MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  CD/DVD▹Za decuIgre
  Blistavi um
  Izdavač: Nivebia
  Oblast: CD/DVD▹Za decuIgre
  Veličina slova: A A
  Paket od 14 zabavnih misaonih igara. Moraćete malo da se pomučite da rešite sve probleme koje vam igre postave, ali ćete se tom prilikom i dobro zabaviti.

  Ceo paket igara urađen je na srpskom jeziku ćiriličnim pismom, čime se najmlađoj deci približava računar na njima koristan i poznat način, a podsvesno podstiče osećaj za rad na računaru koji će deci koristiti u daljem obrazovanju.

  Alhemičar

  Zadatak igrača je da na tablu za igru postavi magične simbole i sva polja na tabli pretvori u zlato. Polja u jednoj vrsti tj. koloni će pretvoriti u zlato ukoliko simbolima popuni čitavu kolonu odnosno vrstu na tabli za igru. Magični simboli se mogu postaviti na polje samo pored simbola istog oblika i/ili iste boje.

  Blistavi um

  Cilj igre je da se u što manje pokušaja pogodi zadati uzorak od 4 boje. Ukupno ima 6 boja, a boje se u zadatom uzorku mogu ponavljati. Nakon svakog pokušaja igrač će dobiti informaciju o broju pogođenih boja i da li je pogođena boja na pravom mestu ili ne. Za pogađanje zadate kombinacije igrač ima najviše 8 pokušaja..

  Bockalica

  Cilj igre je da se sa table za igru ukloni što je više moguće kuglica. Ukoliko na tabli ostane samo jedna kuglica igrač dobija i bonus poene. Kuglica se uklanja tako što se drugom kuglicom ova "preskoči" u horizontalnom ili vertikalnom pravcu. U jednom potezu je moguće preskočiti samo jednu kuglicu.

  Guralica

  Kursorskim tasterima igrač upravlja kretanjem bubamare na tabli za igru i ima zadatak da svaku od zvezdica odgura do odgovarajućeg polja, vodeći računa da pri tom ne zaglavi neku od zvezdica, tako da više ne može da je pomeri.  Dvostruki tetris

  Varijacija klasične igre tetris. Zadatak igrača je da ponuđene elemente uklopi na polju za igru tako da ispunjavaju čitavu kolonu ili vrstu i na taj način uklanja tu kolonu odnosno vrstu.

  Zarotiraj kugle

  Zadatak igrača je da sa table za igru ukloni što više kuglica može. Klikom mišem na označenu grupu - grupa se rotira. Na taj način treba formirati grupu od najmanje 3 kuglice iste boje, i one će nestati.

  Zvezdana mapa

  Zadatak igrača je da postavi sve kuglice na pravo mesto: na mesto osvetljeno istom bojom koje je i kuglica. Kuglice se mogu kretati samo duž naznačenih putanja i stati samo na slobodno mesto. Kuglice se pomeraju klikom mišem na željenu kuglicu.

  Kugle

  Zadatak igrača je da sa polja za igru (3x3) ukloni što više sličica može. Sličice su podeljene u 2 grupe: crvenu i zelenu. Vreme za uklanjanje crvenih i zelenih sličica meri se odvojeno. Uklanjanjem grupe, spajanjem najmanje 3 istovetne sličice, iz neke od grupa dobijaju se poeni ali i dodatno vreme. Sličice se spajaju u grupe tako što se menjaju mesta bilo koje 2 sličice, klikom mišem na njih ili klikom na odgovarajuće brojeve na numeričkoj tastaturi.

  Postavi na mesto

  Slagalica. Zadatak igrača je da mišem prevuče i postavi ponuđene elemente kao što je zadato na svakom od 12 nivoa.

  Problematične brojke

  Slagalica sa brojkama. Zadatak igrača je da na tabli za igru (4x4) postavi kvadratiće sa brojevima od 1 do 8 kao što je to zadato na svakom od 10 nivoa.


  Rotirajuća kocka

  Koristeći kursorske tastere igrač kontroliše kretanje kockice po tabli za igru i ima zadatak da je postavi na predviđeno mesto i u zadatom položaju.


  Roto mozaik

  Vrsta slagalice. Klikom na odgovarajuća mesta na tabli za igru igrač rotira okolne elemente sa ciljem da ih postavi u položaj kao što je to zadato na svakom od 15 nivoa.


  Rubikova kocka

  Zadatak igrača je da složi sve boje rubikove kocke nakon što program izvrši njeno mešanje.

  Sudoku

  Cilj igre je popuniti brojevima tabelu 9x9 tako da svaka kolona, vrsta i kvadrat 3x3 sadrži brojeve od 1 do 9. Na početku igre neka polja su već popunjena dok ostala treba da popuni igrač.


  Detaljni podaci
  Naslov: Blistavi um
  Izdavač: Nivebia
  RASPRODATO
  Nije u planu obnavljanje izdanja

  Kupljeno uz ovu knjigu

  Matematika kroz igru
  550 din.

  Đače Prvače
  550 din.

  Razmrsi problem
  499 din.

  Školica
  799 din.

  Access 2007: uputstvo koje vam nedostaje
  400 din.

  Kvizomanija
  550 din.

  Gore - Dole
  499 din.

  Da li znaš GDE JE ?
  1320 din.

  Da li znaš ŠTA JE ?
  1320 din.

  Da li znaš ZAŠTO ?
  1320 din.

  Male mozgalice
  550 din.

  Računarske mreže: instaliranje, održavanje i popravljanje
  2400 din.

  Mudrica
  499 din.

  Mozgalice
  0 din.

  OTKRIVALICA
  350 din.

  PREDŠKOLICA
  350 din.

  Koliko znaš o prirodi
  350 din.

  Saobraćajni bukvar
  350 din.

  Uvod u teoriju informacija i kodovanje, 3. izdanje
  3600 din.

  Seks za neupućene, prevod 2. izdanja
  1440 din.

  Ocene i mišljenja kupaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2024