MIKRO KNJIGA
  od 1984. god.

  Prikaži 5 puta
  veću sliku


  Лексикон неимара, 3. издање
  Dodaj u podsetnik - Wish List
  Након осам година изласка из штампе првог издања "Лексикона српских архитеката 19. и 20. века" (1999), насталог као заједнички плод сарадње Клуба архитеката и Грађевинске књиге, објављено је и треће, допуњено издање под називом "Лексикон неимара".

  "Грађевинска књига" новим издањем још једном је показала стручној и широј читалачкој публици да је неприкосновени издавач на пољу архитектуре и грађевине, поготово што је ова књига у великој мери допуњена новим личностима, подацима и ауторским делима. Допуне се, пре свега, односе на додавање нових јединица, односно архитеката и грађевинаца, као и проширивање већ постојећог текста новим делима истих, односно фотографијама њихових радова.

  Треће, допуњено издање има за циљ, као уосталом и претходна, да сакупи све што је до сада забележено, али и да подстакне бележење свега онога што је раније настајало: податке о мање познатим ауторима и њиховим делима.

  Лексикони траже стална ажурирања, што захтева увид у читаво стање, како историографско, тако и оно "ин ситу". Тачност, концизност и темељитост изнетих података у Лексикону, права су препорука за његову континуирану употребу.


  Detaljni podaci o knjizi
  Naslov: Лексикон неимара, 3. издање
  Izdavač: Građevinska knjiga, Stylos
  Strana: 414 (cb)
  Povez: tvrdi
  Pismo: ćirilica
  Format: A4
  Godina izdanja: 2008
  ISBN: 978-86-395-0574-5
  RASPRODATO
  Nije u planu obnavljanje izdanja

  Ocene i mišljenja čitalaca
  Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


  Pitanja, odgovori, mišljenja...
  Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

  Poruku poslaoPoruka
  IDI NA VRH STRANE
  Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga