МИКРО КЊИГА
  од 1984. год.
  ✚ Православни подсетник
  ♥ Подсетник
  Билтен
  Форум
  Контакти и питања
  Креманско пророчанство: извор нових инспирација: у светлу нових догађаја
  Dodaj u podsetnik - Wish List
  Креманско пророчанство се у основи бави судбином државе, Крунисаних глава и државотворних особа. Поруке из пророчанства досад нису одговарале скоро ниједној политичкој групацији, па су поједине политичке групације имале снаге те издавале своје књиге које су исто носиле наслов КРЕМАНСКО ПРОРОЧАНСТВО , али су скривено у њима навраћали воду на своју ливаду. Тако је настала општа забуна на тржишту па велики број људи не зна како је стварно настало пророчанство. Зато смо ми, као Креманци који су рођени и одрасли у Кремнима, који добро познајемо мистику свога места, дали себи за право да издамо књигу ПРОРОЧАНСТВА.

  Уводни део књиге описује Кремна и мистик његову. Појашњава се како је заистину настало пророчанство. Онда је оргинално преписана прва стара ОРГИНАЛНА књига чији је творац исто теолог Др. Радован Казимировић. Рецензент те књиге је нико други него, данас проглашени 77 светац Српске Православне Цркве Владика Николај Велимировић. Податак да су се три свештеника из XIX века занимала за моћ видовитости у Кремнима говори колико је и црква придавала томе значаја. Пошто Кремна увек имају видовитих људи, у другом делу књиге дате су поруке неких од младих, мање познатих видовитих људи чије поруке, нажалост, нису дасад записане а многе су се и заборавиле.

  На крају књиге су описана Кремна као здраво место које се налази на идеалној надморској висини од 800 м за опоравак унутрашњих органа, па зато и не чуди податак да су Кремна стотинама година до XX века била ЈЕДИНО ТУРИСТИЧКО МЕСТО ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ где су се тада одмарала Немањића властела и Истамбулске аге и бегови. Пророчанство се својим порукама протеже даље од данашњих дана. Оно је ипак позитивно и охрабрујуче јер нама враћа веру и наду да ће коначно на нашим просторима доћи нормалан живот. Кад? Читајући књигу сазнаћете !!!
  Драган М. Пјевић


  Детаљни подаци о књизи
  Наслов: Креманско пророчанство: извор нових инспирација: у светлу нових догађаја
  Издавач: Kremnaturist
  Страна: 142 (cb)
  Повез: меки
  Писмо: ћирилица
  Формат: 21 cm
  Година издања: 2008
  ИСБН: 978-86-906839-0-1
  Naručite
  Cena:
  850,00 DIN
  Cena za inostranstvo:
  9,00 EUR
  Kom.:

  Naručite telefonom:
  +381 11 3055010
  +381 11 3055015

  Kupljeno uz ovu knjigu

  Tajanstvene pojave u našem narodu: Kremansko proročanstvo
  1386 din.

  Молитва Исусова и тајно поучење
  990 din.

  Испит без поправног: шта да радите ако сте ипак умрли, књига о посмртном стању душе и путовање у вечност
  690 din.

  Ocene i mišljenja čitalaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  IDI NA VRH STRANE
  Ⓒ 1984-2020 Mikro knjiga