MIKRO KNJIGA
    od 1984. god.
    Knjige▹IshranaKuvari
    Mali leksikon umaka i preliva
    Autor: Kristijan Miler-Urban
    Strana: 298
    Ostali detalji
    Veličina slova: A A
    Pojavu prvog ukusnog umaka, kao i umetnost kulinarstva uopšte, dugujemo Francuzima. Oni su s vremenom usavršili pripremu izvrsnog umaka. Od prvih dodataka koje su bile jednostavne zaprške da bi neutralisale negativne ukuse do današnjih egzotičnih recepata umaci i prelivi postali su nezaobilazan deo spremanja obroka.Saznajte sve o tome kako su izgledali umaci nekada i kako danas možete jednostavno pripremiti raznovrsne dodatke jelima. Od onih osnovinih, klasičnih recepata pa sve do raznovrsnih priloga za jela od mesa, ribe, povrća…u ovom leksikonu ćete pronaći sve što vam je potrebno da obogatite svoje kulinarsko umeće.


    Detaljni podaci o knjizi
    Naslov: Mali leksikon umaka i preliva
    Izdavač: Mono & Manjana
    Strana: 298 (cb)
    Povez: tvrdi
    Pismo:
    Format: 18x15 cm
    Godina izdanja: 2009
    ISBN: 978-86-7804-173-0
    Naslov originala: Dumont
    RASPRODATO
    U pripremi je obnovljeno izdanje
    Ako želite da vam javimo kada bude u prodaji:

    Prijavite se ovde da biste mogli da rezervišete.






    Kupljeno uz ovu knjigu

    Mali leksikon salata
    1188 din.

    Ocene i mišljenja čitalaca
    Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


    Pitanja, odgovori, mišljenja...
    Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

    Poruku poslaoPoruka
    MIKRO KNJIGA D.O.O.
    Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
    e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
    Komercijalna banka: 205-33117-65
    Matični broj: 07465181
    Šifra delatnosti: 5811
    PIB: 100575773
    Dokumenti o identifikaciji

    © Mikro knjiga 1984-2024