MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  Knjige▹MedicinaAlternativna medicinaZdrav životBionergija

  Prikaži 4 puta
  veću sliku


  Kultura energetskog načina življenja i ekologija svesti
  Autor: Ljubiša Stojanović
  Strana: 232
  Ostali detalji
  Veličina slova: A A
  Knjiga Kultura energetskog načina mišljenja i ekologija svesti predstavlja svojevrsni udžbenik iz oblasti suptilnih energija i njihovog značaja za ljude.

  Saznanja dobijena u dubokoj meditaciji govore o mogućnosti energetskog isceljenja i pomoći ljudima od strane duhovnih energija . Suštinu Svetih znanja predstavljaju znanja o funkcionisanju kosmosa I pomoći ljudskoj rasi iz kosmosa, ne samo uisceljenju već I u duhovnom razvoju I ostalim oblastima. Ova znanja su nam neophodna za očuvanje zdravlja putem preventive, kako u pogledu bolesti, tako I u pogledu prevencije negativnih misli, razvoju inteligencije, kreativnosti I duhovnosti. Na sadržajan, detaljan, praktičan, delotvoran iiinspirativan način prikazana su znanja koja će pokrenuti mnoge ljude putem ličnog razvoja.

  Nastanak i razvoj ljudske civilizacije će većini čitalaca otkriti nešto što je za njih bilo potpuno nepoznato, nesto o čemu su samo načuli I naslutili iz nekih religioznih ili istorijskih spisa. Ovaj deo će otkriti ljudima pravi istorijat ljudske rase, puteve I stranputice koje koje je ona prešla tokom milion i po godina od kad se odvojila od drugih varijanti ljudske ideje ili prototipa, i mogućnostima za ubrzani razvoj i povratak Stvaraocu.

  Ljubiša Stojanović (1935-2014) Duhovni istraživač i autor u svetu jedinstvenih knjiga čiji je celokupan sadržaj dobijao u dubokoj meditaciji. Podučavao je i prenosio Sveta znanja do kojih je došao višedecenijskim istraživanjem duhovnosti i upoznao ljude sa suptilnim energijama kosmosa kao jedinim pravim putem za razvoj čovečanstva u duhovnoj i materijalnoj sferi.

  Ljubiša Stojanović po obrazovanju doktor energoinformacionih nauka u Moskvi, magistar ekonomskih nauka i diplomirani elektrotehnički inženjer. Od 1986. godine se potpuno posvetio isceljenju i istraživanju duhovnih energija, nepoznatih nauci. Osnivač je Energetske duhovne medicine koja je, kao jedna od 18 alternativnih metoda, priznata od naučne medicine Pravilnikom objavljenim u Službenom listu Republike Srbije.

  Ljubiša Stojanović je bio pronalazač, u svetu jedinstvene, linije samostalnih isceljujućih, zaštitinih i razvojnih proizvoda Energetske duhovne medicine koji deluju večito: privezaka, tableta, krema, isceljujuće video kasete.

  Bio je osnivač i direktor isceljujuće-istraživačkog centra energetske medicine „Ljubiša Stojanović“ u Novom Sadu.

  Njegove seminare iz isceljenja završilo je preko 2000 osoba.

  Dvadeset godina je vodio je seminar „Put ka prosvetljenju“ u Novom Sadu, Beogradu i Subotici, a njegovi učenici ogranke u Kranju, Skoplju, Banja Luci, Bečeju, Somboru, Nišu, Užicu, Čačku, Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu… Jedno vreme je držao isti seminar u Americi.

  Napisao je 15 knjiga: Bioenergija – svet bez bolesti (pisana sa bratom Branislavom), 1987; Bioenergija – tehnike isceljenja čakrama, 1989; Zakoni bioenergije, 1991; Isceljenje, 1995; Mesta moći, 1998; Sveta znanja, 2000; Čvorovanje (pisana sa Slobodanom Neninom), 2001; Razgovori s Teslom, 2002; Znanja iz onostranog, 2003; Aura, 2004; Čovek – poreklo i budućnost, 2007; Prosvetljenje, 2012; Kultura energetskog načina življenja i ekologija svesti 2013; Duhovnost starih civilizacija 2013. i Energije kosmosa 2014.


  Detaljni podaci o knjizi
  Naslov: Kultura energetskog načina življenja i ekologija svesti
  Izdavač: Neopress desig&print
  Strana u boji: 232
  Povez: meki
  Pismo: latinica
  Format: 13x20 cm
  Godina izdanja: 2013
  ISBN: 978-86-88895-01-9
  Naručite
  Cena: 1.000 RSD
  Cena za inostranstvo:
  10,00 EUR
  Kom.:
  ili
  Naručite telefonom:
  mob. 066/305510
  fiksni telefoni nisu trenutno dostupni

  Ocene i mišljenja čitalaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2023