Forum Mikro knjige
Tema: 401. Članova: 593. Poruka: 1434.
Prikaži nove poruke
Mikro knjiga
>>
Da, znam za tu knjigu, mada ja cekam neko vase izdanje, steta sto Vi nemate nesto, vi bi to uradili puno bolje. Kada kupujem literaturu, prvo pretrazim Vasa izdanja, kombib dolazi na kraju!

A i knjiga vec podrazumeva da se zna AJAX!
Sasa190 (poruka: 17) mesto: Bor 17.09.2009, 12:17

Upis odgovora
Citat:
Poštovani, pre dve godine je izašla Orajlijeva knjiga Ajax Tricks na srpskom jeziku u izdanju Kompjuter biblioteke. http://knjige.kombib.rs/Ajax_trikovi.html
II izdanje knjige je izašlo 2008. godine. Knjigu možete nabaviti i u knjižarama Mikro knjige.
ZoeOdgovor (poruka: 1) mesto: Beograd 17.09.2009, 11:48

Upis odgovora
Citat:
Razmatrali smo svojevremeno koju bismo knjigu mogli da prevedemo, ali je nekako stala tražnja. Vi ste prvi koji se interesujete za Ajax posle dužeg vremena. Ima nešto malo o Ajaxu u našoj knjizi o JavaScriptu i u novom izdanju knjige PHP i MySQL: razvoj aplikacija za Web, koja je trenutno u štampi. U našoj prodavnici ima i jedno izdanje Kompjuter biblioteke. Možda da zasad pogledate da li vam nešto od toga odgovara. Vremena su se jako promenila, sve više ljudi pronalazi sve što im treba na Internetu, pa se knjige mnogo manje traže. A to istovremeno znači da moramo jako pažljivo da biramo naslove koje ćemo raditi. Npr. od tema koje nismo pokrili, trenutno se najviše traže Joomla, Python, Flex, Revit... ali i ta tražnja je prilično mlaka. Naravno da ćemo i dalje pratiti tržište i pokušavati da ustanovimo šta treba našim korisnicima. Posle Sajma knjiga ćemo ponovo razmatrati izdavački plan za iduću godinu, pa ćemo videti šta ćemo raditi.
Olga, urednik (poruka: 121) mesto: Beograd 12.08.2009, 23:59

Upis odgovora
Sve je više potražnje programera sa znanjem AJAXA, a na našem jeziku nema ni jedne knjige, jeste li imali u planu nešto na tu temu? Puno bi olakšali posao oko učenja i nalaženja knjiga na temu AJAXA.
Sasa190 (poruka: 17) mesto: Bor 12.08.2009, 13:52

Upis odgovora
IDI NA VRH STRANE
O Mikro knjizi
Kontakt
Najčešća pitanja - FAQ
Forum
Vaši podaci
Korpa
Istorija pregleda
List želja
►IDENTIFIKACIJA
►KORISNIČKI SERVIS
Ⓒ 1984-2024 Mikro knjiga