Forum Mikro knjige
Tema: 382. Članova: 583. Poruka: 1396.
Prikaži nove poruke
Mikro knjiga
15 година?
Хахаха. Биће и 25 ускоро.
Да човјек не повјерује, људи се труде да направе што мање промета.
Љубиша (poruka: 1) mesto: Banja Luka 29.04.2019, 21:48

Upis odgovora
Molio bih vickastu personu da mi promeni ekransko ime, kad mi već nije ostavio mogućnost da ga sam izaberem.
vojvoda (poruka: 2) mesto: Beograd 17.11.2011, 12:42

Upis odgovora
Oho! Evo ga drveni advokat!

Što se ti javljaš kad ne razumeš o čemu se radi?

Nego, Administracijo, što mi ne odgovoriste? Kao mnogogodišnji pretplatnik, valjda zaslužujem bar toliko da mi odgovorite na pitanja?
(11333) (poruka: 3) mesto: Užice 10.08.2011, 16:16

Upis odgovora
[citat]Pa za 15 godina, čovek bi očekivao da ste potpuno sredili porudŽbenicu.Čemu služi polje "Odeljenje" koje je obavezno? Odakle vam uopšte ideja da svaka firma mora da ima neko odeljenje? Ajd, ok je što postoji to polje, može da koristi, ali vi INSISITRATE da on bude popunjeno! Ej! Mnogi nemaju šta da upišu tu, jer im nije potrebno da navode bilo kakvo odeljenje u svojoj adresi.Takođe, insistirate da bude popunjeno polje "Ulica i broj". A šta ako neko živi u malom mestu u kome nema ulica tako da je njegova adresa samo mesto? Tu treba da stavi iksove?A najduhovitija su polja "Država" i "Kontinent", napre upozorenje da se država upisuje samo ako nije Srbija. Pa šta ako je Srbija, nek upiše poručilac državu, valjda je vaša skripta dovoljno inteligentna da zna kako da obradi porudžbine za Srbiju i ostale države. Ali tek mi nije jasno zašto korsinik mora da popuni polje "Kontinent". Da to nije neki test znanja, s obzirom, da ako vam je već dao podatak o državi, valjda i sami možete da utvrdite koji je to kontinent.Da ne pričamo o tome, da treba korisniku da date spisak država pa da izabere a ne da upisuje, jer tako vi dobijate uniformne podatke koje možete automatski da obradite (a i odmah znate koji je kontinent u pitanju).I da, još uvek nisam dobio fakturu, tako da od slanja knjige sutra (petak) verovatno nema ništa.Usput, šta znači ovo menjanje korisničkog imena na forumu kako vam se ćefne. Juče je bilo jedno, danas drugo? I još nemam mogućnost da izaberem koje ću korisničko ime da upotrebim.Vratite mi ekransko ime koje sam korsitio juče. Ono mi sasvim odgovara. Ovo vaše samoiinicijativno nadevanje imena je blago bezobrazno. Kakav Voyage, kakvi bakrači... Dobro mi niste dali neko ime kao Smarač, Dosada, Namćor, Kreten, Idiot, Budala... a poseban priča je da na forumu objavljujete moje privatne podatke bez moje saglasnosti i u suprotnosti sa propisima o zaštiti privatnosti. Ja sma vama svoej adresne podatke dao da biste mi poslali pošiljku a ne da ih objavljujete kako vama ćefne.Priznajem, jesam težak kupac, zato što me smara kada me sajt dvaput vraća da ponovo popunjavam obrazac jer nisam popunio polja koja su obavezna iako nigde nije bilo naznačeno da su obavezna, i što moram da čekam da neka tamo tetkica ispije verovatno i popodnevnu kaficu pa onda da uzme da mi napravi fakturu za porudžbinu od juče.A šta, vi niste izdavač knjige koju sam poručio? Ja sam mislio da jeste, zato sam kod vas i poručio. Pu, kako ne videh da se ne smaram sa vama.[/citat]

nemoj da se pravis pametan
consigliere (poruka: 15) mesto: Beograd 10.08.2011, 15:55

Upis odgovora
Pa za 15 godina, čovek bi očekivao da ste potpuno sredili porudŽbenicu.

