MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.
  Microsoft Office Excel 2007 kao od šale
  Dodaj u podsetnik - Wish List
  Kod kuće ili na poslu verovatno već koristite Microsoft Office Excel 2007 ili razmišljate o tome da počnete da ga koristite. Excel je najprodavaniji program za rad sa radnim tabelama, a pomoću njega možete da napravite sve vrste finansijskih dokumenata: budžete, radne listove o prodaji, dokumenta o prihodima, izveštaje o troškovima, otplati kredita i tome slično. Ako treba da radite bilo šta u vezi s brojevima, Excel je pravi program za takvu vrstu posla, a ova knjiga vam pruža sve informacije potrebne da Excel savladate kao od šale.

  Ciljna grupa
  Svi ljudi koji žele da idu u korak s vremenom i da proširuju svoja znanja i osposobe se da ih što bolje primene. Ovu knjigu mogu da koriste i apsolutni početnici, ali i oni kojima je Excel dobro poznat, ali žele da nauče još nešto novo i da prilagode Excel svojim potrebama. Svi oni će u ovoj knjizi će naći sve što im je potrebno.

  Zašto se izdaje knjiga?
  Knjiga se izdaje da bi kako apsolutnim početnicima, tako i onima koji već koriste Excel pomogla da nauče da rade sa ovim programom ili da usavrše svoj rad sa njim i da Excel sasvim prilagode sopstvenim potrebama. Pruža koncizna i postupna uputstva zasnovana na vizuelnim rešenjima i to za sve važnije poslove. Možete da vidite kako se obavlja svaki zadatak. Ova knjiga vam štedi vreme i omogućava vam da lako i brzo savladate tehnike rada u Excelu.

  Opis knjige
  U knjizi Microsoft Office Excel 2007 kao od šale predstavljeni su najuobičajeniji poslovi, kao i najbolji mogući postupci da bi se oni uspešno obavili. Naučićete kako da pravite, preuređujete, formatirate i štampate radne listove. Osim toga, naučićete kako da doterate radne listove korišćenjem dijagrama, slika, veza sa veb lokacijama i slično. Excel takođe možete da koristite i kao svojevrsnu bazu podataka, a u ovoj knjizi su predstavljene i one karakteristike Exela koje su svojstvene bazama podataka. Naučićete i kako da podesite određena svojstva koja se odnose na način rada samog programa. Znači, sve što vam je potrebno, naći ćete u ovoj knjizi.

  Kratak sadržaj
  Uvod
  Deo 1: Za početak
  Deo 2: Rukovanje radnom sveskom
  Deo 3: Uređivanje radnih listova
  Deo 4: Formatiranje podataka
  Deo 5: Formule i funkcije
  Deo 6: Dijagrami i slike
  Deo 7: Grafički objekti
  Deo 8: Liste podataka
  Deo 9: Štampanje
  Deo 10: Napredne mogućnosti
  Rečnik
  Indeks


  Detaljni podaci o knjizi
  Naslov: Microsoft Office Excel 2007 kao od šale
  Izdavač: CET
  Strana: 193 (cb)
  Pismo:
  Format: 15x23 cm
  Godina izdanja: 2008
  ISBN: 978-86-7991-323-4
  RASPRODATO
  Nije u planu obnavljanje izdanja

  Kupljeno uz ovu knjigu

  Microsoft Office Word 2007 kao od šale
  300 din.

  Excel 2007 Biblija (+ CD)
  2070 din.

  Joomla! 1.5: priručnik za korisnike, prevod 2. izdanja: Izrada uspešne Web lokacije kojom upravlja Joomla!
  990 din.

  Microsoft Access
  400 din.

  Ocene i mišljenja čitalaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  IDI NA VRH STRANE
  Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga