MIKRO KNJIGA
    od 1984. god.
    Knjige▹Tehnologija
    Nutritivna vrednost lisnatog peciva
    Autor: Dr Dragana Šoronja Simović
    Strana: 78
    Ostali detalji
    Veličina slova: A A
    Obrađen je tehnološki proces proizvodnje lisnatog peciva koji, zbog specifičnog načina unošenja masti za laminiranje i postupka obrade testa, predstavlja najsloženiji postupak u tehnologiji izrade pekarskih proizvoda. Velika energetska gustina i zastupljenost lisnatog peciva u savremenom načinu ishrane opravdano su fokusirali pažnju autorke na nutritivnu vrednost proizvoda.


    Detaljni podaci o knjizi
    Naslov: Nutritivna vrednost lisnatog peciva
    Izdavač: Задужбина Андрејевић
    Strana: 78 (cb)
    Povez: meki
    Pismo: latinica
    Format: 17 x 24 cm
    Godina izdanja: 2012
    ISBN: 978-86-7244-986-0
    Naručite
    Cena: 750 RSD
    Cena za inostranstvo:
    8,00 EUR
    Kom.:
    ili
    Naručite telefonom:
    +381 11 3055010
    +381 11 3055015





    Ocene i mišljenja čitalaca
    Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


    Pitanja, odgovori, mišljenja...
    Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

    Poruku poslaoPoruka
    MIKRO KNJIGA D.O.O.
    Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
    e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
    Komercijalna banka: 205-33117-65
    Matični broj: 07465181
    Šifra delatnosti: 5811
    PIB: 100575773
    Dokumenti o identifikaciji

    © Mikro knjiga 1984-2024