Đače Prvače
Izdavač: Nivebia
Oblast: Za decuEdukativne igre
A A A
Dodaj u podsetnik - Wish List
Paket od 19 edukativnih igara namenjen najmlađim korisnicima računara. Uz ovaj paket će svaki mališan kroz igru, na zabavan i neopterećujući način, brzo naučiti slova i brojeve i pritom se i dobro zabaviti. Ceo paket igara urađen je na srpskom jeziku i ćiriličnim pismom, čime se najmlađoj deci približava računar na njima koristan i poznat način, a podsvesno podstiče osećaj za rad na računaru koji će deci koristiti u daljem obrazovanju.

Azbuka

Na ekranu su prikazana štampana i pisana slova. Klikom na svako od slova prikazuju se slike objekata čije ime počinje na odabrano slovo uz odgovarajući zvučni zapis.

Učimo pisanje

Pokazna igra koja kroz animaciju uči najmlađe kako se pišu mala i velika, štampana i pisana slova.

Slovarica

Igra kroz koju se uči čitanje. Zadatak igrača je da prevuče mišem na svaku od sličica slovo na koje počinje ime onoga što se nalazi na sličici. Pravilnim popunjavanjem sličica dobija se reč.

Pronađi slovo

Igra koja pomaže u učenju čitanja. Igraču se prikazuje slika i odgovarajuća reč (ime prikazanog objekta) u kojoj nedostaje jedno slovo. Zadatak igrača je da među ponuđenim slovima klikne na ono koje nedostaje u reči.Dopuni reč

Igra koja pomaže u učenju čitanja. Igraču se prikazuju slike i odgovarajuće reči (imena prikazanih objekata) u kojima nedostaju 2 početna slova, kao i grupe od po 2 slova kojima treba dopuniti reči. Zadatak igrača je da za svaku reč pronađe odgovarajuća početna slova.

Spoji linijom

Igra koja pomaže u učenju čitanja. Igraču se prikazuju slike i odgovarajuće reči (imena prikazanih objekata). Zadatak igrača je da linijom spoji odgovarajuće objekte i reči.

U kupovini

Igra koja pomaže u učenju čitanja. Zadatak igrača je da pomogne devojčici u kupovini: prikazuje se ime tražene namirnice a igrač kursorskim tasterima treba da postavi kursor na odgovarajuću namirnicu i klikom na RAZMAK je ubaci u korpu.

Padobranac

Igra koja pomaže u učenju čitanja. Zadatak igrača je da pomogne padobrancu da nađe traženi objekat čije ime na traci vuče avion iz koga padobranac iskače. Kursorskim tasterima igrač kontroliše kretanje padobranca i ima za cilj da ga spusti na odgovarajuću kućicu, odnosno kućicu u kojoj se nalazi traženi objekat.

Urami sliku

Igra koja pomaže u učenju čitanja. Igraču se prikazuju slike i ramovi za slike sa odgovarajućim natpisima (imena prikazanih objekata). Zadatak igrača je da svaku od ponuđenih sličica prevuče do odgovarajućeg okvira.

Memorija

Vrsta igre memorije. Zadatak igrača je da ukloni sve kartice sa ekrana tako što će spojiti parove sličica i odgovarajućih reči. Klikom mišem kartice se okreću i vide se slike i reči. Ako se na dve kartice koje su okrenute nalaze slika i odgovarajuca reč - kartice će nestati sa ekrana.

Učimo brojeve

Igra za decu predškolskog uzrasta namenjena učenju brojeva. Na slikovit način miš broji parčiće sira. Za sve brojeve postoji i zvučna interpretacija.

Brzo brojanje

Igraču se prikazuju razbacani kružići na kojima su ispisani brojevi. Njegov zadatak je da za što kraće vreme klikne na sve brojeve po pravilnom redosledu.

Brojimo kockice

Igraču se prikazuju različite figure sastavljene od kockica. Njegov zadatak je da prebroji od koliko se kockica sastoji svaka figura.

Manje, više, jednako

Sa drveta padaju jabuke i raspoređuju se na 2 table. Zadatak igrača je da utvrdi da li se na tabli sa leve strane nalazi manje, više ili isti broj jabuka kao i na tabli sa desne strane.

Matiš

Igraču se prikazuje tabla 10x10 sa brojevima od 1 do 9. Njegov zadatak je da od ponuđenih brojeva primenom računskih operacija sabiranje i množenje izračuna zadati broj.

Podesi sat

Igraču se zadaje vreme na digitalnom satu i ima zadatak da pravilno postavi kazaljke na analognom satu.

Psi i mace

Crtanka u kojoj igrač postavlja na prostor za crtanje gotove elemente među kojima dominiraju psi i mace. Elementi se mogu postavljati na proizvoljno mesto a moguće su i druge manipulacije sa njima (veličina, rotacija, transparentnost). Završena slika se može odštampati.

Crtanka

Jednostavan program za crtanje u kome igrač sastavlja sliku od ponuđenih geometrijskih oblika i figura životinja. Na raspolaganju su i različite vrste olovaka i boja. Završena slika se može sačuvati ili odštampati.

Bojanka

Na raspolaganju je 12 slika. Igrač odabere sliku i oboji je a kasnije se tako obojena slika može i odštampati.


Detaljni podaci
Naslov: Đače Prvače
Izdavač: Nivebia
RASPRODATO
Nije u planu obnavljanje izdanja


Kupljeno uz ovu knjigu

Školica
799 din.

Matematika kroz igru
550 din.

Mozgalice
350 din.

Junior
550 din.

Saobraćajni bukvar
350 din.

SLOVA DO KROVA
350 din.

OTKRIVALICA
350 din.

PREDŠKOLICA
350 din.

Blistavi um
499 din.

Zimska čarolija
499 din.

Ostrvo sa blagom
499 din.

Da li znaš ZAŠTO ?
900 din.

Gramatički zabavnik ( za 5 raz.)
540 din.

Koliko znaš o prirodi
350 din.

Vežbam ćirilicu
790 din.

Vežbam latinicu
790 din.

CD Bukvar
1200 din.

English for Kids
1239 din.

Čitalica – pisalica
435 din.

MOJA PRVA MATEMATIKA
350 din.

Istorija pregleda BRISANJE ISTORIJE

Ocene i mišljenja kupaca
Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


Pitanja, odgovori, mišljenja...
Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

Poruku poslaoPoruka
IDI NA VRH STRANE
Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga