MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.

  Билтен Микро књигеНово у продаји
  Православна издања понедељак, 28. март 2011.

  Православно - католички дијалог, после Јасеновца
  Аутор: група аутора, превод Ранко Гојковић
  Година издања: 2011
  Формат: 14.5x20.5 цм
  Страна: 260
  Цена: 450,00 ДИН, Инострантво: 4,50 EUR

  ПРЕДГОВОР СРПСКОМ ИЗДАЊУ

  Анатолиј Дмитријевич Степанов

  ОДБРАНИМО НАШЕ СВЕТИЊЕ

  Слом социјалистичког државног система, који је довео до ослобођења руске и српске Цркве од угњетавања комунистичке идеологије и партијског диктата, истовремено је довеo народе руске словенске цивилизације до страшне геополитичке катастрофе. Посебно су пострадали Руси и Срби, као народи који су у највишем степену сачували империјски менталитет. Размишљајући о последицама краха социјалистичког система, познати руски дисидент, филозоф Александар Зиновјев је афористички приметио: „Циљали су комунизам, а погодили Русију“. Ништа мање исправно није рећи: „Циљали су комунизам, а погодили Србију“.

  Међутим, у последње време се испоставља, да претпоставка да су управо свесно циљали у Русију и Србију није неоснована, а антикомунистичка реторика је била само стратегијско прикривање операције.

  ... више детља и наручивање.

  Када власт није од Бога
  Аутор: Татјана Грачова, превод Ранко Гојковић
  Година издања: 2010
  Формат: 14.5x20.5 цм
  Страна: 264
  Цена: 450,00 ДИН, Инострантво: 4,50 EUR

  У својој новој књизи, Татјана Грачова нам показује, пре свега, пример хришћанског стајања у Истини, живота по правди – без ласкања, лажи, лицемерја.

  Слично Светом Јовану Претечи, она позива народ да се обрати истинској вери својих предака, зато што зна, како су ишчезли и били расејани древни Јудеји због богоодступништва. Памти шта се десило двадесет векова касније са дворјанима, спахијама, трговцима и официрима Русије, које је због безверја разобличавао Свети праведни Јован Кронштантски. Где су они сада? Где су њихови дворци, спахилуци, уносне куће и велепоседи?

  Али, и разобличавати и опомињати – данас је знатно сложеније него што је то било почетком двадесетог века. Како убедити људе у то да је садашња власт допуштена од Бога због наших грехова? Више од осамдесет година генетске селекције, практично генетског рата против руског народа, уништење наследног одабира руске нације, довело је до тога да многе Русе данас са великом тешкоћом можемо назвати Русима. Пропаганда данашњих средстава јавног информисања, активно користећи многа културна средства, формира лик некаквог новог Руса – нешто потпуно безидејно, безвољно, егоистично, огрезло у страстима, без Отаџбине, без приврж... више детља и наручивање.

  О крсту Светог Владике Николаја
  Аутор: Павел Тихоиров, превод Ранко Гојковић
  Година издања: 2010
  Формат: 14.5x20.5 цм
  Страна: 252
  Цена: 450,00 ДИН, Инострантво: 4,50 EUR

  ИЗ ПРЕДГОВОРА

  Тихомиров је, првенствено као верујући православни хришћанин, који је својом руском душом искрено заволео народ Српски, као посматрач са стране, у овој књизи покушао да испише Светосавско поимање српске историје, епохе светог Николаја Српског. По моме скромном мишљењу - више него успешно. Његово светосавско осмишљавање трагичних српских подела на четнике, партизане и љотићевце, (које су се из трагичног ратног периода, пренеле и у послератни период у српску емиграцију и које и данас трају) даје наду да се те поделе могу превазићи. У тренуцима када је наш народ пред провалијом, сличном оној у којој се нашао пред Други светски рат, превазилажење тих подела и повратак са содомског европског пута, на пут Светог Саве и Светог Николаја, представља услов биолошког опстанка Српског народа.


  САДРЖАЈ
  Предговор српском издању, 3
  О томе како је настајала књига О крсту светог владике Николаја, 7
  Пролог - повест о 303 дуката, 11
  Глава 1 - Геније, 13
  Глава 2 - Светитељ, 39
  Глава 3 - Политичар, 68
  Глава 4 - Заробљеник, 110
  Глава 5 - Изгнаник, 185
  Епилог, 244


  више детља и наручивање.

  Света Русија против хазарије
  Аутор: Татјана Грачова, превод Ранко Гојковић
  Година издања: 2009
  Формат: 14.5x20.5 цм
  Страна: 296
  Цена: 450,00 ДИН, Инострантво: 4,50 EUR

  Предговор српском издању

  Ево ретке књиге! Ево ретко корисне књиге! Књиге која отвара очи и уразумљује, која указује на опасност, али и нуди заштиту. Ономе ко је на путу отрежњења ова ће књига помоћи да се на стрампутицу не врати; ономе ко се отрезнио ова књига ће дати доста нових и корисних података и поука и учврстити веру његову; ономе који је кренуо варљивим и широким путем поплочаним добрим намерама жудећи за светском славом и успехом ова ће књига помоћи да се замисли и заустави и да сагледа дубину провалије којој, као слепац, добровољно стреми; онима зомбиране душе и заробљеног ума само Гопод може помоћи, а ако истрајавају на Јудином путу отпадништва и богоборства, ову им књигу не треба нудити. Пред свиње не вреди бацати бисере.

  Аутор је одличан познавалац Библије и уз помоћ библијских Божанских истина објашњава узроке људских падова и проналази златну нит свештене историје која нас уједињује и спаја и калеми Божијом љубављу наше грoздове на чокот Богочовека и Спаса нашега. Сви они који прекину ову златну нит неминовно упадају у мреже Невидљиве Хазарије, напуштајући јединог моћног заштитника и добровољно пристајући на ропску потчињеност суровом господару палог света.

  Живимо у времену кад антихристова идеологија контролише готово све области људског живота. Централни стуб ове идеологије су ... више детља и наручивање.

  Микро књига, предузеће за издавачку и графичку делатност,
  П.фах 20-87, 11030 Београд, Србија, Тел: +381 11 3055015
  Ако не примате билтен, а желели бисте, пријавите се овде. Одјављивање: овде.
  Nazad na spisak biltena
  IDI NA VRH STRANE
  ►IDENTIFIKACIJA
  ►KORISNIČKI SERVIS
  Ⓒ 1984-2020 Mikro knjiga