Посни рибљи кувар
Рибља чорба:
Састојци:
Главе и репови од рибе, корен першуна целера, плашканта, шаргарепе, 1/2 кг црног лука, мало ловоровог листа, зрна од бибера, алеве паприке, брашна, сирћета, 1/2 л куваног парадајза, со, сушен зачин и мало уља.
Рибу и зелен налити водом да огрезну па додати бибер, ловоров лист и кувати на тихој ватри једно 1/2 сата. Оцедити рибу и зелен барену ситну исецкати и вратити у чорбу; затим отребити месо од костију па и месо вратити у чорбу; онда поново вратити на ватру, а у међувремену припремити запршку…
Детаљни подаци о књизиНаслов: Посни рибљи кувар
Издавач: Манастир Рукумија
Страна: 64 (cb)
Povez: meki
Писмо: ћирилица
Формат: 12x16.5 cm
ИСБН: