Forum Mikro knjige
Tema: 400. Članova: 593. Poruka: 1433.
Prikaži nove poruke
Sve poruke: Radun
23.12.2013 13:25
Poštovani, ni za jednu knjigu na adresi http://www.mikroknjiga.rs/store/polovne.php niste upisali cenu. Cena nije upisana ni na stranici koja daje detalje o knjizi. Video sam da ima kupaca koji su zainteresovani za kupovinu korišćenih primeraka, kao i da korišćenih primeraka ima na stanju ali da potencijalni kupci nisu obavešteni o tome. Drugo, trebali biste navedeni link (kompletan spisak polovnih knjiga) da postavite na index stranici, ili na stranici sa cenovnikom. Ovako, on je dostupan tek na onoj stranici koja se dobija klikom na link "Kako rezervisati?". To nije najbolje rešenje. Pozdrav.
19.12.2013 10:41
Niste napisali cenu knjige. Niste napisali cenu knjige. Ako je naslov rasprodat, ali ima korišćenih ili vraćenih primeraka, tim primercima se ne zna cena. Niste je nigde napisali, a omogućili ste da se kupac prijavi za kupovinu. Nema logike. Pogledajte npr. http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-261-0#anchor1
10.05.2012 10:02
Naručenu knjigu sam dobio posle dva dana. Knjiga je bila u besprekornom stanju jer ju je kartonsko pakovanje odlično zaštitilo. Ovo nije prvi put da sam kupio knjigu online od Mikroknjige i ponovo sam zadovoljan uslugom, pa je svrha ove poruke da im se zahvalim i javno ih pohvalim. p.s. I dalje smatram da Mikroknjiga angažuje bolje prevodioce od konkurencije.
14.07.2011 12:53
Knjige koje sam poručio pre tri dana su stigle. Bile su dobro upakovane i nisu se oštetile ni najmanje. Ovoga puta nemam primedbe. Hvala.
11.07.2011 18:27
Za veoma kratak period korišćenja foruma, jedna stvar mi je veoma zasmetala.
Ako se poruke listaju odozdo na gore, zbog čega se onda polje za unos novog komentara pojavljuje na dnu liste odgovora. Po toj logici bi trebalo da bude na vrhu liste. Ovako se dešava, da posle klika na link \"Upis odgovora\", stranica se ponovo učita sa poljem za unos komentara na njenom dnu koje ja ne vidim, u slučaju da je lista komentra poduža.
Citiranje ne radi kako treba.
U tekst komentara koji pišu korisnici, moguće je sasvim lako umetnuti bilo koji HTML kod i aplikacija će ga obraditi kao da je to njen izvorni kod. Na taj način, moguće je formatirati tekst, ali je isto tako moguće i ubaciti kod koji bi napravio krš-i-lom na sajtu. Da vidite da je to moguće, ja sam primera radi, deo teksta svoje poruke obojio u zeleno. Čak štaviše, pošto se klikne na dugme \"Izmena poruke\", dobije se kompletan HTML kod poruke sa dodatnim (nepotrebnim) BR tagovima na kraju svakog pasusa.
11.07.2011 18:10
Ok. Ponovo sam poručio neke knjige, pa ću da Vas pohvalim/iskritikujem, čim stignu.
Oko vaših razloga kojima objašnjavate cenu sajamskih popusta - imam razumevanja, ali imam utisak da niste dovoljno pažljivo pročitali ono što sam vam u prethodnoj poruci napisao u vezi toga. Jasno sam napomenuo da dajete veoma mali popust čak i na \"veoma stara izdanja\". Ne vidim razlog za tako nešto.? Vaša konkukrencija je u tom smislu mnogo \"šire ruke\". Savetujem i Vama da tako postupite.
Inače, najiskrenije želim da Vas pohvalim za kvalitet prevoda i tehničke obrade. Tu ste daleko ispred konkurencije.
Pozitivan utisak u odnosu na konkurenciju je i taj što imate ovaj forum, što je aktivan i što voma brzo šaljete svoje komentare.
11.07.2011 10:28
U principu sam zadovoljan vašim radom, ali neću da vas hvalim, jer sve što bih imao da kažem u tom smislu - podrazumeva se kao deo korektnog poslovanja. Izneću samo nekoliko kritika:
1) na sajmu knjiga, vaši popusti su ubedljivo najniži u poređenju sa konkurencijom (CET, Kombib), čak i na veoma stara izdanja. Zaista sam razočaran zbog toga.
2) prošle godine sam online poručio dve knjige, koje jesu brzo stigle, ali imam neke primedbe. Prvo, pakovanje je neadekvatno za transport knjiga. Uglovi knjiga su bili izubijani, zbog toga što su knjige bile zapakovane u običnu poštansku najlon-kovertu. Ne tražim da pakovanje bude kao ono kakvo šalje Amazon, ali bi trebalo da bude bolje - čvršće, sigurnije. Drugo, jedna od knjiga je bila maltene polovna. Očigledno je da je da nije uzeta iz magacina, već sa police iz knjizare. Vidi se da je bila mnogo puta otvrana, listana, sa pohabanim uglovima, kad se zatvori, listovi po debljini su već bili pocrneli i td. Bio sam ljut zbog toga što ste mi poslali knjigu u stanju koje odgovara \"korišćenim primercima\", ali pošto nisam iz BG, odustao sam od toga da vam je vratim i tražim zamenu. Očekujem da se to više ne ponovi.
3) Sajt, tj. server, yna da bude razočaravajuće spor. (Pri editovanju poruke, aplikacija nepotrebno dodaje \"br\" tagove na kraju pasusa.)
08.07.2011 09:40
Da li planirate da izdate neku knjigu vezanu za OpenGL?
IDI NA VRH STRANE
O Mikro knjizi
Kontakt
Najčešća pitanja - FAQ
Forum
Vaši podaci
Korpa
Istorija pregleda
List želja
►IDENTIFIKACIJA
►KORISNIČKI SERVIS
Ⓒ 1984-2024 Mikro knjiga