MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  Knjige▹MedicinaAnksioznost i panikaMedicinaPsihijatrija
  Slobodna od anksioznosti i panike
  Autor: Snežana Babić
  Strana: 231
  Ostali detalji
  Veličina slova: A A
  Nakon što je moja prva knjiga rasprodata, počela sam da dobijam pitanja o tome kada će se ponovo naći u prodaji. Imajući u vidu potrebe drugih ljudi, razmišljala sam o tome da bi bilo potrebno odštampati još jedan tiraž i tako je ponovo učiniti dostupnom. Pre nego što sam donela tu odluku, htela sam da malo detaljnije pregledam tekst i da ga dopunim, ako primetim da za tim postoji potreba. Isčitavajući je, došla sam do zaključka da – sve što sam napisala, u neku nije dovoljno i da ne može odgovoriti na potrebe čitalaca na način kako sam mislila da bi trebalo. Iz tog zaključka se rodila ideja da knjigu proširim, tako da postane sveobuhvatnija, kako bih odgvorila na što više potreba drugih ljudi.


  Knjiga, koju sada čitate, je prošireno izdanje te prve. Za razliku od nje, u ovoj sada možete pročitati moja iskustva, koja se prepliću sa teorijom koju treba da znamo jer se tiče samog stanja. Tu su i odgovori na uobičajena pitanja koja se javljaju u stanju anksioznosti, kao i tekstovi koji treba sve nas da podstaknu da se preispitamo, ali i motivišu nas da nastavimo dalje.

  Opisane metode i dnevnik promena su tu, sa ciljem da budu podrška da sve pročitano stavimo u praksu, jer sama anksioznost se neće rešiti samo skupljanjem informacija. Knjiga je prepuna primera, a neke od svojih iskustava su podelili predivni ljudi koji su radili na prevazilaženju anksioznosti. Sve je tu kako bi poslužilo da pojednostavimo stvari.
  Uzevši u obzir da je nastala na temelju ličnog iskustva i edukacija kroz koje sam prošla, verujem da vam može služiti da sagledate širu sliku samog stanja.
  Kako sam i sama imala niz poremećaja iz okvira anksioznosti, kroz knjigu nisam obrađivala svako ponaosob. U kojem god stanju da se nađemo, uzrok je uvek na istom mestu, pa je i tretiranje uvek isto. Sve što u knjizi piše, može se primeniti na bilo koje stanje u kom se, kroz život, možemo naći, bilo da ima veze sa nekim oblikom anksioznosti ili ne.


  Detaljni podaci o knjizi
  Naslov: Slobodna od anksioznosti i panike
  Izdavač: Talija izdavaštvo
  Strana: 231 (cb)
  Povez: meki
  Pismo: latinica
  Format: A5
  Godina izdanja: 2021
  ISBN: 978-86-81800-32-4
  Naručite
  Cena: 1.690 RSD
  Cena za inostranstvo:
  17,00 EUR
  Kom.:
  ili
  Naručite telefonom:
  +381 11 3055010
  +381 11 3055015

  Ocene i mišljenja čitalaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2022