno, levo, gore i dole), raspoznavanje veličina i osnovnih geometrijskih oblika (kvadrat i krug). U slučaju nepoznavanja navedenih radnji, predviđeno je kratko upoznavanje kroz ilustracije ili zvučne zapise, a sve to, naravno, u cilju olakšavanja daljeg korišćenja programa.

  Na osnovnom meniju izbor je veliki: učenje slova, učenje brojeva, sastavljanje reči, sabiranje i oduzimanje u okviru prve desetice, filmovi - pisanje štampanih i pisanih slova, slagalica, igra memorije, pesmice vezane za slova i brojeve, bojanka (jedno slovo - jedna slika), kao i ekološke poruke vezane za svako slovo ponaosob.

  Svako slovo je prikazano sa više aspekata: kroz interesantnu priču obogaćenu ilustracijama, recitaciju ili brzalicu iz zapisa Vuka Karadžića, muziku povezanu sa slovom, ekološku poruku i bojanku. Za svaku reč postoji odgovarajuća ilustracija, kao i zvučni prikaz svakogslova ili reči.

  U delu predviđenom za vežbu pisanja reči (više od 600) data je mogućnost izbora rada: sa svim slovima (velika ili mala, ćirilica i latinica) ili sa slovima koja su do tada naučena (redosled slova je korišćen iz nastavnih listića za prvi razred osnovne škole).
  Filmovi prikazuju način pisanja pisanih i štampanih slova. Mislimo da nema boljeg i interesantnijeg načina da uvedemo decu u tajne pisanja.

  Na isti način obrađeni su i brojevi od 0 do 10, kao i računske operacije sabiranja i oduzimanja. Posle svakog naučenog broja postoji mogućnost vežbe računa, naravno kroz ilustracije. U želji da kod dece razvijamo takmičarski duh, data je mogućnost merenja vremena koje je detetu potrebno da reši zadatke.Svako slovo i broj ilustrovani su pesmicom (karaoke) i slikom u bojanci. Tako smo deci ponudili bogatstvo sadržaja i zabave. Jedan važan i težak zadatak u životu svakog deteta, pretvorili smo u igricu...
  Nakon učenja, dete se može odmoriti uz igrice - puzzle i igre memorije. Sadržaj Ce De Bukvara je veoma dobro izbalansiran. Rezultat toga je da je ovaj disk, iz godine u godinu, jedan od najprodavanijih softverskih paketa na našim prostorima.
  Detaljni podaci
  Naslov: CD Bukvar
  Izdavač: Multisoft
  RASPRODATO
  U pripremi je obnovljeno izdanje
  Ako želite da vam javimo kada bude u prodaji:

  Prijavite se ovde da biste mogli da rezervišete.


  Kupljeno uz ovu knjigu

  Vesela matematika 1
  1200 din.

  Vežbam ćirilicu
  790 din.

  Gitara
  1850 din.

  Đače Prvače
  550 din.

  Vesela matematika 3 CD
  1300 din.

  Da li znaš ZAŠTO ?
  1090 din.

  Ocene i mišljenja kupaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2024