Engleski za početnike multimedijalni kurs
Izdavač: Anima
Oblast: Učenje jezikaEngleski
A A A
Dodaj u podsetnik - Wish List
Kurs obuhvata preko 50 lekcija u formi igranih ili animiranih video sekvenci. Po njegovom savlađivanju ćete moći da se lako snađete u situacijama kao što upoznavanje, raspitivanje za put, promena novca u banci, ponašanje u restoranu, u turističkoj agenciji itd. Sve lekcije prati originalni tekst sa prevodom na srpski jezik. Pored toga, u sastavu kursa su i vežbe i testovi koji će vam pomoći da proverite i utvrdite svoje znanje.

Prvi deo:
Radnja ove lekcije se uvek odvija u zamišljenom gradu Kentervilu. Uz pomoć dva simpatična lika Olivera i Gulivera ćete polako početi da učite kako se vodi razgovor.

Drugi deo:
Ova lekcija sadrži kratke animirane scene koje će pomoći da se upoznate sa osnovnim gramatičkim pravilima i najvažnijim izrazima.

Treći deo:
U ovoj lekciji ćete biti u prilici da vidite kako izgleda razgovor u realnom svetu. Ona sadrži scene iz svakodnevnog života pa je zato i konverzacija nešto dinamičnija ali ćete sigurno moći da shvatite o čemu se radi.

Četvrti deo:
Sa znanjem koje imate već možete da počnete sa vežbom izgovora. U tome će vam pomoći likovi koji se pojavljuju na ekranu. Njihove senke će vam kroz gestove pokazati kakav se razgovor vodi a kad scena počne da se ponavlja i vi ćete moći da se aktivno uključite i odigrate svoju ulogu.

Peti deo:
Na kraju svakog poglavlja ćete zajedno sa likovima iz Kentervila ponovo proći kroz najvažnije delove iz prethodnih lekcija i to na veoma zanimljiv način. Kao i kod prethodnih lekcija transkript i prevod su vam dostupni u okviru tekstualnog režima.
Detaljni podaci
Naslov: Engleski za početnike multimedijalni kurs
Izdavač: Anima
Naručite
Cena:
1.800,00 DIN
Cena za inostranstvo:
18,00 EUR
Kom.:

Naručite telefonom:
+381 11 3055010
+381 11 3055015

Ocene i mišljenja kupaca
Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


Pitanja, odgovori, mišljenja...
Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

Poruku poslaoPoruka
IDI NA VRH STRANE
Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga