MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.

  Билтен Микро књиге
  јануар, 2016.

  У сусрет Савиндану

  Свети Сава српској деци данас
  Песмарица у сусрет Савиндану. Књига је у колору, на кунсдруку. Уредник издања је протојереј-ставрофор Стојадин Павловић. Илустрације је урадио академски сликар Петар Радичевић. Дизајн и техничко уређење дело је Милорада Митића....► више детаља | Цена: 400,00 ДИН (Ино: 4,00 ЕУР)
  Тајна светосавља Непознати поглед на личност Светог Саве
  Марко С. Марковић: Чим се обратимо светом Сави као најтипичнијем представнику српске душе, у његовој светости и у његовом раду налазимо све неопходне елементе за дефиницију српске културе, схватамо смисао наше историје и откривамо суштину светосавског култа. У молитвеном и созерцатељном бдењу пред и...► више детаља | Цена: 600,00 ДИН (Ино: 6,00 ЕУР)
  50 легенди о Светом Сави
  Култ Светог Саве био је врло велики у старој српској држави и траје још и данас. Као прави династијски, црквени и народни светитељ, већ вековима је предмет посебних приказа и похвала. ...► више детаља | Цена: 380,00 ДИН (Ино: 0,00 ЕУР)
  Сава Свети пастир Небеске Србије
  Нити је иједан од Срба у средњем веку ходио више по светим земљама, нити је ико из његовог рода толико пропутовао кроз мноштво различитих народа и царевина као Свети Сава. Путовао је босим ногама на магарцима, коњима, камилама и пловио лађама. А само у намери да од Срба начини Свети народ, и то по о...► више детаља | Цена: 550,00 ДИН (Ино: 5,50 ЕУР)
  Свети Сава и светосавски завјет
  СВЕТИ САВА И СВЕТОСАВСКИ ЗАВЈЕТ ПУТЕВОДИТЕЉ ПУТА КОЈИ ВОДИ У ЖИВОТ ВЕЧНИ Маслина која столећима даје свете плодове, 7 Отац који је тјелесно родио сина и син који је духовно родио оца, 16 Путеводитељ пута који води живот вјечни, 23 РАНОХРИШЋАНСКО ПРЕДАЊЕ, СВ. БЕНЕДИКТ НУРСИЈСКИ И СВЕТИ САВ...► више детаља | Цена: 800,00 ДИН (Ино: 8,00 ЕУР)
  Свети Сава
  Књига Свети Сава нуди другачији приступ животу првог српског архиепископа. Великим бројем илустрација и података у књизи се осветљава историјски контекст у коме је настала аутокефална Српска православна црква, упознаје нас са организацијом православне цркве и настанком помесних цркава....► више детаља | Цена: 1.350,00 ДИН (Ино: 16,20 ЕУР)
  Харизма и мит Светог Саве српског
  Реч је о првој филозофији светосавља на српском језику. Аутор своја истраживања закључује увидом да је питање части савремених хришћана и свих људи племените воље: учинити све да се живот на нашој јединој планети не претвори у пакао!...► више детаља | Цена: 600,00 ДИН (Ино: 6,00 ЕУР)
  Живот Светог Саве
  УВОД Веома давно живео је један млади принц. Био је необично мудар, богат и леп. Сва врата светске славе и уживања била су му отворена. Али, нешто у њему одвраћало га је од свих тих чари и привлачности света за којима су милиони осталих људских бића жудели. И једнога дана, тајно од својих...► више детаља | Цена: 300,00 ДИН (Ино: 3,00 ЕУР)
  Декламатор Песме о Светом Сави
  Збирка песама о првом српском архиепископу, од народног песништва до савремених српских песника. САДРЖАЈ СВЕТОСАВСКА ХИМНА, 5 ПОЗДРАВ, 6 РЕЧ СВЕТОГ САВЕ, 6 УСКЛИКНИМО С ЉУБАВЉУ!, 7 ПОЗДРАВ, 9 РАСТКО, 9 СВЕТИ САВА, 10 СВЕТИ САВА, 11 СВЕТИ САВА, 13 СВЕТИ САВА, 13 СВЕТИ САВА, 14 СВЕТОМ...► више детаља | Цена: 400,00 ДИН (Ино: 4,00 ЕУР)
  Свети Сава књижевник и књижевни јунак
  Књига „Свети Сава – књижевник и књижевни јунак“ зборник је текстова у коме су на једном месту сабрана нека од најзначајнијих дела утемељивача српске духовности и текстови оних писаца (од средњег века до наших дана) који су били инспирисани ликом првог српског архиепископа, просветитеља и књижевника,...► више детаља | Цена: 972,00 ДИН (Ино: 9,70 ЕУР)
  Свети Сава у руском царском рукопису
  У руској монументалној, у илустрованој или илуминисаној историји света под именом "Летописни лицевој свод" ("Летописна лична збирка" или "Летописни илустровани свод"), уникатно рађен за првог руског цара, Ивана ИВ Васиљевича, посебна целина и велика пажња посвећена је Србима, Светом Сави и Косовском...► више детаља | Цена: 4.400,00 ДИН (Ино: 44,00 ЕУР)  www.mikroknjiga.rs
  tel. +381 11 3055010, 3055015

  Билтен је послат са адресе prodaja@mikroknjiga.rs на адресу: ---MAIL---
  Nazad na spisak biltena
  IDI NA VRH STRANE
  O Mikro knjizi
  Kontakt
  Najčešća pitanja - FAQ
  Forum
  Vaši podaci
  Korpa
  Istorija pregleda
  List želja
  ►IDENTIFIKACIJA
  ►KORISNIČKI SERVIS
  Ⓒ 1984-2024 Mikro knjiga