Forum Mikro knjige
Tema: 401. Članova: 593. Poruka: 1434.
Prikaži nove poruke
Sve poruke: enigma78
15.08.2011 16:02
OK, jasno je meni šta pričate, ipak Vas molim da to u nekom budućem periodu razmotrite, što bi se reklo da \"ispitate tržište\" pošto nije isto da recimo stavite u prodaju knjigu za Solid Edge v20 i za Solid Edge ST 3, ova za Solid Edge ST 3 bi se neuporedivo brže prodala. Svima nama koji smo u tom svijetu, stare knjige nisu od velike koristi, pogotovo što recimo tehnologije koje su ugrađene u te nove verzije programa napreduju strahovito brzo. Isto tako smatram kad bi se uradila knjiga za NX 7.5 i za Inventor 2012 da bi se prodavale ali i dalje od Srbije, išlo bi to sigurno i u BiH, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju... Nadam se, ipak, da će, i pored svih problema, u dogledno vrijeme, neke knjige i za te programe osvanuti i na ovim našim prostorima. Lijep pozdrav!
11.08.2011 18:14
Evo vidim sprema se knjiga za SolidWorks 2011, a ništa ni za Inventor ni za NX a ni za novije verzije Solid Edge-a, iako ovi programi prednjače u novim tehnologijama ispred SolidWorks-a i same CATIA V5. Mislim da je to loše, za svako izdanje AutoCAD-a po dvije knjige, za SolidWorks i CATIA već mislim imaju po tri ili čak više knjiga, a o novim izdanjima Inventora, Solid Edge-a i NX-a nema ništa ni na vidiku. Nažalost. A upravo su mene danas kontaktirali ljudi koji traže da im držim obuku za njih 10 u trajanju od 15 dana za program NX. Nigdje literature nema a kvalitet tog programa sve više dolazi do izražaja. Ubijeđen sam da bi se te knjige vrlo brzo rasprodale ali ja izgleda sa vama igram igru \"gluvih telefona\". Lijep pozdrav!
24.07.2010 13:40
Pozdravljam sve u Mikro knjizi i evo postavljam pitanje, s obzirom da su i naši inženjeri i tehničari prihvatili računar kao modernu alatku bez koje se ne može, i s obzirom da već postoje, na našem ex yu prostoru, knjige iz svih relevantnih CAD programa za mašinstvo (dakle knjige za programe: CATIA V5, SolidWorks, Pro/ENGINEER a evo sad i za Solid Edge a ima, nešto starije izdanje i za Inventor) jedino što nema ama baš ni jedne knjige o programu NX (spoj Unigraphics-a i I-DEAS-a), pa bih postavio pitanje da li se planira i kada prevesti neka od brojnih izdanja posvećenih tom programu, čak i u Rusiji postoji ne prevod već su oni sami napisali knjigu za NX, isto tako postoje brojna izdanja na njemačkom i engleskom jeziku, po meni trebalo bi nešto i na našem jeziku da se pojavi a da obrađuje program NX. Isto tako za Inventor bi trebalo neko novije izdanje jer najnovija knjiga je posvećena Inventoru 10, a to je zastarjelo već odavno. I nije mi jasno da se AutoCAD knjige štampaju po dvije-tri knjige za svaku novu verziju tog programa, a da se nemože odštampati bar jedna knjiga za NX i jedna za Inventor.

Lijep pozdrav vam želim i svako dobro!
IDI NA VRH STRANE
O Mikro knjizi
Kontakt
Najčešća pitanja - FAQ
Forum
Vaši podaci
Korpa
Istorija pregleda
List želja
►IDENTIFIKACIJA
►KORISNIČKI SERVIS
Ⓒ 1984-2024 Mikro knjiga