MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  Digitalna fotografija
  Svetski bestseler na srpskom jeziku
  1. deo

  Ažurirano i dopunjeno izdanje najprodavanije knjige o digitalnoj fotografiji svih vremena, u punom koloru, sadrži više od 200 praktičnih saveta i tajni zanata koji će vam pomoći da pravite mnogo kvalitetnije, oštrije, živopisnije i bolje komponovane fotografije svih vrsta, poput onih koje prave profesionalni fotografi. Nema teorije - samo se govori o tome kako da kadrirate sliku, koje dugme da pritisnete, koje parametre i opremu da koristite i kada.
  2. deo

  Sadrži jasne, praktične savete o korišćenju blica i studijske rasvete, slikanju detalja, izradi kvalitetnih fotografija s putovanja, slikanju ljudi, čak i o tome kako napraviti fotografski studio od nule, gde autor demistifikuje ceo proces tako da svako može odmah početi da snima kvalitetne portrete. Izuzetna su i nova poglavlja posvećena najtraženijim temama - snimanju pejzaža i venčanja, te malim tajnama profesionalnih fotografa o dobijanju boljih fotografija bez obzira na to šta slikate.
  3. deo

  Autor daje dodatna uputstva za pravilnu upotrebu blica i studijske rasvete, slikanju različitih komercijalnih proizvoda, izradi dobro kadriranih i oštrih fotografija na otvorenom prostoru, portreta i sportskih događaja. Tu su i najtraženije teme - male tajne profesionalnih fotografa o dobijanju odličnih fotografija svih vrsta i tehnikama koje oni koriste kako bi izbegli probleme.
  4. deo

  Sadrži nove savete o radu u fotografskom studiju, objektivima, izradi kvalitetnih fotografija na prirodnom svetlu i snimanju dobrih portreta, pejzaža i sportskih događaja. Opširno su obrađene i dve nove teme - snimanje HDR fotografija i DSLR videa. Kao i uvek, tu je i najtraženije poglavlje, s receptima za dobijanje odličnih fotografija bez obzira na to šta slikate.
  IDI NA VRH STRANE
  O Mikro knjizi
  Kontakt
  Najčešća pitanja - FAQ
  Forum
  Vaši podaci
  Korpa
  Istorija pregleda
  List želja
  ►IDENTIFIKACIJA
  ►KORISNIČKI SERVIS
  Ⓒ 1984-2024 Mikro knjiga