MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  Knjige▹MedicinaAnatomija

  Prikaži 5 puta
  veću sliku


  Neterov atlas anatomije čoveka: klasičan topografski pristup 8. izdanje
  Autor: Frank H. Netter
  Strana: 1000
  Ostali detalji
  Veličina slova: A A

  OSMO IZDANJE


  Neprevaziđene, svetski poznate i priznate, klinički relevantne anatomske ilustracije.

  Za studente i kliničke lekare koji izučavaju anatomiju, obavljaju vežbe u anatomskim salama, prenose pacijentima znanja iz oblasti anatomije ili samo osvežavaju sopstvena znanja, Neterov Atlas anatomije čoveka iz ugla kliničkog lekara jasno ilustruje građu tela regiju po regiju na briljantan i veoma detaljan način. Jedinstven je među atlasima anatomije zbog toga što sadrži ilustracije u kojima se ističu anatomski odnosi najvažniji za trening i praksu kliničkih lekara. Atlas su ilustrovali kliničari za kliničare, a sadrži više od 550 izuzetnih crteža-ilustracija i nekoliko desetina pažljivo odabranih tipičnih radiografskih snimaka.


  • Donosi svetski poznate i priznate, izuzetno jasne i detaljne ilustracije ljudskog tela iz perspektive kliničkog lekara, uz crteže dr Frenka Netera i dr Karlosa Mačada, koji spadaju među najistaknutije medicinske ilustratore današnjice.


  • U atlasu se obrađuje građa tela po regijama, a sadrži i tabele u kojima su na kraju svakog dela teksta pobrojani mišići obrađeni u tom segmentu. Na kraju svakog poglavlja nalaze se i kratki sažeci o građi tela koja je od posebnog kliničkog značaja.


  • Sadrži nove ilustracije koje je radio dr Mačado, uključujući i klinički važne regije kao što su karlična duplja, temporalna i infratemporalna jama, nosne školjke i druge.


  • Ovo izdanje sadrži nove tabelarne preglede nerava, posvećene kranijalnim nervima i nervima cervikalnog, brahijalnog i lumbosakralnog pleksusa.


  • Koristili smo ažuriranu terminologiju zasnovanu na drugom izdanju međunarodnog standarda anatomske terminologije, Terminologia Anatomica, i obuhvatili smo neke eponime koji se često koriste u kliničkoj praksi.


  Uz kupljenu knjigu dobijate jedinstveni kôd, pomoću kojeg možete da pristupite dodatnim materijalima u elektronskom obliku – 79 videa i 112 bonus tabli.


  DOSTUPNA JE i alternativna verzija 8. izdanja:


  Neterov Atlas anatomije čoveka: Sistemski pristup – sadržaj je isti kao u klasičnom topografskom pristupu, ali je organizovan po organskim sistemima.

  Obe varijante izdanja sadrže iste tabelarne informacije i istih 550+ ilustracija koje su kreairali lekari-kliničari dr Frenk Neter i dr Karlos Mačado.  Detaljni podaci o knjizi
  Naslov: Neterov atlas anatomije čoveka: klasičan topografski pristup 8. izdanje
  Izdavač: Data Status
  Strana u boji: 1000
  Povez: tvrdi
  Pismo: latinica
  Format: A cm
  Godina izdanja: 2023
  ISBN: 9788674789261
  Naručite
  Cena: 9.500 RSD
  Vaša cena: 9.000 RSD
  Cena za inostranstvo:
  90,00 EUR
  Kom.:
  ili
  Naručite telefonom:
  Nije radno vreme
  nismo dostupni na telefonu.

  Ocene i mišljenja čitalaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2024