MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.

  Bilten Mikro knjige
  Bilten Mikro knjige: Novo u prodaji

  Node.js: Projektni obrasci

  Mario Casciaro, Luciano Mammino
  442 str.

  Node.js uvodi revoluciju u veb i u način na koji pojedinci i kompanije pišu svoj softver.
  Node.js je izuzetno popularna softverska platforma koja omogućava upotrebu jezika Java­Script za izradu skalabilnih serverskih aplikacija. Omogućava izradu efikasnog koda i pruža održiv način pisanja softvera na samo jednom jeziku kroz celu paletu aplikacija, uz izuzetno visoke nivoe višekratne upotrebljivosi, pragmatizma, jednostavnosti i saradnje između komponenata. ­
  Pilotska knjiga: Vodič kroz osnovnu školu letenja

  Zoran Modli 528 str.

  Knjiga je namenjena zagriženim, ali i potencijalnim ljubiteljima avijacije, tinejdžerima dovoljno zrelim da razmišljaju o profesiji pilota, sakupljačima vazduhoplovnih zanimljivosti i pikanterija, a pre svega ozbiljnim kandidatima za sportske i profesionalne pilote kojima će poslužiti kao savršen udžbenik letenja, kako tokom teorijske nastave, tako i u nastavku praktične obuke na avionu.
  Naučite programiranje

  Eric Freeman
  638 str.

  Na osnovu najnovijih istraživanja kognitivne nauke i teorije učenja, Um caruje: Naučite programiranje koristi vizuelno bogat format da bi angažovao vaš um, umesto pristupa sa gomilama teksta koji vas uspavljuje. Zašto biste gubili vreme mučeći se sa novim konceptima? Ovo višečulno iskustvo u učenju osmišljeno je tako da odgovara načinu na koji vaš mozak zaista funkcioniše.
  Digitalna fotografija: Najbolje iz edicije

  Scott Kelby
  288 str.

  Skot Kelbi, autor najprodavanijih knjiga o fotografskim tehnikama u poslednjih pet godina, pažljivo je izabrao najbolje, najkorisnije i najpraktičnije tehnike iz svoje inovativne edicije Digitalna fotografija i objedinio ih u ovu „kolekciju najvećih hitova“.
  Digitalni marketing za neupućene
  R. Deiss, R. Henneberry
  328 str.

  Kompanije su se nekada oslanjale na oglase i reklame u novinama i na radiju da bi došle do kupaca. Danas kompanije moraju da koriste pretraživače i društvene mreže: Google, Facebook, YouTube... Ova knjiga će vam obezbediti neophodnu prednost nad konkurencijom.
  USKORO: Hakerske tajne za neupućene, prevod 6. izdanja
  Kevin Beaver, 400 str.

  Knjiga vam govori o tome kako hakeri razmišljaju i kako napadaju kompjuterske sisteme. Donosi testove sigurnosti koje otkrivju slabosti u bezbednosti ili nedostatke u podešavanjima računara. Sadrž savete, upućuje na hakerske i odbrambene alate, upozorava na uobičajene hakerske ciljeve.
  Mikro knjiga, P.Fah 20-87, 11030 Beograd, Srbija
  Odjavljivanje od prijema biltena
  Nazad na spisak biltena
  IDI NA VRH STRANE
  Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga