MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.

  Prikaži 10 puta
  veću sliku


  Prodajni ciklus
  Autor: Nikola Lazović
  Strana: 255 ► Ostali detalji
  Oblast: Biznis i finansijeProdaja
  A A A
  Dodaj u podsetnik - Wish List
  Prodajni ciklus – prvi srpski operativni priručnik za profesionalnu prodaju. Jedinstvena knjiga na srpskom jeziku sa praktičnim primerima, mapama uma i radnim tabelama za svakodnevno korišćenje.

  Ova knjiga je osmišljena kao radni dokument, operativni svakodnevni priručnik čijim popunjavanjem i svakodnevnim korišćenjem prodavci (agenti, menadžeri i vlasnici firmi) dobijaju scenario (playbook) za prodaju svojih proizvoda i/ili usluga iunapređenje svoje prodajne komunikacije.

  Za razliku od drugih knjiga u prodaji koje se bave samo prodajnim razgovorom ili nekim još užim delom procesa prodaje, ova knjigaobuhvata celokupan proces rada. Sa procesima planiranja, prospektinga – traženja klijenata i pripreme obradio sam predprodajne aktivnosti, za mene najvažniji deo. Prodajni razgovor prikazan je u delu sastanak, prezentacioni ciklus i zatvaranje sa puno praktičnih dokazanih primera. Postprodajne aktivnosti opisane su u poglavlju follow up – servis klijenata na jedinstven i inovativan način.

  U poglavljima, svaki podnaslov predstavlja deo praktičnog rada prodavca, tabele i definicije služe za svakodnevno čitanje i analizu. Mape uma slikovito prikazuju procese opisane u knjizi i daju Vam mogućnost vizuelnog doživljaja. Popunjavanjem svake prazne linije i polja u tabeli Vi sami pišete svoju knjigu, svoj Prodajni ciklus.

  Moja preporuka je da pročitate ovu knjigu jednom i popunite sve tabele, nakon toga je stavite u svoju torbu ili na radni sto i pregledajte je posle svakog sastanka (neke tabele se popunjavaju nakon sastanka) i dopunite. Posle prvih mesec dana, u zavisnosti od napretka, pregledajte je nedeljno radi analize svojih prodajnih aktivnosti. Za šest meseci do godinu dana kupićete moju drugu knjigu Prodajni menadžment ako imate interesa da vodite svoj tim ili ćete biti profesionalni prodavac sa tripliranom zaradom.
  Autor  Detaljni podaci o knjizi
  Naslov: Prodajni ciklus
  Strana: 255 (cb)
  Povez: meki
  Pismo: latinica
  Format: 20 cm
  Godina izdanja: 2015
  ISBN: 978-86-919145-0-9
  Naručite
  Cena:
  2.700,00 DIN
  Cena za inostranstvo:
  27,00 EUR
  Kom.:

  Naručite telefonom:
  +381 11 3055010
  +381 11 3055015

  Ocene i mišljenja čitalaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  IDI NA VRH STRANE
  Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga