MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  CD/DVD▹Za decuIgre
  Mudrica
  Izdavač: Nivebia
  Oblast: CD/DVD▹Za decuIgre
  Veličina slova: A A
  Paket od 14 zanimljivih misaonih igara namenjen mlađim korisnicima računara. Dugotrajna zabava uz pozitivan uticaj na razvoj intelektualnih sposobnosti.

  Ceo paket igara urađen je na srpskom jeziku ćiriličnim pismom, čime se najmlađoj deci približava računar na njima koristan i poznat način, a podsvesno podstiče osećaj za rad na računaru koji će deci koristiti u daljem obrazovanju.

  Bojanka

  Na raspolaganju je 12 slika. Igrač odabere sliku i oboji je, a kasnije se tako obojena slika može i odštampati.

  Životinjsko carstvo

  Crtanka u kojoj igrač postavlja na prostor za crtanje gotove elemente među kojima dominiraju domaće životinje. Elementi se mogu postavljati na proizvoljno mesto a moguće su i druge manipulacije sa njima (veličina, rotacija, transparentnost). Završena slika se može odštampati..

  Logička zmija

  Kursorskim tasterima igrač upravlja zmijicom i sakuplja elemente na tabli za igru izbegavajući pritom prepreke.

  Podijum za igru

  Zadatak igrača je da sastavi podijum za igru koji se sastoji od 9 kocaka. Na početku su neke kocke podignute, a neke spuštene. Podijum je spreman za igru kada su sve kocke podignute. Kocke se podižu i spuštaju klikom mišem na njih. Ako je kocka podignuta posle klika mišem na nju - ona će se spustiti, i obrnuto, ako je bila spuštena – podići će se. Da igra bude zanimljivija - klikom na svaku od kocaka promeniće se i položaj kocaka koje ona dodiruje.


  Poveži slike

  Zadatak igrača je da ukloni sve sličice sa polja za igru. Sličice uklanja tako što spaja parove istih sličica - klikom mišem na dve iste sličice, jednu za drugom. Mogu se spojiti samo sličice između kojih nema prepreka, odnosno drugih sličica.

  Premetalica

  Zadatak igrača je da pravilno složi deliće od kojih se sastoji slika. Klikom na dva delića zameniće se njihova mesta.

  Pronađi deo

  Ponuđena je slika izdeljena na delove dok se sa strane prikazuje još jedan deo slike. Zadatak igrača je da pronađe na velikoj slici prikazani delić.

  Pustinjsko blago

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni što više loptica može i tako osvoji potreban broj poena za prelazak na sledeći nivo. Loptice se uklanjaju tako što se mišem klikne na grupu koja se sastoji od najmanje 2 iste spojene loptice.

  Sakupi loptice

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni što više loptica može. Mogu se ukloniti samo istobojne loptice spojene u grupe koje sadrže najmanje 2 loptice. Loptice se spajaju u grupe tako što im se zamenjuju mesta klikom mišem na dve loptice, jednu za drugom.

  Slagalica

  Igra sadrži 40 slika. Zadatak igrača je da ispravno složi deliće slike i tako dobije punu sliku. Delići se pomeraju klikom miša - klikom na delić on će se pomeriti na susedno slobodno polje.  Spoji 3

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni što više kuglica može, tako što će ih spojiti u grupe od 3 ili više kuglica iste boje. Na prvom nivou potrebno je spojiti najmanje 3 kuglica iste boje, dok se na svakom narednom nivou minimalni broj spojenih kuglica koje se mogu ukloniti povećava za jedan.


  Top

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni što više loptica može. Loptice će ukloniti tako što će spojiti najmanje 3 loptice iste boje. Loptice se ispaljuju iz topa. Kursorom sa nanišani željena grupa loptica dok se naredna loptica ispaljuje klikom na levi taster miša.


  Faraonova slagalica

  Zadatak igrača je da spoji najmanje 3 kvadratića iste boje (horizontalno, vertikalno ili dijagonalno) i tako ih ukloni sa table za igru. Kvadratići padaju u vertikalnim grupama od po 3 kvadratića i moguće je promeniti redosled kvadratića u jednoj takvoj grupi klikom na strelicu GORE, dok se grupa pomera levo-desno klikom na strelice LEVO-DESNO.

  Cevovod

  Zadatak igrača je da sastavi što duži cevovod od slučajnih elemenata koje dobija. Elemente može da postavi na bilo koje slobodno mesto na tabli za igru. Jednom postavljeni element ne može da se pomeri ili zameni drugim, ali može da se zarotira i tako postavi u odgovarajući položaj.


  Detaljni podaci
  Naslov: Mudrica
  Izdavač: Nivebia
  RASPRODATO
  Nije u planu obnavljanje izdanja

  Kupljeno uz ovu knjigu

  Da li znaš GDE JE ?
  1320 din.

  Da li znaš ŠTA JE ?
  1320 din.

  Da li znaš ZAŠTO ?
  1320 din.

  Blistavi um
  499 din.

  Kvizomanija
  550 din.

  Male mozgalice
  550 din.

  Matematika kroz igru
  550 din.

  Razmrsi problem
  499 din.

  Školica
  799 din.

  Mozgalice
  0 din.

  OTKRIVALICA
  350 din.

  PREDŠKOLICA
  350 din.

  Koliko znaš o prirodi
  350 din.

  Ocene i mišljenja kupaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2024