MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  Windows 2000 Professional - brzo i lako
  Autor: Faithe Wempen
  Strana: 400 ► Ostali detalji
  Oblast: Računari i InternetWindows
  A A A
  Dodaj u listu želja - Wish List
  Većina današnjih korisnika ne žele mnogo da čitaju o mogućnostima – oni jednostavno žele da ih koriste. Ova knjiga je baš tako i napisana! Veoma vizuelni korak-po-korak pristup ne troši vreme dajući pozadinu informacija o mogućnostima – prelazi pravo u srž problema da bi vas brže učinila produktivnijim. Gotovo svaki korak je propraćen vizuelnom reprezentacijom tako da možete pratiti dešavanja na ekranu i biti sigurni da ste na pravom putu.

  "Windows 2000 brzo i lako" će Vam pomoći da oslobodite snagu Windowsa 2000 – najnovije verzije Windows NTa , najpopularnijeg operativnog sistema na svetu. Microsoft ima reputaciju da stvara proizvode kakve zahtevaju korisnici, a Windows 2000 nije nikakav izuzetak.

  Početnicima će se dopasti način na koji je knjiga napisana, jer je znanje autora očigledno na svakoj strani knjige - Publishers Weekly.

  "Windows 2000 brzo i lako" vas neće naučiti svemu što možete učiniti sa Windowsima 2000, niti će Vam predstaviti sve načine na koje možete obaviti zadatak. Ono što će Vam ponuditi je najbrži i najlakši način na koji možete obaviti zadatak.

  Ko bi trebalo da koristi Windows 2000?

  Windows 2000 je poslednja verzija Windows Nt-a, verzija Microsoft Windowsa koja je okrenuta združenoj upotrebljivosti i mreži. S obzirom na prirodu proizvoda, Windows 2000 je u osnovi namenjen korisnicima u združenom okruženju. Pojedinci sa PC računarima bi trebalo da zadrže Windows 98, verziju Windowsa kojom je lakše upravljati a koja sadrži dobre mogućnosti za kućnu upotrebu ili za male firme.

  Ko bi trebalo da pročita ovu knjigu?

  Ova knjiga je za sve koji žele da se upoznaju sa osnovama funkcionisanja Windows 2000 Professional client PC. Klijent (client) je regularni PC na kome svakodnevno obavljate posao, recimo obrade teksta, slanje i prijem e-maila i drugo. On je suprotono od servera, na kojima specijalisti za kompjutere administriraju mrežu. Postoje različite verzije Windowsa 2000 za klijente i servere.

  Ovu knjigu možete koristiti kao uputstvo u kojoj ćete praktično probati svaku lekciju da biste stekli solidno znanje. Možete je takođe koristiti kao referentnu knjigu da biste pronašli kako obaviti određeni zadatak. Vizuelna priroda knjige koja je laka za praćenje čini knjigu odličnim alatom za kompjuterske početnike ili za korisnike koji prelaze sa predhodne verzije Windowsa na novu verziju.

  Propratni savet koji će vas učiniti profesionalcem

  Kao dodatak jasnim, sažetim koracima i ilustracijama koji čine srž ove knjige naići ćete i na sledeće specijalne elemente:

  * Saveti – sadrže prečice pri obavljanju zadataka i opsuju funkcije koje vaš rad pod Windowsima mogu učiniti bržim i lakšim.
  * Primedbe – sadrže dodatne informacije o funkciji; takođe, sadrže savete o upoterbi funkcije u svakodnevnom radu.
  * Upozorenja – sadrže informacije o mogućim zamkama.
  * Test pitanja – ova pitanja koja se nalaze na kraju svakog odeljka Vam pomažu da saznate koliko ste napredovali i da uočite oblasti koje bi trebalo da detaljnije obradite.

  Ova knjiga je najbrži i najlakši način da naučite Windows 2000. Uživajte!


  Detaljni podaci o knjizi
  Naslov: Windows 2000 Professional - brzo i lako
  Izdavač: Kompjuter biblioteka
  Strana: 400 (cb)
  Pismo:
  Format: cm
  ISBN: 86-7310-063-1
  Naručite
  Cena:
  297,00 DIN
  Cena za inostranstvo:
  3,00 EUR
  Kom.:

  Naručite telefonom:
  nije radno vreme
  nismo dostupni na telefonu

  Ocene i mišljenja čitalaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  MIKRO KNJIGA D.O.O.
  Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
  e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
  Komercijalna banka: 205-33117-65
  Matični broj: 07465181
  Šifra delatnosti: 5811
  PIB: 100575773
  Dokumenti o identifikaciji

  © Mikro knjiga 1984-2020