Početak
Knjige

Tehnologija

Enologija (1)


Ostalo. (36)

Tehnologija

Novo u prodavnici
Brain Awareness Week (BAW) ProceedingsLaserske tehnike i metrologija u forenzičkim naukamaTri boje vinaTehnološki razvoj: kako se prave tehnološka čudaTehnološka globalizacija i specijalizacija proizvodnje - grupni koncept radaPraktikum hemije i tehnologije farmaceutskih proizvoda
 Prikaz: 1 - 10 od 37 nađenihSort po: Poslednje dodato u: Tehnologija | RSS:

1. Laserske tehnike i metrologija u forenzičkim naukama (2016 god.), Akademska misao
Autori: Milesa Srećković, Stevo Jaćimovski, Radovan Radovanović
Sadržaj Uvod I DEO, 17 1. SAVREMENI I POTENCIJALNI METODI U FORENZICI, 19 2. PRIMENA KOHERENTNIH ELEKTROMAGNETNIH ZRAČENJA U OPTIČKOM DIJAPAZONU U FORENZIČKIM NAUKAMA, 27 3. METODE EKSPERIMENTALNE FIZIKE, 31 Materijalinekristalnestrukture, 31 Primena spontanog Rayleighevog i Bril... više detalja
Cena: 1.980,00 DIN (20,00 EUR)

2. Brain Awareness Week (BAW) Proceedings (2015 god.), Akademska misao
Autori: Conference Human-Machine Interface from Student-to-Student Interface, Andrej Savić, Mirjana Popović, Nadica Miljković
Second Conference 2015, Human-Machine Interface from Student-to-Student Interface, HMI from SSI, [March 20. 2015, Belgrade] ; Organized by Research Group for Biomedical Instrumentation & Technologies, University of Belgrade - School of Electrical... više detalja
Cena: nije formirana

3. Tri boje vina (2015 god.), Prirodnjački muzej
Autor: Desa Đorđević-Milutinović
Vino je kultno piće, statusni simbol, pečat civilizacijskog uzdizanja.... i upravo naša, pomalo neobjašnjiva opčinjenost jednim prevrelim grožđanim sokom ukazuje koliko smo zapravo vezani za Prirodu i prirodne procese. Iz kataloga ćete saznati kako je čovek od divlje loze „stvorio“ pitomu. Koje ... više detalja
Cena: 500,00 DIN (5,00 EUR)

4. Pristup projektovanju Ex uređaja (2014 god.), AGM Knjiga
Autori: Mr Radovan, M. Jovanov
Eksplozije i požari predstavljaju posebne događaje, koji često za posledicu imaju nanošenje gubitaka ljudskih života i neprocenjivih materijalnih šteta. U cilju smanjenja ovako izazvanih posledica na najmanje moguću meru, na nivou Evropske unije je usvojena grupa tkzv. ATEX Direktiva, čijom se prime... više detalja
Cena: 1.100,00 DIN (11,00 EUR)

5. Bioprocesno inženjerstvo (2013 god.), Akademska misao
Autori: Bugarski Branko, Đorđević Verica, Milivojević Milan, Nedović Viktor
Knjiga Bioprocesno inženjerstvo je kao osnovna udžbenička literatura namenjena studentima osnovnih i master studija Tehnološko-metalurškog faknlteta Univerziteta u Beogradu koji slušaju predmete Osnovi farmaceutskog inženjerstva, Bioreaktori, Projektovanje procesa u farmaceutskoj industriji i Projek... više detalja
Cena: 1.740,00 DIN (17,00 EUR)

6. Fizičko-hemijski sastav svetskih prirodnih voda (2013 god.), Akademska misao
Autori: Miroslav Đ. Kukučka, Nikoleta M. Kukučka
... više detalja
Cena: 3.780,00 DIN (38,00 EUR)

7. Superparamagnetizam kod nanočestičnih cink-ferita (2013 god.), Zadužbina Andrejević
Autor: Dr Marija Milanović
... više detalja
Cena: 900,00 DIN (9,00 EUR)

8. Hlađenje svinjskog mesa (2012 god.), Zadužbina Andrejević
Autor: Dr Vladimir M. Tomović
Prikazani su rezultati višegodiših ispitivanja kompleksne međuzavisnosti biohemijskih i strukturnih promena u mišićima svinja nakon klanja i hlađenja u odnosu na kvalitet mesa. Sveobuhvatna analiza dobijenih rezultata i prethodnih dostignuća u oblasti hlađenja svinjskog mesa ukazuju na to da optimiz... više detalja
Cena: 935,00 DIN (9,00 EUR)

9. Komfor odeće (2012 god.), Zadužbina Andrejević
Autor: Dr Snežana B. Stanković
Razmatrani su toplotni i taktilni komfor odeće, kao i svojstva tekstilnih materijala koja uslovljavaju percepciju komfora, poput sposobnosti prenosa toplote i propuštanja vazduha i vodene pare, deformaciona i površinska svojstva. Dobijeni rezultati otvaraju mogućnost inovativnog načina mešanja vlaka... više detalja
Cena: 825,00 DIN (8,00 EUR)

10. Nutritivna vrednost lisnatog peciva (2012 god.), Zadužbina Andrejević
Autor: Dr Dragana Šoronja Simović
Obrađen je tehnološki proces proizvodnje lisnatog peciva koji, zbog specifičnog načina unošenja masti za laminiranje i postupka obrade testa, predstavlja najsloženiji postupak u tehnologiji izrade pekarskih proizvoda. Velika energetska gustina i zastupljenost lisnatog peciva u savremenom načinu ishr... više detalja
Cena: 715,00 DIN (7,00 EUR)
« Prethodna | Strana: 1 2 3 4 | Naredna »
Kontakt

Identifikacija

Knjiga utisaka

FAQ (razna pitanja)
Korpa

Vaši podaci

Istorija pregleda

Forum
Ⓒ 1984-2018 Mikro knjiga