Prikaži 1.6 puta
veću sliku


CD Bukvar
Izdavač: Multisoft
Oblast: Za osnovceSrpski
A A A
Dodaj u podsetnik - Wish List
CD Bukvar

Najbolji disk na Međunarodnom sajmu knjige, Beogradu 1998
Najbolji disk u Srbiji svih vremena!
Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, 2006

Kroz više od 1000 ilustracija i 2000 zvučnih zapisa, na maštovit i deci prihvatljiv način, obuhvaćeno je svako slovo (ćirilica i latinica) i brojevi do 10 sa više aspekata: kroz interesantnu priču obogaćenu ilustracijama, recitaciju ili brzalicu, muziku, ekološku poruku, film o načinu pisanja, bojanku, slagalicu. Proveru naučenog, deca izvode vežbom pisanja i računa.
slova i pisanje
priče i recitacije
pesme i brzalice
bojanke i slagalice
ekološke poruke
karaoke i filmovi
brojevi i računanje

O programu

Na samom početku programa, data je provera znanja rada sa mišem, poznavanja osnovnih boja, orijentacije (desno, levo, gore i dole), raspoznavanje veličina i osnovnih geometrijskih oblika (kvadrat i krug). U slučaju nepoznavanja navedenih radnji, predviđeno je kratko upoznavanje kroz ilustracije ili zvučne zapise, a sve to, naravno, u cilju olakšavanja daljeg korišćenja programa.

Na osnovnom meniju izbor je veliki: učenje slova, učenje brojeva, sastavljanje reči, sabiranje i oduzimanje u okviru prve desetice, filmovi - pisanje štampanih i pisanih slova, slagalica, igra memorije, pesmice vezane za slova i brojeve, bojanka (jedno slovo - jedna slika), kao i ekološke poruke vezane za svako slovo ponaosob.

Svako slovo je prikazano sa više aspekata: kroz interesantnu priču obogaćenu ilustracijama, recitaciju ili brzalicu iz zapisa Vuka Karadžića, muziku povezanu sa slovom, ekološku poruku i bojanku. Za svaku reč postoji odgovarajuća ilustracija, kao i zvučni prikaz svakogslova ili reči.

U delu predviđenom za vežbu pisanja reči (više od 600) data je mogućnost izbora rada: sa svim slovima (velika ili mala, ćirilica i latinica) ili sa slovima koja su do tada naučena (redosled slova je korišćen iz nastavnih listića za prvi razred osnovne škole).
Filmovi prikazuju način pisanja pisanih i štampanih slova. Mislimo da nema boljeg i interesantnijeg načina da uvedemo decu u tajne pisanja.

Na isti način obrađeni su i brojevi od 0 do 10, kao i računske operacije sabiranja i oduzimanja. Posle svakog naučenog broja postoji mogućnost vežbe računa, naravno kroz ilustracije. U želji da kod dece razvijamo takmičarski duh, data je mogućnost merenja vremena koje je detetu potrebno da reši zadatke.Svako slovo i broj ilustrovani su pesmicom (karaoke) i slikom u bojanci. Tako smo deci ponudili bogatstvo sadržaja i zabave. Jedan važan i težak zadatak u životu svakog deteta, pretvorili smo u igricu...
Nakon učenja, dete se može odmoriti uz igrice - puzzle i igre memorije. Sadržaj Ce De Bukvara je veoma dobro izbalansiran. Rezultat toga je da je ovaj disk, iz godine u godinu, jedan od najprodavanijih softverskih paketa na našim prostorima.


Detaljni podaci
Naslov: CD Bukvar
Izdavač: Multisoft
Naručite
Cena:
1.200,00 DIN
Cena za inostranstvo:
12,00 EUR
Kom.:

Naručite telefonom:
+381 11 3055010
+381 11 3055015


Kupljeno uz ovu knjigu

Vesela matematika 1
1200 din.

Vesela matematika 3 CD
1300 din.

Đače Prvače
550 din.

Gitara
1720 din.

Vežbam ćirilicu
790 din.

Istorija pregleda BRISANJE ISTORIJE

Ocene i mišljenja kupaca
Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


Pitanja, odgovori, mišljenja...
Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

Poruku poslaoPoruka
IDI NA VRH STRANE
Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga