MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.

  Prikaži 2 puta
  veću sliku


  Internacionalno građevinarstvo
  Autor: Zoran Cekić
  Strana: 401 ► Ostali detalji
  Oblast: GrađevinaPriručnici
  A A A
  Dodaj u podsetnik - Wish List
  U vodećim svetskim akademskim institucijama i istraživačkim centrima na kojima se izučava oblast građevinarstva pridaje se veliki značaj istraživanjima u oblasti strategijskog korporativnog menadžmenta i internacionalnog građevinarstva. Primena tehnika strategijskog korporativnog menadžmenta treba da omogući da se prednosti i kvaliteti koje poseduju naše građevinske kompanije udruže sa mogućnostima koje pružaju internacionalna tržišta.

  Autor je u ovoj knjizi na pregledan i koncizan način analizirao i prikazao primenu tehnika strategijskog korporativnog menadžmenta u građevinarstvu, kao i njihov uticaj na uspešno upravljanje resursima i poslovnim strategijama internacionalnih građevinskih kompanija, ostvarujući na taj način ciljeve koji su postavljeni na početku pisanja knjige. Koristio je obimnu, uglavnom inostranu, literaturu, rezultate svog naučno-istraživačkog rada u ovoj oblasti, kao i svoje inženjersko iskustvo, i uspešno prikazao stanje naučne misli i prakse u ovoj oblasti.

  Ovo je prva knjiga na našem jeziku koja obrađuje ovu veoma važnu oblast i u njoj su prikazani svi bitni aspekti koji mogu da omoguće da se pozicioniranju naših građevinskih kompanija na internacionalnom tržištu priđe na strategijski promišljen način. Knjiga je monografskog karaktera i korisno će poslužiti svima onima koji žele da se upoznaju sa mogućnostima primene savremenih tehnika strategijskog menadžmenta u internacionalnom građevinarstvu. Osim toga, knjiga se može koristiti kao udžbenik na predmetima koji obrađuju oblast internacionalnog građevinarstva i strategijskog korporativnog menadžmenta na osnovnim i poslediplomskim studija


  Detaljni podaci o knjizi
  Naslov: Internacionalno građevinarstvo
  Izdavač: Građevinska knjiga, Stylos
  Strana: 401 (cb)
  Povez: tvrdi
  Pismo: latinica
  Format: B5
  Godina izdanja: 2006
  ISBN: 86-395-0455-5
  Naručite
  Cena:
  1.500,00 DIN
  Cena za inostranstvo:
  15,00 EUR
  Kom.:

  Naručite telefonom:
  +381 11 3055010
  +381 11 3055015

  Kupljeno uz ovu knjigu

  AutoCAD 2009 komercijalni dizajn
  1296 din.

  Ocene i mišljenja čitalaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  IDI NA VRH STRANE
  Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga