MIKRO KNJIGA
    od 1984. god.
    Knjige▹IshranaKuvariIshranaPriprema hrane
    Mali leksikon salata
    Autori: Bit Engelman, Jara Hakštajn
    Strana: 296
    Ostali detalji
    Veličina slova: A A
    Ovaj leksikon je uvod u raznovrsni svet salata - od osnovnih sastojaka do najvažnijih tehnika kuvanja kroz razlčite recepte. Prvi deo knjige sadrži pregled najvažnijih vrsta salata i povrća i ostalih važnih sastojaka pomoću kojih salate dobijaju neverovatne ukuse. Izbor recepata nudi raznolikost u svakom pogledu: date su vegetarijanske salate, salate s ribom i mesom, brzi i laki recepti, recepti za posebne prilike i složene salate. Korak po korak naučite kako da izaberete sastojke i pripremite sasvim klasične ili vrlo egzotične salate, ukusne i maštovite prelive...


    Detaljni podaci o knjizi
    Naslov: Mali leksikon salata
    Izdavač: Mono & Manjana
    Strana: 296 (cb)
    Povez: tvrdi
    Pismo:
    Format: 15x18 cm
    Godina izdanja: 2009
    ISBN: 978-86-7804-171-6
    RASPRODATO
    U pripremi je obnovljeno izdanje
    Ako želite da vam javimo kada bude u prodaji:

    Prijavite se ovde da biste mogli da rezervišete.






    Kupljeno uz ovu knjigu

    Mali leksikon umaka i preliva
    1188 din.

    Ocene i mišljenja čitalaca
    Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


    Pitanja, odgovori, mišljenja...
    Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

    Poruku poslaoPoruka
    MIKRO KNJIGA D.O.O.
    Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
    e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
    Komercijalna banka: 205-33117-65
    Matični broj: 07465181
    Šifra delatnosti: 5811
    PIB: 100575773
    Dokumenti o identifikaciji

    © Mikro knjiga 1984-2024