MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  CD/DVD▹Za decuIgre
  Ostrvo sa blagom
  Izdavač: Nivebia
  Oblast: CD/DVD▹Za decuIgre
  Veličina slova: A A
  Paket od 14 zabavnih i zaraznih igara. Malo logike, oštro oko, precizna ruka i mnogo zabave. Kada igra jednom započne biće vam teško da se odvojite od računara.

  Ceo paket igara urađen je na srpskom jeziku ćiriličnim pismom, čime se najmlađoj deci približava računar na njima koristan i poznat način, a podsvesno podstiče osećaj za rad na računaru koji će deci koristiti u daljem obrazovanju.

  Bojanka

  Na raspolaganju je 12 slika. Igrač odabere sliku i oboji je, a kasnije se tako obojena slika može i odštampati.

  Virus

  Kursorskim tasterima igrač kontroliše kretanje bele kuglice, i njegov je zadatak da sakupi što više zelenih kuglica, a izbegava crvene kuglice koje oduzimaju život. Sa svakom sakupljenom zelenom kuglicom povećava se broj crvenih kuglica..

  Voćkice

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni što više voćkica može, tako što će ih spojiti u grupe od 3 ili više istih voćkica. Voćkice se spajaju u grupe tako što im se zamenjuju mesta klikom mišem na dve voćkice na susednim poljima, jednu za drugom.

  Dijamanti

  Zadatak igrača je da sa polja za igru ukloni što više dijamanata može. Dijamante će ukloniti tako što će klikom mišem na dva susedna dijamanta zameniti njihova mesta i tako formirati grupu (horizontalnu ili vertikalnu) od najmanje 3 ista dijamanta.  Kuglice

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni što više kuglica može, tako što će ih spojiti u grupe od 3 ili više kuglica iste boje. Kuglice se spajaju u grupe tako što im se zamenjuju mesta klikom mišem na dve kuglice na susednim poljima, jednu za drugom.

  Leteći tanjir

  Igrač kursorskim tasterima upravlja letećim tanjirom. Njegov zadatak je da sleti na sve platforme za sletanje na koje naiđe tokom leta, pazeći pritom da se ne slupa o neku od prepreka ili da ne ostane bez goriva. (Postoje platforme na koje je potrebno sleteti za dopunu goriva)

  Lopta

  Ovo je igra veštine. Igrač treba da mišem klikne na loptu tako da lopta odskoči, i ne dozvoli joj da padne na zemlju tako što će ponovo kliknuti na loptu pre nego što padne.

  Odbijalica

  Zadatak igrača je da poruši sve ciglice sa polja za igru i otkrije sliku koja se nalazi iza njih. Ciglice ruši lopticom čije kretanje kontroliše pomoću 4 odbijača, koji klize ivicama polja za igru.

  Ostrvo sa blagom

  Vrsta igre memorije. Zadatak igrača je da sa polja za igru ukloni što više kartica može. Klikom mišem na svaku od kartica igrač je okreće tako da može da vidi sliku koja se nalazi na njoj. Ukoliko uzastopno otvori 2 kartice sa istim slikama – ukloniće te kartice.

  Pećina sa blagom

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni što više dijamanata može. Dijamante uklanja tako što ih klikom mišem rotira oko odgovarajućih osa na tabli za igru i formira kvadratne grupe od 4 dijamanta iste boje.


  Pronađi deo

  Ponuđena je slika izdeljena na delove dok se sa strane prikazuje još jedan deo slike. Zadatak igrača je da pronađe na velikoj slici prikazani delić.


  Ptica

  Igrač klikom na levi taster miša kontroliše let ptice i održava je u vazduhu. Njegov zadatak je da usmeri pticu tako da pojede sve komarce koji joj lete u susret.


  Skretalica

  Zadatak igrača je da svaku od loptica na polju za igru sprovede do odgovarajuće kućice, odnosno do kućice u istoj boji kao i loptica. Putanju svake od loptica moguće je promeniti aktiviranjem (klikom mišem) odgovarajućih skretača na tabli za igru.

  Slagalica

  Igra sadrži 40 slika. Zadatak igrača je da ispravno složi deliće slike i tako dobije punu sliku. Delići se pomeraju klikom miša - klikom na delić on će se pomeriti na susedno slobodno polje.


  Detaljni podaci
  Naslov: Ostrvo sa blagom
  Izdavač: Nivebia
  RASPRODATO
  Nije u planu obnavljanje izdanja

  Kupljeno uz ovu knjigu

  Mozgalice
  0 din.

  Đače Prvače
  550 din.

  Matematika kroz igru
  550 din.

  Školica
  799 din.

  Saobraćajni bukvar
  350 din.

  Junior
  550 din.

  MOJA PRVA MATEMATIKA
  350 din.

  SLOVA DO KROVA
  350 din.

  Koliko znaš o prirodi
  350 din.

  PREDŠKOLICA
  350 din.

  OTKRIVALICA
  350 din.

  Da li znaš ŠTA JE ?
  1320 din.

  Koliko znaš o brojevima
  350 din.

  Zimska čarolija
  499 din.

  Da li znaš ZAŠTO ?
  1320 din.

  Da li znaš GDE JE ?
  1320 din.

  Junior English
  550 din.

  Poletarac
  550 din.

  Gramatički zabavnik ( za 5 raz.)
  540 din.

  Ocene i mišljenja kupaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2024