MIKRO KNJIGA
    od 1984. god.
    Knjige▹IshranaKuvariIshranaPriprema hrane
    Mali leksikon roštilja
    Autori: Jara Hakštajn, Rodžer Kimpel
    Strana: 304
    Ostali detalji
    Veličina slova: A A
    Želite da iskoristite lepo vreme i sa svojim prijateljima organizujete roštilj u bašti? Ništa lakše. Od neobaveznog roštiljskog dana možete da napravite prvorazredni kulinarski događaj. Ova knjiga će vam pomoći u tome. U njoj su predstavljeni specijaliteti iz najvažnijih kulinarskih oblasti - zapadnog i istočnog Sredozemlja, centralne i istočne Evrope, SAD i Azije. Ako se pridržavate recepata i saveta, koristite sveže sastojke i radite pažljivo jela će izgledati fenomenalno a ukus će biti neverovatan. Upustite se u avanturu roštiljanja!


    Detaljni podaci o knjizi
    Naslov: Mali leksikon roštilja
    Izdavač: Mono & Manjana
    Strana: 304 (cb)
    Povez: tvrdi
    Pismo:
    Format: 15x18 cm
    Godina izdanja: 2009
    ISBN: 978-86-7804-170-9
    RASPRODATO
    U pripremi je obnovljeno izdanje
    Ako želite da vam javimo kada bude u prodaji:

    Prijavite se ovde da biste mogli da rezervišete.






    Ocene i mišljenja čitalaca
    Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


    Pitanja, odgovori, mišljenja...
    Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

    Poruku poslaoPoruka
    MIKRO KNJIGA D.O.O.
    Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
    e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
    Komercijalna banka: 205-33117-65
    Matični broj: 07465181
    Šifra delatnosti: 5811
    PIB: 100575773
    Dokumenti o identifikaciji

    © Mikro knjiga 1984-2024