MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  CD/DVD▹Za decuIgre
  Gore - Dole
  Izdavač: Nivebia
  Oblast: CD/DVD▹Za decuIgre
  Veličina slova: A A
  Paket od 14 zabavnih igara. Zanimljive igre sa obiljem kvalitetnih crteža i animacija koje su praćene dinamičnom muzikom i zvučnim efektima.

  Ceo paket igara urađen je na srpskom jeziku ćiriličnim pismom, čime se najmlađoj deci približava računar na njima koristan i poznat način, a podsvesno podstiče osećaj za rad na računaru koji će deci koristiti u daljem obrazovanju.

  Bojanka

  Na raspolaganju je 12 slika. Igrač odabere sliku i oboji je a kasnije se tako obojena slika može i odštampati.

  Bubamara na platformi

  Kursorskim tasterima igrač upravlja kretanjem bubamare na platformi. Zadatak je da sakupi sve zvezdice i dođe do izlaza pazeći pritom da bubamara ne padne sa platforme..

  Vozić

  Kursorskim tasterima igrač upravlja kretanjem vozića u lavirintu. Njegov zadatak je da pokupi sve dragulje koji se tu nalaze. Sa svakim sakupljenim draguljem vozić će dobiti još po jedan vagon. Ukoliko igrač dođe u situaciju da vozić nema gde da prođe mora da krene nivo od početka.

  Gore-dole

  Zadatak igrača je da sakupi dovoljan broj poena za prelazak na naredni nivo pre nego što elementi, koji se stalno pojavljuju, ispune neku od kolona za igru od dna do vrha. Poeni se dobijaju uklanjanjem elemenata, dok se elementi uklanjaju tako što se spoje najmanje tri ista elementa u grupu. Oblik jedne ovakve grupe nije bitan - bitno je da se elementi dodiruju.  Zameni mesto

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni određeni broj elemenata i tako osvoji zadati broj poena za prelazak na sledeći nivo. Elementi se uklanjaju tako što se spajaju u grupe od najmanje 3 istovetna elementa (horizontalno, vertikalno ili dijagonalno)

  Kvadratići

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni što više kvadratića može. Kvadratići se uklanjaju tako što se mišem klikne na grupu koja se sastoji od najmanje 3 kvadratića iste boje.

  Muzički mikser

  Igraču su na raspolaganju različite vrste ritmova, zvukova i zvučnih efekata. Njihovom kombinacijom moguće je napraviti bezbroj zanimljivih kompozicija.

  Podvodni svet

  Crtanka u kojoj igrač postavlja na prostor za crtanje gotove elemente među kojima dominiraju ribe. Elementi se mogu postavljati na proizvoljno mesto, a moguće su i druge manipulacije sa njima (veličina, rotacija, transparentnost). Završena slika se može odštampati.

  Premetalica

  Zadatak igrača je da pravilno složi deliće od kojih se sastoji slika. Klikom na dva delića zameniće se njihova mesta.

  Pronađi deo

  Ponuđena je slika izdeljena na delove dok se sa strane prikazuje još jedan deo slike. Zadatak igrača je da pronađe na velikoj slici prikazani delić.


  Riba ribi grize rep

  Kursorskim tasterima igrač kontroliše kretanje ribice. Njegov zadatak je da pomogne ribici da preživi u opasnom okeanu tako što će je usmeravati tako da pojede manje ribe od sebe, a izbegava veće kako ne bi bila pojedena. Sa svakom pojedenom ribom, ribica koju kontroliše igrač će sve više rasti.


  Slagalica

  Igra sadrži 40 slika. Zadatak igrača je da ispravno složi deliće slike i tako dobije punu sliku. Delići se pomeraju klikom miša - klikom na delić on će se pomeriti na susedno slobodno polje.


  Spoji loptice

  Zadatak igrača je da sa polja za igru ukloni što više kuglica može. Kuglice se uklanjaju tako što se formiraju grupe od 4 ili 6 kuglica iste boje. Kuglice se mogu proizvoljno premeštati, na bilo koje slobodno polje, klikom mišem. Nakon svakog klika, na tabli za igru, na slobodnim poljima, pojavljuju se i nove kuglice različitih boja.

  Ciglice

  Zadatak igrača je da ukloni što više ciglica može. Ciglice se uklanjaju tako što se spoje u grupu najmanje 4 ciglice iste boje. Oblik jedne ovakve grupe nije bitan - bitno je da se ciglice dodiruju. Klikom na levi taster miša igrač spušta željenu ciglicu i pošto se pomeri na odgovarajuće mesto ponovnim klikom mišem šalje ciglicu gore.


  Detaljni podaci
  Naslov: Gore - Dole
  Izdavač: Nivebia
  RASPRODATO
  Nije u planu obnavljanje izdanja

  Kupljeno uz ovu knjigu

  Blistavi um
  499 din.

  Đače Prvače
  550 din.

  Matematika kroz igru
  550 din.

  Razmrsi problem
  499 din.

  Ocene i mišljenja kupaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2024