Čemu služi polje "Odeljenje" koje je obavezno? Odakle vam uopšte ideja da svaka firma mora da ima neko odeljenje? Ajd, ok je što postoji to polje, može da koristi, ali vi INSISITRATE da on bude popunjeno! Ej! Mnogi nemaju šta da upišu tu, jer im nije potrebno da navode bilo kakvo odeljenje u svojoj adresi.

Takođe, insistirate da bude popunjeno polje "Ulica i broj". A šta ako neko živi u malom mestu u kome nema ulica tako da je njegova adresa samo mesto? Tu treba da stavi iksove?

A najduhovitija su polja "Država" i "Kontinent", napre upozorenje da se država upisuje samo ako nije Srbija. Pa šta ako je Srbija, nek upiše poručilac državu, valjda je vaša skripta dovoljno inteligentna da zna kako da obradi porudžbine za Srbiju i ostale države. Ali tek mi nije jasno zašto korsinik mora da popuni polje "Kontinent". Da to nije neki test znanja, s obzirom, da ako vam je već dao podatak o državi, valjda i sami možete da utvrdite koji je to kontinent.

Da ne pričamo o tome, da treba korisniku da date spisak država pa da izabere a ne da upisuje, jer tako vi dobijate uniformne podatke koje možete automatski da obradite (a i odmah znate koji je kontinent u pitanju).

I da, još uvek nisam dobio fakturu, tako da od slanja knjige sutra (petak) verovatno nema ništa.

Usput, šta znači ovo menjanje korisničkog imena na forumu kako vam se ćefne. Juče je bilo jedno, danas drugo? I još nemam mogućnost da izaberem koje ću korisničko ime da upotrebim.

Vratite mi ekransko ime koje sam korsitio juče. Ono mi sasvim odgovara. Ovo vaše samoiinicijativno nadevanje imena je blago bezobrazno. Kakav Voyage, kakvi bakrači... Dobro mi niste dali neko ime kao Smarač, Dosada, Namćor, Kreten, Idiot, Budala... a poseban priča je da na forumu objavljujete moje privatne podatke bez moje saglasnosti i u suprotnosti sa propisima o zaštiti privatnosti. Ja sma vama svoej adresne podatke dao da biste mi poslali pošiljku a ne da ih objavljujete kako vama ćefne.

Priznajem, jesam težak kupac, zato što me smara kada me sajt dvaput vraća da ponovo popunjavam obrazac jer nisam popunio polja koja su obavezna iako nigde nije bilo naznačeno da su obavezna, i što moram da čekam da neka tamo tetkica ispije verovatno i popodnevnu kaficu pa onda da uzme da mi napravi fakturu za porudžbinu od juče.

A šta, vi niste izdavač knjige koju sam poručio? Ja sam mislio da jeste, zato sam kod vas i poručio. Pu, kako ne videh da se ne smaram sa vama.
(11333) (poruka: 3) mesto: Užice 28.07.2011, 10:29

Upis odgovora
Naručih danas knjigu i moram reći da je skript za poručivanje bedan. Ovo ko da je neko dete pravilo.

Najpre neće da prihvati popunjen obrazac ako nisu popunjena neka potpuno nebitna polja (čak i nemam šta u njih da upišem), ali je vrhunac da fakturu koju treba da mi pošaljete moram da čekam da je neko ručno napravi i pošalje na imejl.

A još šaljete knjige samo utorkom i petkom, kao da niste nikad čuli za internet trgovinu.

Da sam znao kako radite odustao bih od porudžbine. Istu knjigu mogu da kupim i na drugim internet prodavnicama po istoj ceni.
(11333) (poruka: 3) mesto: Užice 27.07.2011, 20:36

Upis odgovora
IDI NA VRH STRANE
Kontakt

Identifikacija

Knjiga utisaka

Najčešća pitanja - FAQ
Korpa

Vaši podaci

Istorija pregleda

Podsetnik - Wish List

Forum
Ⓒ 1984-2019 Mikro knjiga