Početak |
Knjige |
Bebe (1) Istorija (1) Kuvari (177) Meso (1) Piće (20) Poslastice (10) Priprema hrane (50) Putopisi (19) Zdrava ishrana (64) Посни кувари (2) |
Prikaz: 1 - 10 od 330 nađenih | Poslednje dodato u: Ishrana |
1. |
![]() |
Da Vinčijeva kuhinja: tajanstvena istorija italijanske kuhinje (2019 god.), Službeni glasnik Autor: Dejv Devit * Autor je svetski stručnjak za začine i začinjenu hranu Amerikanac Dejv Devit * Među vladarima italijanskih gradova-država, ali i u Francuskoj i celom Mediteranu, važio je za nenadmašnog majstora banketa, gozbi dopunjenih zabavnim programima, pa je bio angažovan na dvorovima vladara Firence, Mil... više detalja Cena: 1.430,00 DIN (14,00 EUR) |
2. |
![]() |
Paradoks biljaka: Hranite li se zdravo? (2019 god.), Miba books Autori: Stiven R. Gandri, Olivija Bel Bjul Skrivene opasnosti „zdrave hrane” koje izazivaju bolesti i prekomernu težinu Ne dešava se često da knjiga o ishrani uvede neki sasvim novi koncept, a još ređe da taj koncept potkrepi čvrstim naučnim dokazima – Paradoks biljaka čini upravo to! Ova knjiga vam pruža sasvim novu perspektivu o zdravoj... više detalja Cena: 1.100,00 DIN (11,00 EUR) |
3. |
![]() |
Трпеза за уморне путнике (2019 god.), Geopoetika Autor: Đorđe Kostić Tragom mnoštva evropskih putnika namernika, koji su stizali sa raznih strana i različitim povodima, Đorđe S. Kostić nas svojom knjigom – kulinarskim bedekerom i azbučnikom srpskog "blagoutrobija", vodi kroz Srbiju devetnaestog veka. U zemlji koja je postepeno dobijala svoje prepoznatljive obrise na ... više detalja Cena: 990,00 DIN (10,00 EUR) |
4. |
![]() |
Istočno-zapadna sofra, Mali kulturnoistorijski i kulinarski leksikon (2018 god.), Geopoetika Autor: Olga Zirojević Olga Zirojević, istraživač-istoričar-osmanista, nudi ove male istorijske studije o iću i piću, začinima, slatkom i slanom, bilju ukrasnom, lekovitom (često u isti mah i otrovnom), industrijskom i još ponečem. Tragala je za njihovim poreklom, pažljivo iščitavajući iz njihovih imena itinerere zapleten... više detalja Cena: 1.000,00 DIN (10,00 EUR) |
5. |
![]() |
Italijanska kuhinja: recepti sa potpisom starih majtora (2018 god.), Data Status Autori: Mario Grazia, Mariagrazia Villa Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Italijanska kuhinja je nastala od jednostavnih jela, čiji su se recepti generacijama usmeno prenosili unutar porodica, pa su iz takve tradicije stigli ... više detalja Cena: 4.998,00 DIN (50,00 EUR) |
6. |
![]() |
Moja prva kašica: po receptima Dr Gifing (2018 god.), Finesa Autori: autori dr Gifing centra, ilustracije Jelena Marković, fotografija Lidija Maričić, Jelena Miladinović Stigao je novi član porodice Moj prvi zalogaj! Predstavljamo vam knjigu „Moja prva kašica“, vašeg saveznika u najuzbudljivijem periodu bebinog odrastanja! Pripremili smo za vas 90 jednostavnih, zdravih i brzih recepata za kašice, koji su raspoređeni po mesecima kada se uvodi koja namirnica ... više detalja Cena: 990,00 DIN (10,00 EUR) |
7. |
![]() |
Najbolji recepti iz prirode za um i telo (2018 god.), Agencija Matić U pripremi obnovljeno izdanje Autor: Momčilo Matić Jedna izreka kaže: “Doktori uvek pokušavaju da sačuvaju naše zdravlje, a kuvari da ga upropaste.” Ovi drugi su često uspešniji. Mnogi umiru od bolesti u potpunosti zbog ishrane mesom, dok je pravi uzrok bolesti slabo shvaćen od strane njih samih ili nekog drugog. Neki od njih ne osećaju efekte... više detalja Cena: 990,00 DIN (10,00 EUR) |
8. |
![]() |
Традиционални рецепти домаће српске кухиње / Traditional Serbian food and recipes (2018 god.), Linkom-PC Autor: Miodrag Ilić Пројекат издавања књиге Традиционални рецепти домаће српске кухиње одобрен је од Привредне коморе Србије која је оценила да је књига од културолошког и туризмолошког значаја као производ од значаја за промоцију Србије странцима. Из предговора “Књига Традиционални рецепти домаће српске кухиње... više detalja Cena: |
9. | ![]() |
Pivo: za neupućene, prevod 2. izdanja (2017 god.), Mikro knjiga Autori: Marty Nachel, Steve Ettlinger, Vladimir Gošić Bilo da ste novi u svetu piva ili pravi ljubitelj tog pića koji želi da sazna što više o njemu, Pivo za neupućene pomoći će vam da za kratko vreme postanete pravi poznavalac – od prepoznavanja karakteristika ejlova, lagera i ostalih vrsta piva, do razumevanja kako se pivo degustira i ocenjuje. Pore... više detalja Cena: |
10. |
![]() |
Detoksikacija putem makrobiotike (2017 god.), Dereta Autor: Nina Bulajić U osnovi holističkih terapijskih pristupa postoji poverenje u mudrost tela koje je sposobno za samoisceljenje. Smatra se da svaki čovek raspolaže samoisceljujućom snagom koju je potrebno osloboditi, odnosno usmeriti ka ozdravljenju.* * *Čitalac stiče znanja o referentnom unosu energije i odabranih h... više detalja Cena: 693,00 DIN (7,00 EUR) |